Alecs327
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα αν ο διευθυντης στο εκοψε οριστικα δυσκολα να υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις..δοκιμασε να βρεις καποιον απο το 3 που θελει να παει στο 2 για να αλλαξετε αλλα μαλλον θα λαβεις παλι αρνητικη απαντηση...τεσπα,πρεπει να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα..καλες παρεες υπαρχουν παντου..
Alecs327
Νεοφερμένο μέλος

Cosdel
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια.....κοντευω να τρελαθω με αυτη τη βλακεια.......δηλαδη το οτι πρεπει οπωσδηποτε να εισαι σε αλφαβητικη σειρα........περυσι και προπερσι ημουνα στο τριτο τμημα δηλ Α'3 και Β'3......πρωτος στον καταλογο........φετος με βαλανε στο Γ'2........τελευταιος στο καταλογο.......και ειχα συνηθισει με τους συμμαθητες απ'το τριτο τμημα.....γιατι γνωριζομαστε απ'τη 3η δημοτικου.....Πηγα στο διευθυντη να του πω να με αλλαξει ταξη.......και ειπε οτι δεν γινεται........γιατι μας εβαλε σε απολυτη αλφαβητικη σειρα......(λεει αυτος) ενω......στον καταλογο πανω απο το επωνημο μου που αρχιζει απο Ν υπαρχει μια συμμαθητρια που το επωνημο της ξεκιναει απο Ο.........!!! ΕΛΕΟΣ !!!!!.......τι να κανω....????????![]()
Το ειχα παθει και εγω αυτο!

Παντως σε εκεινο το τμημα περασα καλυτερα απ'οτι στο παλιο μου.
Αν δεν μπορεσεις τελικα να αλλαξεις τμημα μην το παρεις κατακαρδα. Ποτε δεν ξερεις αν θα σου αρεσει κατι πριν το κανεις.

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει κάτι.Εμάς πουμας πήραν 2 αγόρια λόγω τεχνικού,τι να πούμε 3 αγόρια μέσα στοτ μήμα,και 14 κορίτσια.
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

exxxdy
Νεοφερμένο μέλος

'Ελεος........Δεν πρόκειται να άντεχα σε τέτοιο τμήμα........αλλα το θέμα υπομονή χρειάζεται....μέχρι ενα σημείο εστω.....Μία είναι ηλύση.Κατάληψη,μολότοφ,σπάσε όλα τα τζάμια,κάνε γραφίτι σε όλους τους τοίχους του σχολείου,απειλητικά τηλεφωνήματα.
Δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει κάτι.Εμάς πουμας πήραν 2 αγόρια λόγω τεχνικού,τι να πούμε 3 αγόρια μέσα στοτ μήμα,και 14 κορίτσια.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

'Ελεος........Δεν πρόκειται να άντεχα σε τέτοιο τμήμα........αλλα το θέμα υπομονή χρειάζεται....μέχρι ενα σημείο εστω.....
χαχα ναι κανεις δεν αντεχει οντως..

rika
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.