Chris Rebel Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο Chris Rebel: #1 07-01-09 19:59 Ότι λέει ο τίτλος, το καταλάβατε ? Πως περάσατε μέσα σε αυτό ? Εγώ προσωπικά δεν το κατάλαβε, πέρασε τέλεια, δεν περίμενα έτσι την ά γυμν.. Τέλος πάντων, ποια είναι η δική σας γνώμη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Iliaso έγραψε: #2 07-01-09 20:06 για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η nicole έγραψε: #3 07-01-09 20:41 Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο ξαροπ έγραψε: #4 07-01-09 20:47 Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:48 Η !sunny! έγραψε: #5 07-01-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Άσε.... Στο γυμνάσιο το τρίμηνο φεύγει και δεν το καταλαβαίνεις ενώ στο λύκειο γίνονται τα πάντα για να το καταλάβεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Ο qwertyuiop: #6 07-01-09 20:51 κολοκύθια ατούμπανα, δεν το καταλαβα φυσικα, μη στενοχωράστε θα καταλάβω το επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Σ. Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:00 Η Δεσποινα Σ.: #7 07-01-09 21:00 Τωρα που το λετε,πραγματικα εγω δεν καταλαβα.Ολα εγιναν τοσο γρηγορα!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- χαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Ο Iliaso έγραψε: #8 07-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ότι λέει ο τίτλος, το καταλάβατε ? Πως περάσατε μέσα σε αυτό ? Εγώ προσωπικά δεν το κατάλαβε, πέρασε τέλεια, δεν περίμενα έτσι την ά γυμν.. Τέλος πάντων, ποια είναι η δική σας γνώμη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Iliaso έγραψε: #2 07-01-09 20:06 για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η nicole έγραψε: #3 07-01-09 20:41 Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο ξαροπ έγραψε: #4 07-01-09 20:47 Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:48 Η !sunny! έγραψε: #5 07-01-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Άσε.... Στο γυμνάσιο το τρίμηνο φεύγει και δεν το καταλαβαίνεις ενώ στο λύκειο γίνονται τα πάντα για να το καταλάβεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Ο qwertyuiop: #6 07-01-09 20:51 κολοκύθια ατούμπανα, δεν το καταλαβα φυσικα, μη στενοχωράστε θα καταλάβω το επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Σ. Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:00 Η Δεσποινα Σ.: #7 07-01-09 21:00 Τωρα που το λετε,πραγματικα εγω δεν καταλαβα.Ολα εγιναν τοσο γρηγορα!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- χαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Ο Iliaso έγραψε: #8 07-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η nicole έγραψε: #3 07-01-09 20:41 Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο ξαροπ έγραψε: #4 07-01-09 20:47 Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:48 Η !sunny! έγραψε: #5 07-01-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Άσε.... Στο γυμνάσιο το τρίμηνο φεύγει και δεν το καταλαβαίνεις ενώ στο λύκειο γίνονται τα πάντα για να το καταλάβεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Ο qwertyuiop: #6 07-01-09 20:51 κολοκύθια ατούμπανα, δεν το καταλαβα φυσικα, μη στενοχωράστε θα καταλάβω το επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Σ. Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:00 Η Δεσποινα Σ.: #7 07-01-09 21:00 Τωρα που το λετε,πραγματικα εγω δεν καταλαβα.Ολα εγιναν τοσο γρηγορα!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- χαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Ο Iliaso έγραψε: #8 07-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο ξαροπ έγραψε: #4 07-01-09 20:47 Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:48 Η !sunny! έγραψε: #5 07-01-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Άσε.... Στο γυμνάσιο το τρίμηνο φεύγει και δεν το καταλαβαίνεις ενώ στο λύκειο γίνονται τα πάντα για να το καταλάβεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Ο qwertyuiop: #6 07-01-09 20:51 κολοκύθια ατούμπανα, δεν το καταλαβα φυσικα, μη στενοχωράστε θα καταλάβω το επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Σ. Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:00 Η Δεσποινα Σ.: #7 07-01-09 21:00 Τωρα που το λετε,πραγματικα εγω δεν καταλαβα.Ολα εγιναν τοσο γρηγορα!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- χαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Ο Iliaso έγραψε: #8 07-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:48 Η !sunny! έγραψε: #5 07-01-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Άσε.... Στο γυμνάσιο το τρίμηνο φεύγει και δεν το καταλαβαίνεις ενώ στο λύκειο γίνονται τα πάντα για να το καταλάβεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Ο qwertyuiop: #6 07-01-09 20:51 κολοκύθια ατούμπανα, δεν το καταλαβα φυσικα, μη στενοχωράστε θα καταλάβω το επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Σ. Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:00 Η Δεσποινα Σ.: #7 07-01-09 21:00 Τωρα που το λετε,πραγματικα εγω δεν καταλαβα.Ολα εγιναν τοσο γρηγορα!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- χαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Ο Iliaso έγραψε: #8 07-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: για μενα δν εχει τελειωσει το 4μηνο ακομα... θα θελα να μουν ξανα γυμνασιο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Άσε.... Στο γυμνάσιο το τρίμηνο φεύγει και δεν το καταλαβαίνεις ενώ στο λύκειο γίνονται τα πάντα για να το καταλάβεις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:51 Ο qwertyuiop: #6 07-01-09 20:51 κολοκύθια ατούμπανα, δεν το καταλαβα φυσικα, μη στενοχωράστε θα καταλάβω το επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Σ. Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:00 Η Δεσποινα Σ.: #7 07-01-09 21:00 Τωρα που το λετε,πραγματικα εγω δεν καταλαβα.Ολα εγιναν τοσο γρηγορα!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- χαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Ο Iliaso έγραψε: #8 07-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κολοκύθια ατούμπανα, δεν το καταλαβα φυσικα, μη στενοχωράστε θα καταλάβω το επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα Σ. Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:00 Η Δεσποινα Σ.: #7 07-01-09 21:00 Τωρα που το λετε,πραγματικα εγω δεν καταλαβα.Ολα εγιναν τοσο γρηγορα!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- χαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Ο Iliaso έγραψε: #8 07-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα που το λετε,πραγματικα εγω δεν καταλαβα.Ολα εγιναν τοσο γρηγορα!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- χαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Ο Iliaso έγραψε: #8 07-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nicole: Ε, καλά ήταν! Μόνο που φέτος είναι τετράμηνο! Δν μπορούσε να ήταν και στο λύκειο τρίμηνο! Τέσπα, αν εξαιρέσεις το διάβασμα καλά ήταν! Click για ανάπτυξη... εγω δν μπορω να στρωθω νικολε.. τι προτεινεις? ελπιζουμε σε καλυτερες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Ο Daskalenko7: #9 07-01-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η fabulous έγραψε: #10 07-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εμένα μου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Παλιά, κάθε τάξη ήταν κι από μόνη της μια ζωή για μένα, τώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι βρίσκομαι ήδη στο μέσον μιας τάξης άψυχης. Click για ανάπτυξη... +1 Στο μέσον; Ουπς :zilia: Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε ακόμη στις αρχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rico Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 05:29 Ο Rico έγραψε: #11 08-01-09 05:29 Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:22 Η tzenh έγραψε: #12 08-01-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις? αμα οχι μονο για γελια δεν ειναι.... τεσπα το τριμηνο περασε γρηγορα ναι δε το καταλαβα ....οχι οτι ηταν και τοσο καλα αλλα τεσπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Angelica έγραψε: #13 08-01-09 22:03 όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η Devina έγραψε: #14 08-01-09 22:13 Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το τετράμηνο σε εμάς....ΟΧΙ Τι θα απογίνουμε?? (πολύ μελόδραμα το ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η fabulous έγραψε: #15 19-01-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rico: Εμμ...Ουτε εγω πειρα χαμπαρι ποτε περασε,ομως σιγουρα θα παρω χαμπαρι τα επομενα γτ αρχιζουνε να πεφτουνε διαγωνισματα και μαλιστα πολλα!:warning:Αλλα που θα παει θα περασει κ αφτο...Αλλα φοβαμαι πως θα αργησει Σορρυ αμα εκανα κανενα ορθογραφικο Click για ανάπτυξη... Οφ τοπικ: Έκανες. Δεν λέγεται "αφτό" αλλά "αυτό", "πείρα" αλλά "πήρα" Χεχμ, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TH3 D3@TH! Νεοφερμένο μέλος Ο Άγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Ο TH3 D3@TH!: #16 01-02-09 22:23 χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχα μπα δεν καταλαβα ποτε περασε αλλα οταν ειναι περιοδος διαγωνισματων τοτε...αλλα και παλι φαση εχει το σχολειο ναι περαστε με για τρελο αλλα δεν ειναι και ασχημο:dance: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tkopas Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:27 Ο tkopas έγραψε: #17 03-02-09 23:27 παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια εμενα το γυμνασιο μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο οτι το δημοτικο!!!!και το καλυτερο ειναι οτι γνωριζεις καινουρια ατομα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:29 Η kambana έγραψε: #18 03-02-09 23:29 Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από τη μία στις διακοπές μετά από κάποιον καιρό βαριέμαι και από την άλλη όταν έχουμε σχολείο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο σπίτι... Το τρίμηνο περνάει... Και σε λίγο καιρό τελειώνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η fabulous έγραψε: #19 04-02-09 20:42 Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμφωνώ με Άννα. Ρε παίδες, πως περνάει έτσι ο καιρός; Η απόλυτη χαλάρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.