Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠρασινηΕλ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Kαμιά ιδέα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94
Δραστήριο μέλος

σε λίγες μέρες έχει η κολλητή μου γενέθλια και θέλω να της κάνω ένα ξεχωριστό δώρο...
Kαμιά ιδέα???
καμια μπλουζα η ενα ωραιο φο μπιζου....
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ. Κάπου έχουμε θέμα ειδικά για δώρα...
prinCess.
Επιφανές μέλος

Γέμισέ το με χρώματα για να μη φαίνεται ως μια απλή ζωγραφιά και μην αφήσεις άσπρο φόντο και βάλε γενικά φαντασία, κι ας μην έχεις ταλέντο στη ζωγραφική. Τουλχ θα' ναι κιούτ και αναμνηστικό.

Μααααααααα τι ιδέες έχω ώρες ώρες.
C.J.S.
Νεοφερμένο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

ασχολειται με σκακι
lolwut

...να της παρεις δωρο ενα boyfriend

gregory nub
Διάσημο μέλος

Γεια χαρα...σε λιγες μερες εχει το κοριτσι μου γενεθλια και επειδη ασχολειται με σκακι αποφασισα να της παρω μια σκακιερα...αλλα δεν θελω κατι συνηθισμενο εχω ακουσει πως υπαρχουν σκακιερες πχ με πιονια χαρι ποτερ η αρχοντα των δαχτυλιδιων κτλ ή σκακιερες που παιζουν 3 η 4 ατομα κτλ...μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να προμηθευτω;;;ακουσα οτι εχει στο κοσμος στην θεσσαλονικη ενα καταστημα διπλα στο σινεμα που πουλαει σχετικα ξερει κανεις αν ισχυει;;;;
Εγώ είχα βρει σκακιέρα του στυλ 'Μέγας Αλέξανδος' σε μαγαζί με αναμνηστικά. Βέβαια τώρα για το κόσμος δεν ξέρω αν ισχύει, δεν έχω δει να πουλάνε σκακιέρες ειδικές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.