Lider Νεοφερμένο μέλος Η Lider αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2022 στις 23:41 Η Lider έγραψε: #1 31-03-22 23:41 Πότε πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη ηλικία να ξεκινήσεις φροντιστήριο; Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 02:11 Η Natsuko έγραψε: #2 02-04-22 02:11 Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση πιστεύω. Όποτε το χρειάζεται και θέλει ο καθένας. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 09:19 Ο jims έγραψε: #3 02-04-22 09:19 Φυσιολογικό θεωρείται πλέον το φροντιστήριο από το δημοτικό. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 00:06 Η Littlechemist: #4 03-04-22 00:06 Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να ξεκινήσει ένα παιδί φροντιστήριο από την τρίτη λυκείου...Είναι πολύ αργά..Στην πρώτη λυκείου είναι καλά ,ιδανικά από το γυμνάσιο...Αλλά η πρώτη λυκείου εμένα μου φάνηκε πολύ δύσκολη σαν τάξη ...Κυρίως για αυτούς που θα πάνε θετική η πρώτη λυκείου έχει έννοιες που θεωρούνται προαπαιτούμενες γνώσεις μετέπειτα.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Applepie Basiliki.kiki barkos Lider Scandal spring day panosveki Maynard Αναστασία197 Ameliak Lia 2006 constansn Nala george777 Schlimazel QWERTY23 jims ggl eukleidhs1821 Pharmacist01 Πα.Κ Panos_02 Mammy Nun xakounaamatata New member tsiobieman Meow Dionyshs1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 02:11 Η Natsuko έγραψε: #2 02-04-22 02:11 Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση πιστεύω. Όποτε το χρειάζεται και θέλει ο καθένας. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 09:19 Ο jims έγραψε: #3 02-04-22 09:19 Φυσιολογικό θεωρείται πλέον το φροντιστήριο από το δημοτικό. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 00:06 Η Littlechemist: #4 03-04-22 00:06 Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να ξεκινήσει ένα παιδί φροντιστήριο από την τρίτη λυκείου...Είναι πολύ αργά..Στην πρώτη λυκείου είναι καλά ,ιδανικά από το γυμνάσιο...Αλλά η πρώτη λυκείου εμένα μου φάνηκε πολύ δύσκολη σαν τάξη ...Κυρίως για αυτούς που θα πάνε θετική η πρώτη λυκείου έχει έννοιες που θεωρούνται προαπαιτούμενες γνώσεις μετέπειτα.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Applepie Basiliki.kiki barkos Lider Scandal spring day panosveki Maynard Αναστασία197 Ameliak Lia 2006 constansn Nala george777 Schlimazel QWERTY23 jims ggl eukleidhs1821 Pharmacist01 Πα.Κ Panos_02 Mammy Nun xakounaamatata New member tsiobieman Meow Dionyshs1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 09:19 Ο jims έγραψε: #3 02-04-22 09:19 Φυσιολογικό θεωρείται πλέον το φροντιστήριο από το δημοτικό. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 00:06 Η Littlechemist: #4 03-04-22 00:06 Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να ξεκινήσει ένα παιδί φροντιστήριο από την τρίτη λυκείου...Είναι πολύ αργά..Στην πρώτη λυκείου είναι καλά ,ιδανικά από το γυμνάσιο...Αλλά η πρώτη λυκείου εμένα μου φάνηκε πολύ δύσκολη σαν τάξη ...Κυρίως για αυτούς που θα πάνε θετική η πρώτη λυκείου έχει έννοιες που θεωρούνται προαπαιτούμενες γνώσεις μετέπειτα.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 00:06 Η Littlechemist: #4 03-04-22 00:06 Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να ξεκινήσει ένα παιδί φροντιστήριο από την τρίτη λυκείου...Είναι πολύ αργά..Στην πρώτη λυκείου είναι καλά ,ιδανικά από το γυμνάσιο...Αλλά η πρώτη λυκείου εμένα μου φάνηκε πολύ δύσκολη σαν τάξη ...Κυρίως για αυτούς που θα πάνε θετική η πρώτη λυκείου έχει έννοιες που θεωρούνται προαπαιτούμενες γνώσεις μετέπειτα..
Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να ξεκινήσει ένα παιδί φροντιστήριο από την τρίτη λυκείου...Είναι πολύ αργά..Στην πρώτη λυκείου είναι καλά ,ιδανικά από το γυμνάσιο...Αλλά η πρώτη λυκείου εμένα μου φάνηκε πολύ δύσκολη σαν τάξη ...Κυρίως για αυτούς που θα πάνε θετική η πρώτη λυκείου έχει έννοιες που θεωρούνται προαπαιτούμενες γνώσεις μετέπειτα..