Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.645 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:56 Η Εριφύλη έγραψε: #1 19-12-21 16:56 εξηγήσετε μου λίγο πώς μπορώ να καταθέσω χρήματα από το μηχάνημα που είναι μέσα στο κατάστημα! πρέπει να έχω και εγώ λογαριασμό για να καταθέσω ή απλά γράφω το όνομα μου και τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:27 Ο Dias έγραψε: #2 19-12-21 17:27 Δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου λογαριασμό. Αρκεί να ξέρεις τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, να γράψεις τα στοιχεία σου και το ποσό και φυσικά να βάλεις στη σχισμή τα χρήματα. Πάντως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάποιος υπάλληλος θα σε βοηθήσει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 19-12-21 19:04 Εσυ Δια θα γινεις καλος δασκαλος . εισαι λιγο απαιτητικος αλλα τοσο παραστατικος, που θα σε αγαπησουν τα παιδακια. το κοριτσι πολυ αδυνατο το εκανες , ε.. να θαυμαζουμε και την ''οικονομικη'' ευρωστεια? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.645 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Η Εριφύλη έγραψε: #4 19-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου λογαριασμό. Αρκεί να ξέρεις τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, να γράψεις τα στοιχεία σου και το ποσό και φυσικά να βάλεις στη σχισμή τα χρήματα. Πάντως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάποιος υπάλληλος θα σε βοηθήσει. Click για ανάπτυξη... και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 19-12-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? Click για ανάπτυξη... αν τα παρει απο μηχανημα της ιδιας τραπεζας θα παρει 50€ αν τα παρει απο μηχανημα αλλης τραπεζας 50-3=47€ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #6 19-12-21 22:08 1) Κάθε τράπεζα έχει άλλη τιμή προμήθειας. 2) Για το ποσό που λες είναι πολύ μικρή. 3) Θα κρατήσει από τον παραλήπτη και όχι από σένα. 4) Αν καταθέσεις στην ίδια τράπεζα είναι δωρεάν χωρίς προμήθεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal marry.pp Εριφύλη Devid Κλημεντίνη ΓΙΑΝΝΗΣ61 BornB Nala louminis constansn tsiobieman xakounaamatata George_dr Αναστασία197 Georgekk Unboxholics Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εξηγήσετε μου λίγο πώς μπορώ να καταθέσω χρήματα από το μηχάνημα που είναι μέσα στο κατάστημα! πρέπει να έχω και εγώ λογαριασμό για να καταθέσω ή απλά γράφω το όνομα μου και τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη?
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:27 Ο Dias έγραψε: #2 19-12-21 17:27 Δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου λογαριασμό. Αρκεί να ξέρεις τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, να γράψεις τα στοιχεία σου και το ποσό και φυσικά να βάλεις στη σχισμή τα χρήματα. Πάντως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάποιος υπάλληλος θα σε βοηθήσει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 19-12-21 19:04 Εσυ Δια θα γινεις καλος δασκαλος . εισαι λιγο απαιτητικος αλλα τοσο παραστατικος, που θα σε αγαπησουν τα παιδακια. το κοριτσι πολυ αδυνατο το εκανες , ε.. να θαυμαζουμε και την ''οικονομικη'' ευρωστεια? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.645 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Η Εριφύλη έγραψε: #4 19-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου λογαριασμό. Αρκεί να ξέρεις τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, να γράψεις τα στοιχεία σου και το ποσό και φυσικά να βάλεις στη σχισμή τα χρήματα. Πάντως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάποιος υπάλληλος θα σε βοηθήσει. Click για ανάπτυξη... και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 19-12-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? Click για ανάπτυξη... αν τα παρει απο μηχανημα της ιδιας τραπεζας θα παρει 50€ αν τα παρει απο μηχανημα αλλης τραπεζας 50-3=47€ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #6 19-12-21 22:08 1) Κάθε τράπεζα έχει άλλη τιμή προμήθειας. 2) Για το ποσό που λες είναι πολύ μικρή. 3) Θα κρατήσει από τον παραλήπτη και όχι από σένα. 4) Αν καταθέσεις στην ίδια τράπεζα είναι δωρεάν χωρίς προμήθεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal marry.pp Εριφύλη Devid Κλημεντίνη ΓΙΑΝΝΗΣ61 BornB Nala louminis constansn tsiobieman xakounaamatata George_dr Αναστασία197 Georgekk Unboxholics Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου λογαριασμό. Αρκεί να ξέρεις τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, να γράψεις τα στοιχεία σου και το ποσό και φυσικά να βάλεις στη σχισμή τα χρήματα. Πάντως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάποιος υπάλληλος θα σε βοηθήσει.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 19-12-21 19:04 Εσυ Δια θα γινεις καλος δασκαλος . εισαι λιγο απαιτητικος αλλα τοσο παραστατικος, που θα σε αγαπησουν τα παιδακια. το κοριτσι πολυ αδυνατο το εκανες , ε.. να θαυμαζουμε και την ''οικονομικη'' ευρωστεια? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.645 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Η Εριφύλη έγραψε: #4 19-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου λογαριασμό. Αρκεί να ξέρεις τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, να γράψεις τα στοιχεία σου και το ποσό και φυσικά να βάλεις στη σχισμή τα χρήματα. Πάντως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάποιος υπάλληλος θα σε βοηθήσει. Click για ανάπτυξη... και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 19-12-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? Click για ανάπτυξη... αν τα παρει απο μηχανημα της ιδιας τραπεζας θα παρει 50€ αν τα παρει απο μηχανημα αλλης τραπεζας 50-3=47€ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #6 19-12-21 22:08 1) Κάθε τράπεζα έχει άλλη τιμή προμήθειας. 2) Για το ποσό που λες είναι πολύ μικρή. 3) Θα κρατήσει από τον παραλήπτη και όχι από σένα. 4) Αν καταθέσεις στην ίδια τράπεζα είναι δωρεάν χωρίς προμήθεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal marry.pp Εριφύλη Devid Κλημεντίνη ΓΙΑΝΝΗΣ61 BornB Nala louminis constansn tsiobieman xakounaamatata George_dr Αναστασία197 Georgekk Unboxholics Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσυ Δια θα γινεις καλος δασκαλος . εισαι λιγο απαιτητικος αλλα τοσο παραστατικος, που θα σε αγαπησουν τα παιδακια. το κοριτσι πολυ αδυνατο το εκανες , ε.. να θαυμαζουμε και την ''οικονομικη'' ευρωστεια?
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.645 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Η Εριφύλη έγραψε: #4 19-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου λογαριασμό. Αρκεί να ξέρεις τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, να γράψεις τα στοιχεία σου και το ποσό και φυσικά να βάλεις στη σχισμή τα χρήματα. Πάντως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάποιος υπάλληλος θα σε βοηθήσει. Click για ανάπτυξη... και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 19-12-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? Click για ανάπτυξη... αν τα παρει απο μηχανημα της ιδιας τραπεζας θα παρει 50€ αν τα παρει απο μηχανημα αλλης τραπεζας 50-3=47€ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #6 19-12-21 22:08 1) Κάθε τράπεζα έχει άλλη τιμή προμήθειας. 2) Για το ποσό που λες είναι πολύ μικρή. 3) Θα κρατήσει από τον παραλήπτη και όχι από σένα. 4) Αν καταθέσεις στην ίδια τράπεζα είναι δωρεάν χωρίς προμήθεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal marry.pp Εριφύλη Devid Κλημεντίνη ΓΙΑΝΝΗΣ61 BornB Nala louminis constansn tsiobieman xakounaamatata George_dr Αναστασία197 Georgekk Unboxholics Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου λογαριασμό. Αρκεί να ξέρεις τον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη, να γράψεις τα στοιχεία σου και το ποσό και φυσικά να βάλεις στη σχισμή τα χρήματα. Πάντως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάποιος υπάλληλος θα σε βοηθήσει. Click για ανάπτυξη... και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 19-12-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? Click για ανάπτυξη... αν τα παρει απο μηχανημα της ιδιας τραπεζας θα παρει 50€ αν τα παρει απο μηχανημα αλλης τραπεζας 50-3=47€ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #6 19-12-21 22:08 1) Κάθε τράπεζα έχει άλλη τιμή προμήθειας. 2) Για το ποσό που λες είναι πολύ μικρή. 3) Θα κρατήσει από τον παραλήπτη και όχι από σένα. 4) Αν καταθέσεις στην ίδια τράπεζα είναι δωρεάν χωρίς προμήθεια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και κρατάει κάτι? ας πούμε αν θέλω να βάλω 50€ σε κάποιον πόσα θα πάρει? Click για ανάπτυξη... αν τα παρει απο μηχανημα της ιδιας τραπεζας θα παρει 50€ αν τα παρει απο μηχανημα αλλης τραπεζας 50-3=47€
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο Dias έγραψε: #6 19-12-21 22:08 1) Κάθε τράπεζα έχει άλλη τιμή προμήθειας. 2) Για το ποσό που λες είναι πολύ μικρή. 3) Θα κρατήσει από τον παραλήπτη και όχι από σένα. 4) Αν καταθέσεις στην ίδια τράπεζα είναι δωρεάν χωρίς προμήθεια.
1) Κάθε τράπεζα έχει άλλη τιμή προμήθειας. 2) Για το ποσό που λες είναι πολύ μικρή. 3) Θα κρατήσει από τον παραλήπτη και όχι από σένα. 4) Αν καταθέσεις στην ίδια τράπεζα είναι δωρεάν χωρίς προμήθεια.