Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο Scandal έγραψε: #1 16-10-23 14:58 Ερώτησις: μπορώ από την alpha bank μου (e-banking) να στείλω προς Revolut; Δίνει η Revolut κάποιο γενικό iban που μπορείς να στέλνεις ή έχει κάποια άλλη λογική; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:01 Ο Ουριήλ έγραψε: #2 16-10-23 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: μπορώ από την alpha bank μου (e-banking) να στείλω προς Revolut; Δίνει η Revolut κάποιο γενικό iban που μπορείς να στέλνεις ή έχει κάποια άλλη λογική; Click για ανάπτυξη... Ναι, ως χρήστης αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής εδώ και δύο χρόνια μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Συνήυως δίνει iban Λιθουανίας και μπορείς να στείλεις με αυτό σε άλλους λογαριασμούς μέσω Iban αλλά για την πρώτη σου ερώτηση δεν χρειάζεται καν. Μέσω κωδικού χρεωστικής κάρτας στέλνεις τα χρήματα και αν θέλεις τα μετατρέπεις σε όποιο νόμισμα θέλεις. Όποια άλλη ερώτηση έχεις μπορείς να μου πεις μιας που χρησιμοποιώ revolut καθημερινά μιας που μένω σε χώρα που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Ο Scandal έγραψε: #3 16-10-23 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Ναι, ως χρήστης αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής εδώ και δύο χρόνια μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Συνήυως δίνει iban Λιθουανίας και μπορείς να στείλεις με αυτό σε άλλους λογαριασμούς μέσω Iban αλλά για την πρώτη σου ερώτηση δεν χρειάζεται καν. Μέσω κωδικού χρεωστικής κάρτας στέλνεις τα χρήματα και αν θέλεις τα μετατρέπεις σε όποιο νόμισμα θέλεις. Όποια άλλη ερώτηση έχεις μπορείς να μου πεις μιας που χρησιμοποιώ revolut καθημερινά μιας που μένω σε χώρα που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Ο Ουριήλ έγραψε: #4 16-10-23 19:03 Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά; Click για ανάπτυξη... Ναι αν και δεν σου χρειάζεται καν το iban για μεταφορές χρημάτων από την κάρτα σου στο revolut. Βάζεις απλός τον κωδικό, αποθηκεύεις την κάρτα και σε δευτερόλεπτα στέλνεις χρήματα στο λογαριασμό σου χωρίς κανένα fee εφόσον μεταφέρεις από ευρώ σε ευρώ. Μετά αν θέλεις να ανοίξεις πχ λογαριασμό για λίρα Τουρκίας το fee ειναι σχεδον ανύπαρκτο. Για μένα τουλάχιστον που το χρησιμοποιώ μπορώ να σου πω ότι έχω γλιτώσει αρκετά χρήματα μιας που όταν πλήρωνα με κάρτα ελληνικής τράπεζας τα fees ήταν αρκετά ενώ τώρα μόνο κάτι δεκάλεπτα για μεγάλα ποσά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:07 Ο Scandal έγραψε: #5 16-10-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Σε τρίτου τη Revolut δλδ όχι σε δικιά μου. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 16-10-23 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια μόνο μια φορά έχω πραγματοποιήσει μεταφορά με iban (πριν μια εβδομάδα) αλλά θυμάμαι ότι και πάλι δεν είχε καθόλου fees και η μεταφορά ήταν άμεση. Να σου πω θα προτιμούσα την μεταφορά μέσω revolut από Ελληνική τράπεζα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:44 Ο Skiyo έγραψε: #7 16-10-23 19:44 Εσύ από τράπεζα Ελλάδας θα πληρώσεις fee προς στη τράπεζα εξωτερικού. Μπορείς να στείλεις με iban αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μεταφορές μέσω revolut του άλλου από το δικό μου revolut. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πόσες μέρες παίρνει και τα λοιπά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa constansn Scandal aggorf Sofos Gerontas dsmir Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερώτησις: μπορώ από την alpha bank μου (e-banking) να στείλω προς Revolut; Δίνει η Revolut κάποιο γενικό iban που μπορείς να στέλνεις ή έχει κάποια άλλη λογική;
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:01 Ο Ουριήλ έγραψε: #2 16-10-23 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: μπορώ από την alpha bank μου (e-banking) να στείλω προς Revolut; Δίνει η Revolut κάποιο γενικό iban που μπορείς να στέλνεις ή έχει κάποια άλλη λογική; Click για ανάπτυξη... Ναι, ως χρήστης αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής εδώ και δύο χρόνια μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Συνήυως δίνει iban Λιθουανίας και μπορείς να στείλεις με αυτό σε άλλους λογαριασμούς μέσω Iban αλλά για την πρώτη σου ερώτηση δεν χρειάζεται καν. Μέσω κωδικού χρεωστικής κάρτας στέλνεις τα χρήματα και αν θέλεις τα μετατρέπεις σε όποιο νόμισμα θέλεις. Όποια άλλη ερώτηση έχεις μπορείς να μου πεις μιας που χρησιμοποιώ revolut καθημερινά μιας που μένω σε χώρα που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Ο Scandal έγραψε: #3 16-10-23 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Ναι, ως χρήστης αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής εδώ και δύο χρόνια μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Συνήυως δίνει iban Λιθουανίας και μπορείς να στείλεις με αυτό σε άλλους λογαριασμούς μέσω Iban αλλά για την πρώτη σου ερώτηση δεν χρειάζεται καν. Μέσω κωδικού χρεωστικής κάρτας στέλνεις τα χρήματα και αν θέλεις τα μετατρέπεις σε όποιο νόμισμα θέλεις. Όποια άλλη ερώτηση έχεις μπορείς να μου πεις μιας που χρησιμοποιώ revolut καθημερινά μιας που μένω σε χώρα που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Ο Ουριήλ έγραψε: #4 16-10-23 19:03 Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά; Click για ανάπτυξη... Ναι αν και δεν σου χρειάζεται καν το iban για μεταφορές χρημάτων από την κάρτα σου στο revolut. Βάζεις απλός τον κωδικό, αποθηκεύεις την κάρτα και σε δευτερόλεπτα στέλνεις χρήματα στο λογαριασμό σου χωρίς κανένα fee εφόσον μεταφέρεις από ευρώ σε ευρώ. Μετά αν θέλεις να ανοίξεις πχ λογαριασμό για λίρα Τουρκίας το fee ειναι σχεδον ανύπαρκτο. Για μένα τουλάχιστον που το χρησιμοποιώ μπορώ να σου πω ότι έχω γλιτώσει αρκετά χρήματα μιας που όταν πλήρωνα με κάρτα ελληνικής τράπεζας τα fees ήταν αρκετά ενώ τώρα μόνο κάτι δεκάλεπτα για μεγάλα ποσά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:07 Ο Scandal έγραψε: #5 16-10-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Σε τρίτου τη Revolut δλδ όχι σε δικιά μου. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 16-10-23 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια μόνο μια φορά έχω πραγματοποιήσει μεταφορά με iban (πριν μια εβδομάδα) αλλά θυμάμαι ότι και πάλι δεν είχε καθόλου fees και η μεταφορά ήταν άμεση. Να σου πω θα προτιμούσα την μεταφορά μέσω revolut από Ελληνική τράπεζα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:44 Ο Skiyo έγραψε: #7 16-10-23 19:44 Εσύ από τράπεζα Ελλάδας θα πληρώσεις fee προς στη τράπεζα εξωτερικού. Μπορείς να στείλεις με iban αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μεταφορές μέσω revolut του άλλου από το δικό μου revolut. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πόσες μέρες παίρνει και τα λοιπά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa constansn Scandal aggorf Sofos Gerontas dsmir Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: μπορώ από την alpha bank μου (e-banking) να στείλω προς Revolut; Δίνει η Revolut κάποιο γενικό iban που μπορείς να στέλνεις ή έχει κάποια άλλη λογική; Click για ανάπτυξη... Ναι, ως χρήστης αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής εδώ και δύο χρόνια μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Συνήυως δίνει iban Λιθουανίας και μπορείς να στείλεις με αυτό σε άλλους λογαριασμούς μέσω Iban αλλά για την πρώτη σου ερώτηση δεν χρειάζεται καν. Μέσω κωδικού χρεωστικής κάρτας στέλνεις τα χρήματα και αν θέλεις τα μετατρέπεις σε όποιο νόμισμα θέλεις. Όποια άλλη ερώτηση έχεις μπορείς να μου πεις μιας που χρησιμοποιώ revolut καθημερινά μιας που μένω σε χώρα που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Ο Scandal έγραψε: #3 16-10-23 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Ναι, ως χρήστης αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής εδώ και δύο χρόνια μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Συνήυως δίνει iban Λιθουανίας και μπορείς να στείλεις με αυτό σε άλλους λογαριασμούς μέσω Iban αλλά για την πρώτη σου ερώτηση δεν χρειάζεται καν. Μέσω κωδικού χρεωστικής κάρτας στέλνεις τα χρήματα και αν θέλεις τα μετατρέπεις σε όποιο νόμισμα θέλεις. Όποια άλλη ερώτηση έχεις μπορείς να μου πεις μιας που χρησιμοποιώ revolut καθημερινά μιας που μένω σε χώρα που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Ο Ουριήλ έγραψε: #4 16-10-23 19:03 Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά; Click για ανάπτυξη... Ναι αν και δεν σου χρειάζεται καν το iban για μεταφορές χρημάτων από την κάρτα σου στο revolut. Βάζεις απλός τον κωδικό, αποθηκεύεις την κάρτα και σε δευτερόλεπτα στέλνεις χρήματα στο λογαριασμό σου χωρίς κανένα fee εφόσον μεταφέρεις από ευρώ σε ευρώ. Μετά αν θέλεις να ανοίξεις πχ λογαριασμό για λίρα Τουρκίας το fee ειναι σχεδον ανύπαρκτο. Για μένα τουλάχιστον που το χρησιμοποιώ μπορώ να σου πω ότι έχω γλιτώσει αρκετά χρήματα μιας που όταν πλήρωνα με κάρτα ελληνικής τράπεζας τα fees ήταν αρκετά ενώ τώρα μόνο κάτι δεκάλεπτα για μεγάλα ποσά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:07 Ο Scandal έγραψε: #5 16-10-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Σε τρίτου τη Revolut δλδ όχι σε δικιά μου. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 16-10-23 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια μόνο μια φορά έχω πραγματοποιήσει μεταφορά με iban (πριν μια εβδομάδα) αλλά θυμάμαι ότι και πάλι δεν είχε καθόλου fees και η μεταφορά ήταν άμεση. Να σου πω θα προτιμούσα την μεταφορά μέσω revolut από Ελληνική τράπεζα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:44 Ο Skiyo έγραψε: #7 16-10-23 19:44 Εσύ από τράπεζα Ελλάδας θα πληρώσεις fee προς στη τράπεζα εξωτερικού. Μπορείς να στείλεις με iban αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μεταφορές μέσω revolut του άλλου από το δικό μου revolut. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πόσες μέρες παίρνει και τα λοιπά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa constansn Scandal aggorf Sofos Gerontas dsmir Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Ναι, ως χρήστης αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής εδώ και δύο χρόνια μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Συνήυως δίνει iban Λιθουανίας και μπορείς να στείλεις με αυτό σε άλλους λογαριασμούς μέσω Iban αλλά για την πρώτη σου ερώτηση δεν χρειάζεται καν. Μέσω κωδικού χρεωστικής κάρτας στέλνεις τα χρήματα και αν θέλεις τα μετατρέπεις σε όποιο νόμισμα θέλεις. Όποια άλλη ερώτηση έχεις μπορείς να μου πεις μιας που χρησιμοποιώ revolut καθημερινά μιας που μένω σε χώρα που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ. Click για ανάπτυξη... Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά;
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Ο Ουριήλ έγραψε: #4 16-10-23 19:03 Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά; Click για ανάπτυξη... Ναι αν και δεν σου χρειάζεται καν το iban για μεταφορές χρημάτων από την κάρτα σου στο revolut. Βάζεις απλός τον κωδικό, αποθηκεύεις την κάρτα και σε δευτερόλεπτα στέλνεις χρήματα στο λογαριασμό σου χωρίς κανένα fee εφόσον μεταφέρεις από ευρώ σε ευρώ. Μετά αν θέλεις να ανοίξεις πχ λογαριασμό για λίρα Τουρκίας το fee ειναι σχεδον ανύπαρκτο. Για μένα τουλάχιστον που το χρησιμοποιώ μπορώ να σου πω ότι έχω γλιτώσει αρκετά χρήματα μιας που όταν πλήρωνα με κάρτα ελληνικής τράπεζας τα fees ήταν αρκετά ενώ τώρα μόνο κάτι δεκάλεπτα για μεγάλα ποσά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:07 Ο Scandal έγραψε: #5 16-10-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Σε τρίτου τη Revolut δλδ όχι σε δικιά μου. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 16-10-23 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια μόνο μια φορά έχω πραγματοποιήσει μεταφορά με iban (πριν μια εβδομάδα) αλλά θυμάμαι ότι και πάλι δεν είχε καθόλου fees και η μεταφορά ήταν άμεση. Να σου πω θα προτιμούσα την μεταφορά μέσω revolut από Ελληνική τράπεζα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:44 Ο Skiyo έγραψε: #7 16-10-23 19:44 Εσύ από τράπεζα Ελλάδας θα πληρώσεις fee προς στη τράπεζα εξωτερικού. Μπορείς να στείλεις με iban αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μεταφορές μέσω revolut του άλλου από το δικό μου revolut. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πόσες μέρες παίρνει και τα λοιπά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa constansn Scandal aggorf Sofos Gerontas dsmir Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Οκτωβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άρα μου δίνουν iban Λιθουανίας, μπαίνω το alpha e-banking και τα στέλνω; Υπάρχουν fees γι αυτό το transaction εξωτερικού; Γίνεται άμεσα η μεταφορά; Click για ανάπτυξη... Ναι αν και δεν σου χρειάζεται καν το iban για μεταφορές χρημάτων από την κάρτα σου στο revolut. Βάζεις απλός τον κωδικό, αποθηκεύεις την κάρτα και σε δευτερόλεπτα στέλνεις χρήματα στο λογαριασμό σου χωρίς κανένα fee εφόσον μεταφέρεις από ευρώ σε ευρώ. Μετά αν θέλεις να ανοίξεις πχ λογαριασμό για λίρα Τουρκίας το fee ειναι σχεδον ανύπαρκτο. Για μένα τουλάχιστον που το χρησιμοποιώ μπορώ να σου πω ότι έχω γλιτώσει αρκετά χρήματα μιας που όταν πλήρωνα με κάρτα ελληνικής τράπεζας τα fees ήταν αρκετά ενώ τώρα μόνο κάτι δεκάλεπτα για μεγάλα ποσά
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:07 Ο Scandal έγραψε: #5 16-10-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Σε τρίτου τη Revolut δλδ όχι σε δικιά μου. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 16-10-23 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια μόνο μια φορά έχω πραγματοποιήσει μεταφορά με iban (πριν μια εβδομάδα) αλλά θυμάμαι ότι και πάλι δεν είχε καθόλου fees και η μεταφορά ήταν άμεση. Να σου πω θα προτιμούσα την μεταφορά μέσω revolut από Ελληνική τράπεζα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:44 Ο Skiyo έγραψε: #7 16-10-23 19:44 Εσύ από τράπεζα Ελλάδας θα πληρώσεις fee προς στη τράπεζα εξωτερικού. Μπορείς να στείλεις με iban αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μεταφορές μέσω revolut του άλλου από το δικό μου revolut. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πόσες μέρες παίρνει και τα λοιπά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa constansn Scandal aggorf Sofos Gerontas dsmir Obi-Wan Kenobi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Οπότε βασικά είναι σαν να ανοίγεις λογαριασμό σε μια διεθνή τράπεζα, μπορείς να το σκεφτείς ότι είναι τράπεζα αλλά ηλεκτρονική Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Σε τρίτου τη Revolut δλδ όχι σε δικιά μου.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:09 Ο Ουριήλ έγραψε: #6 16-10-23 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια μόνο μια φορά έχω πραγματοποιήσει μεταφορά με iban (πριν μια εβδομάδα) αλλά θυμάμαι ότι και πάλι δεν είχε καθόλου fees και η μεταφορά ήταν άμεση. Να σου πω θα προτιμούσα την μεταφορά μέσω revolut από Ελληνική τράπεζα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:44 Ο Skiyo έγραψε: #7 16-10-23 19:44 Εσύ από τράπεζα Ελλάδας θα πληρώσεις fee προς στη τράπεζα εξωτερικού. Μπορείς να στείλεις με iban αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μεταφορές μέσω revolut του άλλου από το δικό μου revolut. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πόσες μέρες παίρνει και τα λοιπά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θέλω να ανοίξω εγώ Revolut, απλά να στείλω ένα ποσό σκέφτομαι (κάτω από 100 EUR) και ψάχνω να δω τι fees έχει, αν γίνεται με iban και αν υπάρχει καθυστέρηση Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια μόνο μια φορά έχω πραγματοποιήσει μεταφορά με iban (πριν μια εβδομάδα) αλλά θυμάμαι ότι και πάλι δεν είχε καθόλου fees και η μεταφορά ήταν άμεση. Να σου πω θα προτιμούσα την μεταφορά μέσω revolut από Ελληνική τράπεζα
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.012 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2023 στις 19:44 Ο Skiyo έγραψε: #7 16-10-23 19:44 Εσύ από τράπεζα Ελλάδας θα πληρώσεις fee προς στη τράπεζα εξωτερικού. Μπορείς να στείλεις με iban αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μεταφορές μέσω revolut του άλλου από το δικό μου revolut. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πόσες μέρες παίρνει και τα λοιπά.
Εσύ από τράπεζα Ελλάδας θα πληρώσεις fee προς στη τράπεζα εξωτερικού. Μπορείς να στείλεις με iban αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μεταφορές μέσω revolut του άλλου από το δικό μου revolut. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, πόσες μέρες παίρνει και τα λοιπά.