penelopenick Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2023 στις 00:58 Η penelopenick: #1 06-03-23 00:58 Καλησπέρα παιδια! Υπαρχει κανενας που να εχει ερωτησεις-απαντησεις απο το α τευχος βιολογιας γ λυκειου;το βιβλιο δεν εχει καμια καλη και στο βοηθημα που εχω (Πηνελοπη Σωτηριου και Δημοσθενης Καρυοφυλλης) εχει μονο απο το β τευχος. Οποιος ξερει που εχει να μου απαντησει,ευχαριστω πολυ! spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2023 στις 15:07 Η spring day: #2 06-03-23 15:07 Έχω ένα βοήθημα από τον σαλαμαστρακη αλλά είναι μόνο για μείωση/μίτωση. Άμα ενδιαφέρεσαι πες μου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα παιδια! Υπαρχει κανενας που να εχει ερωτησεις-απαντησεις απο το α τευχος βιολογιας γ λυκειου;το βιβλιο δεν εχει καμια καλη και στο βοηθημα που εχω (Πηνελοπη Σωτηριου και Δημοσθενης Καρυοφυλλης) εχει μονο απο το β τευχος. Οποιος ξερει που εχει να μου απαντησει,ευχαριστω πολυ!
spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2023 στις 15:07 Η spring day: #2 06-03-23 15:07 Έχω ένα βοήθημα από τον σαλαμαστρακη αλλά είναι μόνο για μείωση/μίτωση. Άμα ενδιαφέρεσαι πες μου