Καμίνια: Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μέσα σε σπίτι- Σοκαριστικό βίντεο

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,788 μηνύματα.
Πρώτο Θέμα

1605898130099.png


Ομάδα Πακιστανών εισέβαλαν στο διαμέρισμα όπου ζούσαν τρεις νεαροί ομοεθνείς τους - Σκότωσαν τον ένα, τραυμάτισαν τους άλλους δύο - Μέλη της ομάδας βιντεοσκοπούσαν την επίθεση - Συνελήφθη ένας εκ των δραστών ύστερα από άγριο ανθρωποκυνηγητό των ανδρών της ΟΠΚΕ


Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και ένας τρίτος άνθρωπος χτυπημένος άγρια είναι ο απολογισμός της εισβολής ομάδας Πακιστανών σε διαμέρισμα στα Καμίνια όπου ζούσαν τρεις ομοεθνείς τους.


Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, κρατώντας μαχαίρια και λοστάρια όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Σκότωσαν τον έναν από τους τρεις ενοίκους του διαμερίσματος, τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι τον δεύτερο και γρονθοκόπησαν άσχημα τον τρίτο. Προκαλεί δε ανατριχίλια το γεγονός ότι κάποιοι από τους δράστες βιντεοσκοπούσαν τη φρικαλεότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιματηρή συμπλοκή έγινε για διαφορές που είχαν οι δύο ομάδες για λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά. Ύστερα από άγριο ανθρωποκυνηγητό των ανδρών της ΟΠΚΕ συνελήφθη ένας εκ των δραστών και σύμφωνα με πληροφορίες οδηγείται στην ασφάλεια Πειραιά. Πρόκειται για 27χρονο Πακιστανό, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, τσακώθηκε για τη διανομή λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας.

Θέμα χρόνου είναι να βρεθούν και οι υπόλοιποι δράστες.


--------------------------------------------------------------

Ποια είναι η γνώμη σας αφού είδατε το βίντεο; :morning1:
 

tsiobieman

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Έχει ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό , νομίζω στη Θεσσαλονίκη που το χες ξαναποστάρει εσύ Νίκο, τι να πω? έχουν έχθρες από το Πακιστάν , έρχονται εδώ και λύνουν τα προβλήματά τους? Στο Πακιστάν από ότι ξέρω αν διαπράξεις δολοφονία τρως κρεμάλα εδώ τρως μερικά χρόνια φυλάκιση , μάλλον ρισκάρουν την ποινή χδ.
 

Αλκης Κ.

Δραστήριο μέλος

Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
Στην παλιά Κοκκινιά έγινε το περιστατικό για οσους ξέρουν. Το λέω γιατι εγώ μενω Καμίνια και δεν έγινε εδώ. Όχι ότι αλλάζει κάτι στο συμβάν απλά ενημερωτικα το αναφέρω.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,788 μηνύματα.
Πάντως βαράνε άσχημα με το καδρόνι... :cry_x:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top