Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:29 Η Vicky13 έγραψε: #101 02-09-12 16:29 ρε τι μου θυμίσατε τώρααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η theodwra.: #102 02-09-12 17:31 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Great minds think alike as it seems δεσποινις ευροβουλευτινα. Click για ανάπτυξη... Εμ...έτσι πάνε αυτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η xristina elen: #103 02-09-12 22:28 πωπω ατρομητοι και καρουζελ!!!!!!!!!!ειδικα ατρομητοι..τι μου θυμισατε τωρα!!υπεροχα και αθωα χρονια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #104 04-01-13 22:05 Ατρόμητοι εννοείτε ....και λίγο Rebelde Way Πόσα μηνύματα είχα στείλει στα κρατικά κανάλια για να βάλουν τους Ατρόμητους αλλά πάντα μ'έγραφαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:59 Η κατερω έγραψε: #105 28-09-13 13:59 Χαχαχαχ κοιτα εδώ topic... τρελαίνομαι! Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχω δει απο αυτά είναι το Rebelde Way, το οποίο μου άρεσε πολυυυυυ χαχαχ. Γενικά νομίζω πως αυτες τις σειρες τις ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ η μεταγλωττιση. Πριν λιγο καιρο με μια φιλη μου που βρηκαμε τυχαια(λολ) κατι επεισοδια στα αργεντινικα αλλα με υποτιτλους απο κατω στα αγγλικα ηταν αλλη φαση, σου εκανε πιο σοβαρο-δε ξερω i liked it Ποτε δεν καταφερω να δω πανω απο 10-15 επεισοδια ομως Τελικα τι εγινε; Το πηρε το κοριτσι ο Μανου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Γιουγκοσλαβος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε τι μου θυμίσατε τώρααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η theodwra.: #102 02-09-12 17:31 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Great minds think alike as it seems δεσποινις ευροβουλευτινα. Click για ανάπτυξη... Εμ...έτσι πάνε αυτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η xristina elen: #103 02-09-12 22:28 πωπω ατρομητοι και καρουζελ!!!!!!!!!!ειδικα ατρομητοι..τι μου θυμισατε τωρα!!υπεροχα και αθωα χρονια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #104 04-01-13 22:05 Ατρόμητοι εννοείτε ....και λίγο Rebelde Way Πόσα μηνύματα είχα στείλει στα κρατικά κανάλια για να βάλουν τους Ατρόμητους αλλά πάντα μ'έγραφαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:59 Η κατερω έγραψε: #105 28-09-13 13:59 Χαχαχαχ κοιτα εδώ topic... τρελαίνομαι! Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχω δει απο αυτά είναι το Rebelde Way, το οποίο μου άρεσε πολυυυυυ χαχαχ. Γενικά νομίζω πως αυτες τις σειρες τις ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ η μεταγλωττιση. Πριν λιγο καιρο με μια φιλη μου που βρηκαμε τυχαια(λολ) κατι επεισοδια στα αργεντινικα αλλα με υποτιτλους απο κατω στα αγγλικα ηταν αλλη φαση, σου εκανε πιο σοβαρο-δε ξερω i liked it Ποτε δεν καταφερω να δω πανω απο 10-15 επεισοδια ομως Τελικα τι εγινε; Το πηρε το κοριτσι ο Μανου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Γιουγκοσλαβος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Great minds think alike as it seems δεσποινις ευροβουλευτινα. Click για ανάπτυξη... Εμ...έτσι πάνε αυτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η xristina elen: #103 02-09-12 22:28 πωπω ατρομητοι και καρουζελ!!!!!!!!!!ειδικα ατρομητοι..τι μου θυμισατε τωρα!!υπεροχα και αθωα χρονια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #104 04-01-13 22:05 Ατρόμητοι εννοείτε ....και λίγο Rebelde Way Πόσα μηνύματα είχα στείλει στα κρατικά κανάλια για να βάλουν τους Ατρόμητους αλλά πάντα μ'έγραφαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:59 Η κατερω έγραψε: #105 28-09-13 13:59 Χαχαχαχ κοιτα εδώ topic... τρελαίνομαι! Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχω δει απο αυτά είναι το Rebelde Way, το οποίο μου άρεσε πολυυυυυ χαχαχ. Γενικά νομίζω πως αυτες τις σειρες τις ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ η μεταγλωττιση. Πριν λιγο καιρο με μια φιλη μου που βρηκαμε τυχαια(λολ) κατι επεισοδια στα αργεντινικα αλλα με υποτιτλους απο κατω στα αγγλικα ηταν αλλη φαση, σου εκανε πιο σοβαρο-δε ξερω i liked it Ποτε δεν καταφερω να δω πανω απο 10-15 επεισοδια ομως Τελικα τι εγινε; Το πηρε το κοριτσι ο Μανου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Γιουγκοσλαβος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πωπω ατρομητοι και καρουζελ!!!!!!!!!!ειδικα ατρομητοι..τι μου θυμισατε τωρα!!υπεροχα και αθωα χρονια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #104 04-01-13 22:05 Ατρόμητοι εννοείτε ....και λίγο Rebelde Way Πόσα μηνύματα είχα στείλει στα κρατικά κανάλια για να βάλουν τους Ατρόμητους αλλά πάντα μ'έγραφαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:59 Η κατερω έγραψε: #105 28-09-13 13:59 Χαχαχαχ κοιτα εδώ topic... τρελαίνομαι! Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχω δει απο αυτά είναι το Rebelde Way, το οποίο μου άρεσε πολυυυυυ χαχαχ. Γενικά νομίζω πως αυτες τις σειρες τις ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ η μεταγλωττιση. Πριν λιγο καιρο με μια φιλη μου που βρηκαμε τυχαια(λολ) κατι επεισοδια στα αργεντινικα αλλα με υποτιτλους απο κατω στα αγγλικα ηταν αλλη φαση, σου εκανε πιο σοβαρο-δε ξερω i liked it Ποτε δεν καταφερω να δω πανω απο 10-15 επεισοδια ομως Τελικα τι εγινε; Το πηρε το κοριτσι ο Μανου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ατρόμητοι εννοείτε ....και λίγο Rebelde Way Πόσα μηνύματα είχα στείλει στα κρατικά κανάλια για να βάλουν τους Ατρόμητους αλλά πάντα μ'έγραφαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:59 Η κατερω έγραψε: #105 28-09-13 13:59 Χαχαχαχ κοιτα εδώ topic... τρελαίνομαι! Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχω δει απο αυτά είναι το Rebelde Way, το οποίο μου άρεσε πολυυυυυ χαχαχ. Γενικά νομίζω πως αυτες τις σειρες τις ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ η μεταγλωττιση. Πριν λιγο καιρο με μια φιλη μου που βρηκαμε τυχαια(λολ) κατι επεισοδια στα αργεντινικα αλλα με υποτιτλους απο κατω στα αγγλικα ηταν αλλη φαση, σου εκανε πιο σοβαρο-δε ξερω i liked it Ποτε δεν καταφερω να δω πανω απο 10-15 επεισοδια ομως Τελικα τι εγινε; Το πηρε το κοριτσι ο Μανου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαχαχαχ κοιτα εδώ topic... τρελαίνομαι! Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχω δει απο αυτά είναι το Rebelde Way, το οποίο μου άρεσε πολυυυυυ χαχαχ. Γενικά νομίζω πως αυτες τις σειρες τις ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ η μεταγλωττιση. Πριν λιγο καιρο με μια φιλη μου που βρηκαμε τυχαια(λολ) κατι επεισοδια στα αργεντινικα αλλα με υποτιτλους απο κατω στα αγγλικα ηταν αλλη φαση, σου εκανε πιο σοβαρο-δε ξερω i liked it Ποτε δεν καταφερω να δω πανω απο 10-15 επεισοδια ομως Τελικα τι εγινε; Το πηρε το κοριτσι ο Μανου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.