Καλύτερα Βοηθήματα για θεωρητική κατεύθυνση

jorito

Νεοφερμένος

Η jorito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Γειά σας ! Αποφάσισα να επαναλάβω την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων και καθώς στοχεύω για μια υψηλόβαθμη σχολή θα ήθελα τις απόψεις σας ως προς το ποια θα ήταν τα καλύτερα βοηθήματα . Συγκεκριμένα , θα ήθελα να μην εστιάζουν καθόλου σε θεωρία και να έχουν μπόλικες ασκήσεις ( ιδανικά με απαντήσεις πίσω ή σε ξεχωριστό βιβλίο ), ώστε να εξασκηθώ όσο περισσότερο γίνεται . Χρειάζομαι για τα Λατινικά και το Άγνωστο ( υποθέτω πως θα υπάρχουν ξεχωριστά βιβλία για ασκήσεις γραμματικής , συντακτικού και ένα με αρχαία κείμενα για μετάφραση ) . Για την ιστορία θα βασιστώ στην αποστήθιση και την κατανόηση του βιβλίου , εκτός και αν κάποιος πιστεύει πως θα με βοηθήσει κάποιο συγκεκριμένο βοήθημα με ερωτήσεις , διότι κάποια στιγμή θα μου τελειώσουν οι ερωτήσεις των παλιότερων θεμάτων . Ευχαριστώ εκ των προτέρων 💗 .
 
Τελευταία επεξεργασία:

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,526 μηνύματα.
θα ήθελα να μην εστιάζουν καθόλου σε θεωρία και να έχουν μπόλικες ασκήσεις ( ιδανικά με απαντήσεις πίσω ή σε ξεχωριστό βιβλίο )
Αφού θέλεις κάτι τόσο συγκεκριμένο θα σου έλεγα να πας σ' ένα βιβλιοπωλείο και να ξεφυλλίσεις κάποια βοηθήματα, αν και αυτό που ζητάς είναι λίγο δύσκολο.

Αλλιώς:

Άγνωστο
THEMATOGRAFIA5D.jpg


Λατινικά
13324.jpg
shopping.jpeg
9789605634452.png
 

το αστεράκι

Νεοφερμένος

Η το αστεράκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο βοήθημα για το γνωστό στα αρχαία; Κ πως ελέγχετε αν τα ξέρετε;
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,526 μηνύματα.

smarw

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 307 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top