penelopenick Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 04:56 Η penelopenick: #1 29-08-20 04:56 Γεια σας και παλι! Πρίν κάτι μέρες γράφτηκα στο διακρότημα φροντιστήριο για προετοιμασία και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα γιατί μου φαίνεται πλήρης σαν φροντιστήριο γεμάτο επαγγελματίες! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας όσοι έχετε πάει εκεί;σας ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 06:28 Η roud έγραψε: #2 29-08-20 06:28 Αρχική Δημοσίευση από penelopenick: Γεια σας και παλι! Πρίν κάτι μέρες γράφτηκα στο διακρότημα φροντιστήριο για προετοιμασία και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα γιατί μου φαίνεται πλήρης σαν φροντιστήριο γεμάτο επαγγελματίες! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας όσοι έχετε πάει εκεί;σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Άμα το αντέχει η τσέπη των γονιών σου να μείνεις σε αυτό. Είναι παρα πολύ καλό , είχε πάει η αδερφή μου κατι μερες και της είχε κάνει πολύ εντύπωση , οργανωμένα κλπ . (Αλλά η έξυπνη έφυγε για να πάει σε άλλο με τις φίλες της ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelopenick Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:27 Η penelopenick: #3 29-08-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Άμα το αντέχει η τσέπη των γονιών σου να μείνεις σε αυτό. Είναι παρα πολύ καλό , είχε πάει η αδερφή μου κατι μερες και της είχε κάνει πολύ εντύπωση , οργανωμένα κλπ . (Αλλά η έξυπνη έφυγε για να πάει σε άλλο με τις φίλες της ) Click για ανάπτυξη... Με το οικονομικό τα βρήκαμε για φέτος και ελπίζω για του χρόνου. Έχω ακούσει χειρότερες τιμές πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thmoysides Cat lady menual Outer Banks CrimsonNight Dr House mariana.kpt Christina947 Viedo penelopenick Dimitris9 roud Lathy Pharmacist01 Rene2004 iminspain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας και παλι! Πρίν κάτι μέρες γράφτηκα στο διακρότημα φροντιστήριο για προετοιμασία και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα γιατί μου φαίνεται πλήρης σαν φροντιστήριο γεμάτο επαγγελματίες! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας όσοι έχετε πάει εκεί;σας ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 06:28 Η roud έγραψε: #2 29-08-20 06:28 Αρχική Δημοσίευση από penelopenick: Γεια σας και παλι! Πρίν κάτι μέρες γράφτηκα στο διακρότημα φροντιστήριο για προετοιμασία και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα γιατί μου φαίνεται πλήρης σαν φροντιστήριο γεμάτο επαγγελματίες! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας όσοι έχετε πάει εκεί;σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Άμα το αντέχει η τσέπη των γονιών σου να μείνεις σε αυτό. Είναι παρα πολύ καλό , είχε πάει η αδερφή μου κατι μερες και της είχε κάνει πολύ εντύπωση , οργανωμένα κλπ . (Αλλά η έξυπνη έφυγε για να πάει σε άλλο με τις φίλες της ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelopenick Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:27 Η penelopenick: #3 29-08-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Άμα το αντέχει η τσέπη των γονιών σου να μείνεις σε αυτό. Είναι παρα πολύ καλό , είχε πάει η αδερφή μου κατι μερες και της είχε κάνει πολύ εντύπωση , οργανωμένα κλπ . (Αλλά η έξυπνη έφυγε για να πάει σε άλλο με τις φίλες της ) Click για ανάπτυξη... Με το οικονομικό τα βρήκαμε για φέτος και ελπίζω για του χρόνου. Έχω ακούσει χειρότερες τιμές πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από penelopenick: Γεια σας και παλι! Πρίν κάτι μέρες γράφτηκα στο διακρότημα φροντιστήριο για προετοιμασία και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα γιατί μου φαίνεται πλήρης σαν φροντιστήριο γεμάτο επαγγελματίες! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας όσοι έχετε πάει εκεί;σας ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Άμα το αντέχει η τσέπη των γονιών σου να μείνεις σε αυτό. Είναι παρα πολύ καλό , είχε πάει η αδερφή μου κατι μερες και της είχε κάνει πολύ εντύπωση , οργανωμένα κλπ . (Αλλά η έξυπνη έφυγε για να πάει σε άλλο με τις φίλες της ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penelopenick Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:27 Η penelopenick: #3 29-08-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Άμα το αντέχει η τσέπη των γονιών σου να μείνεις σε αυτό. Είναι παρα πολύ καλό , είχε πάει η αδερφή μου κατι μερες και της είχε κάνει πολύ εντύπωση , οργανωμένα κλπ . (Αλλά η έξυπνη έφυγε για να πάει σε άλλο με τις φίλες της ) Click για ανάπτυξη... Με το οικονομικό τα βρήκαμε για φέτος και ελπίζω για του χρόνου. Έχω ακούσει χειρότερες τιμές πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Άμα το αντέχει η τσέπη των γονιών σου να μείνεις σε αυτό. Είναι παρα πολύ καλό , είχε πάει η αδερφή μου κατι μερες και της είχε κάνει πολύ εντύπωση , οργανωμένα κλπ . (Αλλά η έξυπνη έφυγε για να πάει σε άλλο με τις φίλες της ) Click για ανάπτυξη... Με το οικονομικό τα βρήκαμε για φέτος και ελπίζω για του χρόνου. Έχω ακούσει χειρότερες τιμές πίστεψε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.