Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69.284 εγγεγραμμένα μέλη και 3.632.930 μηνύματα σε 108.104 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 1.571 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας και παλι! Πρίν κάτι μέρες γράφτηκα στο διακρότημα φροντιστήριο για προετοιμασία και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα γιατί μου φαίνεται πλήρης σαν φροντιστήριο γεμάτο επαγγελματίες! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας όσοι έχετε πάει εκεί;σας ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με το οικονομικό τα βρήκαμε για φέτος και ελπίζω για του χρόνου. Έχω ακούσει χειρότερες τιμές πίστεψε μεΆμα το αντέχει η τσέπη των γονιών σου να μείνεις σε αυτό.
Είναι παρα πολύ καλό , είχε πάει η αδερφή μου κατι μερες και της είχε κάνει πολύ εντύπωση , οργανωμένα κλπ . (Αλλά η έξυπνη έφυγε για να πάει σε άλλο με τις φίλες της )