dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

ψάξε στο google
στο google ο καθένας λέει ο,τι θέλει.
Το ενδεχόμενο για ιδιαίτερα το έχεις σκεφτεί καθόλου; Υπάρχουν πάρα πολύ λίγα φροντιστήρια που να κάνουν αξιοπρεπή δουλειά στα γαλλικά.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

Υπαρχουν ( λιγα ) φροντηστηρια που εχουν συνεργασια με το Γαλλικο Ινστιτουτο , και μαλιστα εχουν απεξω και ταπμελα σχετικη που πιστοποιει τα ανωτερω , και εχει χορηγηθει απο το ιδιο το Γαλλικο Ινστιτουτο
Ενα καλο δεογμ ααν γινεται δουλεια στα γαλλικα καλη ειναι μεχρι τι επιπεδα διδασκονταιστο συγκεκριμενο φορντηστηριο , ποσους υποψηφιους και επιτυχοντες εχει .
Ειναι αλλο να υπαρχουν 5 -6 μαθητες καπου , και άλλο να γινονται μαθηματα μεχρι Sorbonne 2 σε πουμε
Υπαρχουν και άλλα κριτηρια , αν οι καθηγητες εχουν πειρα απο εξετασεις , αν εχουν παρακολουθυησεις σεμιναρια , αν εινα ιεξεταστες κλπ
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν βρει, από το google, από εσένα θα βρει ποια φροντιστήρια υπάρχουν κοντά στην περιοχή της για να διαλέξει το πιο καλό ?
Γι αυτό παραπάνω από τους μισούς αποτυγχάνουν στις εξετάσεις του ΙΦΑ σε επίπεδο Β2 και άνω... Μπαίνετε όλοι google και χάβετε ο,τι βλακεία και ο,τι ψέμα σας πετάει η κάθε αλυσίδα φροντιστηρίων και επειδή δεν έχετε άμυνα απέναντι στη παραπληροφόρηση και στη δύναμη του διαδικτύου κάθεστε και χαίρεστε με την ιδέα ότι έχετε βρει το "τοπ φροντιστήριο", μόνο και μόνο επειδή λέει στη σελίδα του ότι 90% των μαθητών πήραν το Α1 και άλλες μπαρούφες.. Το καλό το πράγμα δεν έρχεται εύκολα ούτε θα στο δείξει μία μηχανή αναζήτησης. ΕΣΥ θα γίνεις η μηχανή αναζήτησης, όχι το google.
Επιμένω πάντως στα ιδιαίτερα.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνω για τα ιδιαιτερα (κ εγω ιδιαιτερα εκανα κ κανω) ,φτανει ναναι καλος ο καθηγητηςΓι αυτό παραπάνω από τους μισούς αποτυγχάνουν στις εξετάσεις του ΙΦΑ σε επίπεδο Β2 και άνω... Μπαίνετε όλοι google και χάβετε ότι βλακεία και ότι ψέμα σας πετάει η κάθε αλυσίδα φροντιστηρίων και επειδή δεν έχετε άμυνα απέναντι στη παραπληροφόρηση και στη δύναμη του διαδικτύου κάθεστε και χαίρεστε με την ιδέα ότι έχετε βρει το "τοπ φροντιστήριο", μόνο και μόνο επειδή λέει στη σελίδα του ότι 90% των μαθητών πήραν το Α1 και άλλες μπαρούφες.. Το καλό το πράγμα δεν έρχεται εύκολα ούτε θα στο δείξει μία μηχανή αναζήτησης. ΕΣΥ θα γίνεις η μηχανή αναζήτησης, όχι το google.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνω για τα ιδιαιτερα (κ εγω ιδιαιτερα εκανα κ κανω) ,φτανει ναναι καλος ο καθηγητης
Σαφώς. Ας μην ξεχνάμε ότι όπως πρέπει να ψάξεις για τα ελάχιστα καλά φροντιστήρια, έτσι πρέπει να ψάξεις για τους καλούς καθηγητές.

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγουρα αλλα ας μην ξεχναμε οτι ο καθε καθηγητης εχει το δικο του τροπο διδασκαλιας!πρεπει να βρεις καποι0ν με τ0ν οποιο θα μπορεις να συνεργαστεις κ η "χημεια" σασ ν ειναι καλη;)))
Συμφωνώ απολύτως! Πιστεύω ότι ένας άλλος μαθητής δε θα βρει καλή τη καθηγήτρια που μου κάνει γαλλικά, μόνο και μόνο επειδή έχουμε καλή χημεία μεταξυ μας.

Ιδιος άθρωπος ειναι ...
Η χημεια ειναι ανεπιτρεπτη στον καθηγητη , ωφειλει να προσαρμοστει στον χαρακτηρα του μαθητη του , γιατι δεν διαλεγει μαθητες
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια καλη καθηγητρια και ενα καλο φροντιστηριο που ειναι καλο για σενα θα ειναι και για τον αλλο ( κατα κανονα )
Αυτό δεν ισχύει. Μπορεί εμένα να μου φαίνεται καλή μία καθηγήτρια, όμως σε έναν φίλο μου που έχει δυσλεξία να μη του φαίνεται καλή επειδή στηρίζεται πολύ στα γραπτά. Ή ένας άλλος φίλος μου μπορεί να έιναι σε κατώτερο επίπεδο όπου ο ρόλος του καθηγητή είναι μεγαλύτερος και να φανεί στη τελική ότι ο καθηγητής δεν μπορεί να κάνει καλή δουλειά. Γι αυτό κάποιοι καθηγητές που μου έχουν προτείνει φίλοι μου δεν μου φάνηκαν καλοί. Ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια.
Η χημεια ειναι ανεπιτρεπτη στον καθηγητη , ωφειλει να προσαρμοστει στον χαρακτηρα του μαθητη του , γιατι δεν διαλεγει μαθητες
Δηλαδή αν ο καθηγητής δουλεύει σε σχολείο και έχει στη τάξη 25 άτομα, οφείλει να έχει 25 διαφορετικούς χαρακτήρες για τον κάθε μαθητή;
Και αν έχει άλλα 2 τμήματα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει 75 διαφορετικούς χαρακτήρες.
Και ας πουμε οτι έχει και άλλους 10 μαθητές εξωσχολικούς (φροντιστήρια , ιδιαίτερα κλπ).
Αυτό σημαίνει ότι ο καθηγητής πρέπει να έχει 85 διαφορετικούς χαρακτήρες σε μια εβδομάδα. I don't think so.
Ο καθηγητής δεν έχει καμία υποχρέωση να αλλάζει τη συμπεριφορά του και να προβάλλει κάτι ψεύτικο απέναντι στο μαθητή. Γιατί στην τελική και το αποτέλεσμα ψεύτικο θα βγει.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

Γι αυτό παραπάνω από τους μισούς αποτυγχάνουν στις εξετάσεις του ΙΦΑ σε επίπεδο Β2 και άνω... Μπαίνετε όλοι google και χάβετε ο,τι βλακεία και ο,τι ψέμα σας πετάει η κάθε αλυσίδα φροντιστηρίων και επειδή δεν έχετε άμυνα απέναντι στη παραπληροφόρηση και στη δύναμη του διαδικτύου κάθεστε και χαίρεστε με την ιδέα ότι έχετε βρει το "τοπ φροντιστήριο", μόνο και μόνο επειδή λέει στη σελίδα του ότι 90% των μαθητών πήραν το Α1 και άλλες μπαρούφες.. Το καλό το πράγμα δεν έρχεται εύκολα ούτε θα στο δείξει μία μηχανή αναζήτησης. ΕΣΥ θα γίνεις η μηχανή αναζήτησης, όχι το google.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Γκούγκλης είναι φίλος μας....
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Όποιος/α ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα!

Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "Ποιό κεντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες να προτιμήσω;"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex_music_bcs
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Butterfly1234
- Abiogenesis
- Vask
- niaou
- emy1
- Coraline31
- anastasis06
- NickT
- Βλα
- CHRYSA S
- Steffie88
- uni77
- Rene2004
- Dr. Gl. Luminous
- Ggpg
- Memetchi
- ag97
- MarilynSt
- manos1234567
- Wrong
- New member
- Viedo
- J.Cameron
- Kostakis45
- Thanos_D
- Φινεύς
- Scandal
- Εχέμυθη
- Mukumbura
- petros91
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- Unseen skygge
- Candythreelove
- eukleidhs1821
- Κλημεντίνη
- Panagiotis849
- Alma Libre
- barkos
- Άρτεμις Α.
- sofia!
- Serotonin
- tsiobieman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.