qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Ο qwertyuiop: #21 28-12-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από GATE 7: το rise of nations ειναι παιχνιδαρα:no1: Click για ανάπτυξη... Ωραία. Προσπαθώ όμως τώρα να καταλάβω τους βρωμογιουγκοσλάβους (με τίποτα δε μου κάθονται) με τα FT-17 και τις Taxiarchia Bouno μου. Τα λέμε το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο Dodos-7 έγραψε: #22 30-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από agiostimotheos: Empire Earth ολη η σειρα αλλα συγκεκριμενα το Ι ειναι πολυ καλο (κατα την γνωμη μου ανωρετο απο το ΙΙ) Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree:Και εγω ετσι πιστευω ξερω και εναν κωδικο οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:59 Ο Daskalenko7: #23 31-12-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Το Praetorians, σε καμία περίπτωση, δεν έχει καλά γραφικά! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GATE 7: το rise of nations ειναι παιχνιδαρα:no1: Click για ανάπτυξη... Ωραία. Προσπαθώ όμως τώρα να καταλάβω τους βρωμογιουγκοσλάβους (με τίποτα δε μου κάθονται) με τα FT-17 και τις Taxiarchia Bouno μου. Τα λέμε το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο Dodos-7 έγραψε: #22 30-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από agiostimotheos: Empire Earth ολη η σειρα αλλα συγκεκριμενα το Ι ειναι πολυ καλο (κατα την γνωμη μου ανωρετο απο το ΙΙ) Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree:Και εγω ετσι πιστευω ξερω και εναν κωδικο οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:59 Ο Daskalenko7: #23 31-12-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Το Praetorians, σε καμία περίπτωση, δεν έχει καλά γραφικά! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από agiostimotheos: Empire Earth ολη η σειρα αλλα συγκεκριμενα το Ι ειναι πολυ καλο (κατα την γνωμη μου ανωρετο απο το ΙΙ) Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree:Και εγω ετσι πιστευω ξερω και εναν κωδικο οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:59 Ο Daskalenko7: #23 31-12-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Το Praetorians, σε καμία περίπτωση, δεν έχει καλά γραφικά! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Το Praetorians, σε καμία περίπτωση, δεν έχει καλά γραφικά! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.