Ρε παιδιά η βλακεία που θεωρώ πως έκανα είναι ότι δεν τους προσέγγισα από τη πρώτη στιγμή ενώ τους ήξερα φατσικά και θα μπορούσα να πετάξω καμιά ατάκα για να γνωριστούμε..και χαλιέμαι γι' αυτό το πράγμα μιας και δεν μπορώ να το διορθώσω

Δεν κρύβω όμως το γεγονός ότι όταν μπήκα στην σχολή μου είχα σαν πρώτη προτεραιότητα τα μαθήματα μου με αποτέλεσμα να μην ανοίγομαι εύκολα στον ξένο κόσμο . Το τελευταίο διάστημα όμως το είχα σαν στόχο να τους γνωρίσω , όπως και έγινε και σίγουρα τώρα με το καιρό θα επιδιώξω να περνάω πολύ χρόνο μαζί τους .
Μένει όμως ακόμη 1,5 χρόνος για να τους έχω κοντά μου μιας και μετά θα τελειώσουμε τη σχολή και μου φαίνεται πολύς λίγος για να το περάσω μαζί τους .Ήδη από τις συζητήσεις που κάνουμε τώρα στην αρχή είναι από που είσαι-τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου κτλ ...που τις θεωρώ πολύ παιδικές για τα είκοσι μου χρόνια.Τη μια κοπέλα μου γνώρισα την θεωρώ από τις καλύτερες φίλες που έχω γνωρίσει ποτέ μου ! Και τώρα που τελείωσε η εξεταστική και ο καθένας είναι στο τόπο του αισθάνομαι άδειος μέσα μου και ένα αίσθημα άγριας απομόνωσης...κλαψ-κλαψ