Καλλιτεχνική φωτογραφία

oly3pg0.jpg
Welcomespring-1.jpg
rainbow4.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια καμια πρόταση για καλή επαγγελματική φωτογραφική?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραίες φωτογραφίες παιδιά, μπράβο σε όλους!
Αυτές είναι από την εκδρομή με το σχολείο στη Ρώμη

DSC02012.JPG

DSC02027.JPG

κι εσείς Ρώμη-Φλωρεντία ρε? Από που είσαι?

ΥΓ: εμείς μόνο κάτι Αθηναίες συναντήσαμε (καλά κομμάτια αλλά φαίνονταν ξενέρωτες)

κι εσείς Ρώμη-Φλωρεντία ρε? Από που είσαι?

ΥΓ: εμείς μόνο κάτι Αθηναίες συναντήσαμε (καλά κομμάτια αλλά φαίνονταν ξενέρωτες)

Από Χαλκιδική είμαι.

οκτώβρης 2009

DSC00187.JPG

DSC01505.JPG

Πολυ ωραιες Ελενα ειδικα η τελευταια με τη θαλασσα!! Κοιταγα τωρα κατι δικες μου στο αλμπουμ και ειπα να βαλω μερικες!
Ειναι φετινες και καποιες περσυνες!

31846445-1.jpg

Παναχαικο Πατρα
DSC01122-1.jpg

DSC05275-1.jpg

Πυργος
DSC051961-1.jpg

Κηπος
DSC04842.jpg

DSC06264-1.jpg

συννεφα
DSC06022-1.jpg

Η πρώτη κι η τελευταία τα σπάνε, τέλειες!!! Μπράβο σου Δημήτρη!!

ευχαριστω!! και σενα τελειες ειναι!

ευχαριστω!! και σενα τελειες ειναι!

:redface: Ευχαριστώ ξανά

DSC00214.JPG

Και το αβαταρ μου:
DSC00491 (1).JPG

(δείτε στο κέντρο πως είναι)

Φοβερές είναι! Μαρέσουν περισσότερο οι ασπρόμαυρες και ειδικά αυτή με το σκυλάκι! :happy:

Ευχαριστω πολυ.Θα το εχω υποψη .Να σου πω,κι εγω πιο πολυ ασπρομαυρες προτιμω.:)

Χριστιαννα δες στο στεκι, εχει πολλους που ασχολουνται ερασιτεχνικα σαν κι εσενα με τη φωτογραφια, σιγουρα θα σου αρεσουν ;) Παντως πολυ ομορφες οι δικες σου!

Ναι, ίσως, καλή ιδέα, αλλά όχι. :P Δεν θέλω να "κολλήσω" με άλλο φόρουμ φέτος, πρέπει να διαβάσω. 8-|
Προσπαθώ να το ελαττώσω και όταν κάτι είναι ωραίο δεν γίνεται να ξεκολλήσεις. =(
Του χρόνου. :D

καταρχάς συγχαρητήρια για τισ τέλειες φώτο που είδα παραπάνω.
μου αρέσει και εμένα η ενασχόληση με την καλλιτεχνική φωτογραφία αλλα δεν βοηθάει πολύ η κάμερα που έχω
για να ασχοληθώ καλύτερα θέλω να πάρω μια πιο επαγγελματική κάμερα αλλά να είναι σε μιά σχετικά συγκαταβατική τιμή.γι αυτό θέλω να ρωτήσω ποια φωτογραφική μηχανή μου προτείνετε εσείς?:D
χριστιάννα καταπληκτικές φώτο..ποια κάμερα έχεις?:hmm:

Χρησιμοποιώ της Sony από τις Cyber-Shot την DSC-170 (10.1 megapixel, 2.7" Clear Photo LCD™ display, Carl Zeiss wide 5x (28mm) Optical Zoom lens) η οποία είναι πλέον ξεπερασμένο μοντέλο, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος, οι γνώσεις και τα χρήματα για κάτι καλύτερο προς το παρόν. =/
Ακόμα, πολλές είναι τραβηγμένες με το κινητό (LG KU990 Viewty). =]

Ας ποστάρω λοιπόν και μερικές από τις διακοπές. =D

DSC02419.jpg

DSC024293.jpg

DSC02505.jpg

DSC02498.jpg

DSC02458.jpg

DSC02495.jpg

DSC02442.jpg

DSC02450.jpg

DSC02455.jpg

DSC02436.jpg

DSC02588.jpg

DSC02673.jpg

DSC02660.jpg

DSC02616.jpg

DSC02585.jpg

DSC02595.jpg

DSC02606.jpg

DSC02584.jpg

DSC02580.jpg

DSC02579.jpg

DSC02552.jpg

DSC02555.jpg

DSC02569.jpg

DSC02570.jpg

Άπειρες είναι ρε γαμώτο ε; =/

μόνο η 10η αξίζει

Και γω sony cybershot εχω,7.2Mp.... απλη compact ειναι.. καποια στιγμη θελω να παρω μια καλη!!
Οι φωτος της Χαρας-Χριστιαννα ειναι πολυυυ καλλιτεχνικες!! ωραιες ληψεις!!!

Μ'αρέσουν!!! Χρωματα χρωματα πολλά, μου φτιαχνουν τη διαθεση. Και πολυ ωραιο στυλ.
Καλα για το στεκι μονο για τις φωτογραφιες σου 'πα οχι ολα τα θεματα :P

πραγματικα πολυ ωραιες!
εχω και εγω μερικες αλλα δεν ξερω πως να τις ανεβασω :D

πραγματικα πολυ ωραιες!
εχω και εγω μερικες αλλα δεν ξερω πως να τις ανεβασω :D
Mπες εδω https://tinypic.com/ εκει που λει file βαλε τις φωτογραφιες σου,ανεβασετες και μετα σου βγαζει ετοιμα τα λινκς να τα βαλεις εδω!

είναι τέλειες Χριστιαννα!
ρε Μαιρη αν τις έχεις στο πσ πατα περισσότερες επιλογες μορφοποιησης και μετα έχει κάπου ένα συνεδετηρα πάτα το και μετά με λίγο μυαλό θα καταφέρεις να τις ανεβάσεις......δεν είναι δύσκολο! :P

Μπραβο ρε συ Χριστιαννα ,πραγματικα πολυ ωραιες.Μακαρι να χα κι εγω μια καλη φωτογραφικη.Προς το παρον αρκουμαστε στο κινητο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back