vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 21:53 Η vickaki-4: #541 15-05-09 21:53 Θά 'χεις και δεν θα το έχεις καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δωσε θαρρος στο χωριατη... Κυριακη μου αρεσε η φωτο σου μου θυμισε καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η domenica7: #542 15-05-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: δωσε θαρρος στο χωριατη... Κυριακη μου αρεσε η φωτο σου μου θυμισε καλοκαιρι! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ θα το πω στο φίλο μου να χαρεί. Σου θύμισε καλοκαιρί μάλλον επειδή ήταν καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:00 Η vickaki-4: #543 15-05-09 22:00 Σου θύμισε καλοκαιρί μάλλον επειδή ήταν καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... οι καρεκλες μου το θυμισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:19 Η domenica7: #544 15-05-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: οι καρεκλες μου το θυμισαν! Click για ανάπτυξη... Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. (Ήταν γύρω στις 7 ωρα το πρωί μετά από ένα πολύυυυυυ κουραστικό τραπέζι που κάναμε για την αποφοίτηση του αδερφού μου.Μου είχε βγει η ψυχή και είχα και το άλλο το έξυπνο να παίρνει φωτογραφίες.Και να νυστάζω και να κοιμούνται άλλοι στο κρεβάτι μου.Είδες τι ιστορία έχει η κάθε φώτο;;Η συνέχεια στα οφφ..:ρ) Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Crookshanks: #545 15-05-09 22:36 :bravo: Είναι απλή, νιώθω ότι κάτι της λείπει, αλλά ταυτόχρονα νιώθω πως είναι σχεδόν τέλεια! Δεν ξέρω, είναι πάντως παράξενη φωτογραφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:44 Η vickaki-4: #546 15-05-09 22:44 κυριακη τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο περα απο τη θαλασσα;καποιο νησι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:23 Η domenica7: #547 15-05-09 23:23 Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:49 Η Alessandra: #548 15-05-09 23:49 Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θά 'χεις και δεν θα το έχεις καταλάβει. Click για ανάπτυξη... δωσε θαρρος στο χωριατη... Κυριακη μου αρεσε η φωτο σου μου θυμισε καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η domenica7: #542 15-05-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: δωσε θαρρος στο χωριατη... Κυριακη μου αρεσε η φωτο σου μου θυμισε καλοκαιρι! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ θα το πω στο φίλο μου να χαρεί. Σου θύμισε καλοκαιρί μάλλον επειδή ήταν καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:00 Η vickaki-4: #543 15-05-09 22:00 Σου θύμισε καλοκαιρί μάλλον επειδή ήταν καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... οι καρεκλες μου το θυμισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:19 Η domenica7: #544 15-05-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: οι καρεκλες μου το θυμισαν! Click για ανάπτυξη... Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. (Ήταν γύρω στις 7 ωρα το πρωί μετά από ένα πολύυυυυυ κουραστικό τραπέζι που κάναμε για την αποφοίτηση του αδερφού μου.Μου είχε βγει η ψυχή και είχα και το άλλο το έξυπνο να παίρνει φωτογραφίες.Και να νυστάζω και να κοιμούνται άλλοι στο κρεβάτι μου.Είδες τι ιστορία έχει η κάθε φώτο;;Η συνέχεια στα οφφ..:ρ) Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Crookshanks: #545 15-05-09 22:36 :bravo: Είναι απλή, νιώθω ότι κάτι της λείπει, αλλά ταυτόχρονα νιώθω πως είναι σχεδόν τέλεια! Δεν ξέρω, είναι πάντως παράξενη φωτογραφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:44 Η vickaki-4: #546 15-05-09 22:44 κυριακη τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο περα απο τη θαλασσα;καποιο νησι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:23 Η domenica7: #547 15-05-09 23:23 Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:49 Η Alessandra: #548 15-05-09 23:49 Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: δωσε θαρρος στο χωριατη... Κυριακη μου αρεσε η φωτο σου μου θυμισε καλοκαιρι! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ θα το πω στο φίλο μου να χαρεί. Σου θύμισε καλοκαιρί μάλλον επειδή ήταν καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:00 Η vickaki-4: #543 15-05-09 22:00 Σου θύμισε καλοκαιρί μάλλον επειδή ήταν καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... οι καρεκλες μου το θυμισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:19 Η domenica7: #544 15-05-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: οι καρεκλες μου το θυμισαν! Click για ανάπτυξη... Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. (Ήταν γύρω στις 7 ωρα το πρωί μετά από ένα πολύυυυυυ κουραστικό τραπέζι που κάναμε για την αποφοίτηση του αδερφού μου.Μου είχε βγει η ψυχή και είχα και το άλλο το έξυπνο να παίρνει φωτογραφίες.Και να νυστάζω και να κοιμούνται άλλοι στο κρεβάτι μου.Είδες τι ιστορία έχει η κάθε φώτο;;Η συνέχεια στα οφφ..:ρ) Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Crookshanks: #545 15-05-09 22:36 :bravo: Είναι απλή, νιώθω ότι κάτι της λείπει, αλλά ταυτόχρονα νιώθω πως είναι σχεδόν τέλεια! Δεν ξέρω, είναι πάντως παράξενη φωτογραφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:44 Η vickaki-4: #546 15-05-09 22:44 κυριακη τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο περα απο τη θαλασσα;καποιο νησι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:23 Η domenica7: #547 15-05-09 23:23 Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:49 Η Alessandra: #548 15-05-09 23:49 Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σου θύμισε καλοκαιρί μάλλον επειδή ήταν καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... οι καρεκλες μου το θυμισαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:19 Η domenica7: #544 15-05-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: οι καρεκλες μου το θυμισαν! Click για ανάπτυξη... Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. (Ήταν γύρω στις 7 ωρα το πρωί μετά από ένα πολύυυυυυ κουραστικό τραπέζι που κάναμε για την αποφοίτηση του αδερφού μου.Μου είχε βγει η ψυχή και είχα και το άλλο το έξυπνο να παίρνει φωτογραφίες.Και να νυστάζω και να κοιμούνται άλλοι στο κρεβάτι μου.Είδες τι ιστορία έχει η κάθε φώτο;;Η συνέχεια στα οφφ..:ρ) Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Crookshanks: #545 15-05-09 22:36 :bravo: Είναι απλή, νιώθω ότι κάτι της λείπει, αλλά ταυτόχρονα νιώθω πως είναι σχεδόν τέλεια! Δεν ξέρω, είναι πάντως παράξενη φωτογραφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:44 Η vickaki-4: #546 15-05-09 22:44 κυριακη τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο περα απο τη θαλασσα;καποιο νησι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:23 Η domenica7: #547 15-05-09 23:23 Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:49 Η Alessandra: #548 15-05-09 23:49 Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: οι καρεκλες μου το θυμισαν! Click για ανάπτυξη... Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. (Ήταν γύρω στις 7 ωρα το πρωί μετά από ένα πολύυυυυυ κουραστικό τραπέζι που κάναμε για την αποφοίτηση του αδερφού μου.Μου είχε βγει η ψυχή και είχα και το άλλο το έξυπνο να παίρνει φωτογραφίες.Και να νυστάζω και να κοιμούνται άλλοι στο κρεβάτι μου.Είδες τι ιστορία έχει η κάθε φώτο;;Η συνέχεια στα οφφ..:ρ) Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:36 Ο Crookshanks: #545 15-05-09 22:36 :bravo: Είναι απλή, νιώθω ότι κάτι της λείπει, αλλά ταυτόχρονα νιώθω πως είναι σχεδόν τέλεια! Δεν ξέρω, είναι πάντως παράξενη φωτογραφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:44 Η vickaki-4: #546 15-05-09 22:44 κυριακη τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο περα απο τη θαλασσα;καποιο νησι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:23 Η domenica7: #547 15-05-09 23:23 Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:49 Η Alessandra: #548 15-05-09 23:49 Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:bravo: Είναι απλή, νιώθω ότι κάτι της λείπει, αλλά ταυτόχρονα νιώθω πως είναι σχεδόν τέλεια! Δεν ξέρω, είναι πάντως παράξενη φωτογραφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 22:44 Η vickaki-4: #546 15-05-09 22:44 κυριακη τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο περα απο τη θαλασσα;καποιο νησι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:23 Η domenica7: #547 15-05-09 23:23 Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:49 Η Alessandra: #548 15-05-09 23:49 Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κυριακη τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο περα απο τη θαλασσα;καποιο νησι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:23 Η domenica7: #547 15-05-09 23:23 Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:49 Η Alessandra: #548 15-05-09 23:49 Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 23:49 Η Alessandra: #548 15-05-09 23:49 Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 00:46 Ο Anarki έγραψε: #549 16-05-09 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Κανείς δεν είναι άσχετος από τέχνη - η τέχνη είναι έκφραση της ψυχής του ανθρώπου (είτε πιστεύει κανείς πως η ψυχή δεν είναι παρά ηλεκτρικά σήματα είτε πως είναι κάποια "πνοή ζώσα"), και όλοι έχουμε ψυχή. Click για ανάπτυξη... Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η domenica7: #550 16-05-09 12:14 Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:17 Ο Crookshanks: #551 16-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Ωχ..τώρα θα σε γελάσω.Για να μη σου πώ καμιά κοτσάνα θα ρωτήσω πρώτα τον αδερφό μου που ξέρει πιο καλά.Κάποιο νησάκι είναι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς*.Θα σου πω αύριο. *(νομίζω οτι φαίνεται η Άγρια Γραμπούσα αλλά δεν είμαι σίγουρη..) @Αλέξανδρο::thanks:Όντως και μένα μου δίνει την αίσθηση οτι λείπει κάτι. Click για ανάπτυξη... Το απέραντο κενό φταίει. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Crookshanks: θα ήθελα ένα λουλούδι ακριβώς όπως το ροζ αλλά να είναι μπλε ή κίτρινο ή πράσινο, όχι κόκκινο, δηλ. ----------------------------------------- ή να υπάρχει στο φόντο κάποιο από αυτά τα χρώματα για να εξισορροπείται το σύνολο. Click για ανάπτυξη... Αμέσως. Σκέτο ή με γάλα; Αν μπορέσω να βρω. Δε στο εγγυώμαι, όμως, δεν έχουμε πολλά λουλούδια τριγύρω - από γλάστρα είναι το συγκεκριμένο. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάθε είδος τέχνης έχει τους κανόνες της, αν δεν τους ξέρεις ενδεχομένως να κρίνεις διαφορετικά κάτι. Αυτό εννοούσα. Εμένα οι φωτογραφίες εδώ δεν μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα πέρα απο το "α, ωραία είναι" καμιά φορά, εκεί βασίστηκα για να πω οτι δε μου φαίνονται και πολύ καλλιτεχνικές. Click για ανάπτυξη... Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μερικές φώτο που μου άρεσαν από το flickr: Bath is over waiting... https://www.flickr.com/photos/_aliraza_/565093698/ (ξέχασα να συγκρατήσω το όνομα των φωτογράφων) Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι ωραία. Τη δεύτερη δε θέλω ούτε ζωγραφιστή να τη βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η Alessandra: #552 16-05-09 17:27 Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι όπως το είπες.:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:27 Η domenica7: #553 16-05-09 17:27 Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχα.ναι μα η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα από άποψη φωτισμού.Έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα όπως και να'χει. Βάζω άλλη μια δική μου.Έιχα ξαναβάλει μια παρόμοια στην αρχή. Κρυφτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:29 Η Alessandra: #554 16-05-09 17:29 το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το κουνέλι γιατι δεν ξεκολλάει απο την κιθάρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:32 Η domenica7: #555 16-05-09 17:32 Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι καλά..μια χαρά ξεκολλούσε.Απλώς εγώ σας δείχνω μόνο αυτές που είναι κοντά στη κιθάρα.Όλη την ώρα το έσκαγε και κρυβόταν στα χόρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:38 Ο Crookshanks: #556 16-05-09 17:38 Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα goldenstatepoppies_1600x1200.jpg 151,2 KB · Εμφανίσεις: 155 domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουνέλι είναι, τί θες να κάνει; Βλέπει την κιθάρα και νομίζει πως θέλει να το φάει. Αλεσσάντρα, μιας που ήθελες λουλούδια κι εγώ τώρα δεν έχω λουλούδια να σου δώσω, σου δίνω ξενόφερτα. Source: www.interfacelift.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:42 Η domenica7: #557 16-05-09 17:42 Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουνίου 2010 Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άλλη μια : View attachment 26833 Έδιτ:Αα!Πολύ όμορφη.Ωραίο χρώμα!Και στο flickr έχει πολύ ωραίες. Τι λες τα κουνελάκια μας εμάς είναι φιλόμουσα.Έχουν αυτί.:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η Alessandra: #558 16-05-09 17:45 εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NikoBellic chester20080 lepipini Scandal Leon13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω πιστευω οτι το κουνελι νομιζει πως ειναι η μαμα του. ή ζηλευει που την κρατας εσυ ολη την ωρα και παει κοντα της. Crook, ευχαριστω , ειναι πολυ ωραια! Μου αρέσουν τα λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CHE* Billio Νεοφερμένο μέλος Ο CHE* Billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:29 Ο CHE* Billio: #559 16-05-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Άσε αυτές οι καρέκλες ήταν σκέτο μαρτύριο. Άντε για μη με βγάλουν οφφ ας βάλω άλλη μια: Γραμπούσα-Μπάλος View attachment 26828 Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχε στη θάλασσα κάποιο πλοίο, θα ήταν 100% τέλεια και θα σου έλεγα να την πας σε διαγωνισμό!!!Όπως είναι τώρα φαίνεται σαν να λείπει κάτι από τη θάλασσα...κατα τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλή(90% τέλεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:37 Ο Anarki έγραψε: #560 16-05-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Oh, mais oui. Απλώς οι κανόνες είναι , θέτουν αδικαιολόγητους περιορισμούς (ενώ ξεκινούν για να κάνουν καλό, καταλήγουν να παρακωλύουν την περαιτέρω καλλιτεχνική πρόοδο και την εμφάνιση νέων τεχνοτροπιών, αφού στην ουσία τυποποιούν την τέχνη). Click για ανάπτυξη... Αν τους ξέρεις μπορείς να τους παραβαίνεις συνειδητά, πάντα έχοντας καλό λόγο όμως, και όχι όλους μαζί. Imo πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.