rockwave Νεοφερμένο μέλος Ο rockwave αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2010 στις 12:05 Ο rockwave έγραψε: #1 18-07-10 12:05 Παιδια ενδιαφερομαι να δηλωσω φιλολογια καλαματας και ιστορια αρχαιολογια βολου και καλαματας γνωριζει κανεις τιποτα για τα πανεπιστημια και τις πολεις;;;;λεει να ξενιτευτω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rockwave Νεοφερμένο μέλος Ο rockwave αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο rockwave έγραψε: #2 19-07-10 01:03 κανεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η GABRIELLA: #3 19-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από rockwave: κανεις;;;; Click για ανάπτυξη... αν θες στειλε μου μηνυμα μπορω να σου δωσω καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:05 Ο stathakis: #4 07-08-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από rockwave: Παιδια ενδιαφερομαι να δηλωσω φιλολογια καλαματας και ιστορια αρχαιολογια βολου και καλαματας γνωριζει κανεις τιποτα για τα πανεπιστημια και τις πολεις;;;;λεει να ξενιτευτω;;; Click για ανάπτυξη... απο καλαματα ειμαι!ειμαι μικρος αλλα εχω ακουσει οτι οι καθηγητες ειανι πολυ καλοι!και η καλαματα ειναι ωραια και ηρεμη ολη αλλα και με φοιτητικη ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:49 Ο Iliaso έγραψε: #5 07-08-10 20:49 Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 21:48 Ο stathakis: #6 07-08-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Click για ανάπτυξη... ναι αλλα αυτο δεν αναιρει και την αξια της.!δεν ξερω κιολας αλλα δεν ακουγονται κακα σχολια για αυτο το ειπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:07 Ο Iliaso έγραψε: #7 08-08-10 10:07 Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:10 Ο stathakis: #8 08-08-10 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια ενδιαφερομαι να δηλωσω φιλολογια καλαματας και ιστορια αρχαιολογια βολου και καλαματας γνωριζει κανεις τιποτα για τα πανεπιστημια και τις πολεις;;;;λεει να ξενιτευτω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rockwave Νεοφερμένο μέλος Ο rockwave αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο rockwave έγραψε: #2 19-07-10 01:03 κανεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η GABRIELLA: #3 19-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από rockwave: κανεις;;;; Click για ανάπτυξη... αν θες στειλε μου μηνυμα μπορω να σου δωσω καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:05 Ο stathakis: #4 07-08-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από rockwave: Παιδια ενδιαφερομαι να δηλωσω φιλολογια καλαματας και ιστορια αρχαιολογια βολου και καλαματας γνωριζει κανεις τιποτα για τα πανεπιστημια και τις πολεις;;;;λεει να ξενιτευτω;;; Click για ανάπτυξη... απο καλαματα ειμαι!ειμαι μικρος αλλα εχω ακουσει οτι οι καθηγητες ειανι πολυ καλοι!και η καλαματα ειναι ωραια και ηρεμη ολη αλλα και με φοιτητικη ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:49 Ο Iliaso έγραψε: #5 07-08-10 20:49 Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 21:48 Ο stathakis: #6 07-08-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Click για ανάπτυξη... ναι αλλα αυτο δεν αναιρει και την αξια της.!δεν ξερω κιολας αλλα δεν ακουγονται κακα σχολια για αυτο το ειπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:07 Ο Iliaso έγραψε: #7 08-08-10 10:07 Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:10 Ο stathakis: #8 08-08-10 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2010 στις 12:39 Η GABRIELLA: #3 19-07-10 12:39 Αρχική Δημοσίευση από rockwave: κανεις;;;; Click για ανάπτυξη... αν θες στειλε μου μηνυμα μπορω να σου δωσω καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:05 Ο stathakis: #4 07-08-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από rockwave: Παιδια ενδιαφερομαι να δηλωσω φιλολογια καλαματας και ιστορια αρχαιολογια βολου και καλαματας γνωριζει κανεις τιποτα για τα πανεπιστημια και τις πολεις;;;;λεει να ξενιτευτω;;; Click για ανάπτυξη... απο καλαματα ειμαι!ειμαι μικρος αλλα εχω ακουσει οτι οι καθηγητες ειανι πολυ καλοι!και η καλαματα ειναι ωραια και ηρεμη ολη αλλα και με φοιτητικη ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:49 Ο Iliaso έγραψε: #5 07-08-10 20:49 Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 21:48 Ο stathakis: #6 07-08-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Click για ανάπτυξη... ναι αλλα αυτο δεν αναιρει και την αξια της.!δεν ξερω κιολας αλλα δεν ακουγονται κακα σχολια για αυτο το ειπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:07 Ο Iliaso έγραψε: #7 08-08-10 10:07 Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:10 Ο stathakis: #8 08-08-10 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rockwave: κανεις;;;; Click για ανάπτυξη... αν θες στειλε μου μηνυμα μπορω να σου δωσω καποιες πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:05 Ο stathakis: #4 07-08-10 20:05 Αρχική Δημοσίευση από rockwave: Παιδια ενδιαφερομαι να δηλωσω φιλολογια καλαματας και ιστορια αρχαιολογια βολου και καλαματας γνωριζει κανεις τιποτα για τα πανεπιστημια και τις πολεις;;;;λεει να ξενιτευτω;;; Click για ανάπτυξη... απο καλαματα ειμαι!ειμαι μικρος αλλα εχω ακουσει οτι οι καθηγητες ειανι πολυ καλοι!και η καλαματα ειναι ωραια και ηρεμη ολη αλλα και με φοιτητικη ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:49 Ο Iliaso έγραψε: #5 07-08-10 20:49 Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 21:48 Ο stathakis: #6 07-08-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Click για ανάπτυξη... ναι αλλα αυτο δεν αναιρει και την αξια της.!δεν ξερω κιολας αλλα δεν ακουγονται κακα σχολια για αυτο το ειπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:07 Ο Iliaso έγραψε: #7 08-08-10 10:07 Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:10 Ο stathakis: #8 08-08-10 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rockwave: Παιδια ενδιαφερομαι να δηλωσω φιλολογια καλαματας και ιστορια αρχαιολογια βολου και καλαματας γνωριζει κανεις τιποτα για τα πανεπιστημια και τις πολεις;;;;λεει να ξενιτευτω;;; Click για ανάπτυξη... απο καλαματα ειμαι!ειμαι μικρος αλλα εχω ακουσει οτι οι καθηγητες ειανι πολυ καλοι!και η καλαματα ειναι ωραια και ηρεμη ολη αλλα και με φοιτητικη ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:49 Ο Iliaso έγραψε: #5 07-08-10 20:49 Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 21:48 Ο stathakis: #6 07-08-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Click για ανάπτυξη... ναι αλλα αυτο δεν αναιρει και την αξια της.!δεν ξερω κιολας αλλα δεν ακουγονται κακα σχολια για αυτο το ειπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:07 Ο Iliaso έγραψε: #7 08-08-10 10:07 Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:10 Ο stathakis: #8 08-08-10 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 21:48 Ο stathakis: #6 07-08-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Click για ανάπτυξη... ναι αλλα αυτο δεν αναιρει και την αξια της.!δεν ξερω κιολας αλλα δεν ακουγονται κακα σχολια για αυτο το ειπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:07 Ο Iliaso έγραψε: #7 08-08-10 10:07 Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:10 Ο stathakis: #8 08-08-10 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Λογικά θα ναι από τις τελευταίες στην "κατάταξη" συγγνώμη κιόλας Click για ανάπτυξη... ναι αλλα αυτο δεν αναιρει και την αξια της.!δεν ξερω κιολας αλλα δεν ακουγονται κακα σχολια για αυτο το ειπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:07 Ο Iliaso έγραψε: #7 08-08-10 10:07 Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:10 Ο stathakis: #8 08-08-10 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:10 Ο stathakis: #8 08-08-10 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε σου πα αυτό.Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ φοιτητικη ζωή να μπορείς να κάνεις σε μια μικρή πόλη η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει λίγα τμήματα. +Όσους γνωστούς έχω θέλουν να φύγουν πάντως Aναμένω την απάντηση σου Click για ανάπτυξη... ε καλα εννοειται οτι η φοιτητικη ζωη δεν εχει καμια σχεση!ειναι μικρη πολη και γρηγορα καταλαβαινεις ποσο μικρος ειναιο κοσμος σε αυτη!!!εγω να φανταστεις ολο γνωστους συναντω!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που φοιτητες ερχονται απο αθηνα πχ και τους αρεσει γιατι ειναι ηρεμα και ηθελαν να ξεφυγουν απο την ταραχωδη αθηνα.ο καθενας ομως με τις επιλογες του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:23 Ο Iliaso έγραψε: #9 08-08-10 10:23 Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 10:25 Ο stathakis: #10 08-08-10 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Και εγώ θα θελα κάτι ήρεμο αλλά αυτό παρα είναι ήρεμο. Click για ανάπτυξη... μην το λες!η καλαματα πλεον εχει τα παντα και συνδυαζει τα παντα!εχεικαι μια πολυ ομορφη πλατεια και γενικα υπαρχει και νυχτερινη ζωη!αλλα οταν ακους κοντα 60000 κατοικους,μικρη εκταση λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:34 Ο foreverfreak: #11 09-08-10 19:34 Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για Καλαματα δεν ξερω, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... Παντως αν περασεις στο Βολο, θα σου αρεσει σιγουρα πολυ περισσοτερο!! Εχει πολλα τμηματα και αρκετα καλη φοιτητικη ζωη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:43 Η isida!!! έγραψε: #12 26-06-11 10:43 εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:48 Η Dreams&hopes: #13 26-06-11 10:48 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: εγώ μια ερωτηση να κανω ...η φιλολογια Καλαμάτας ειναι αποκλειστικα ιστορικο αρχαιολογικο ή η Καλαματα εχει καιτην κλασσικη φιλολγια και αλλη σχολή ιστορικο αρχαιολογικο...PLEASEEEEEEEEEEEEE απαντήστε αν ξερετε! Click για ανάπτυξη... Στην Καλαμάτα υπάρχει τμήμα Φιλολογίας και τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Διαλέγεις όποιο θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2011 στις 10:53 Η isida!!! έγραψε: #14 26-06-11 10:53 αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αααααα οκ ευχαριστώ πολύ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.