Ω!χαιρετω τη συναδελφισσα!

καταρχην συγχαρητηρια!κι εγω γεωλογια πατρας ειμαι,στο 2ο ετος βεβαια.κοιταξε να δεις,αν σου αρεσει το αντικειμενο της γεωλογιας θα περασεις συναρπαστικα!!!αν παλι οχι,υπαρχουν πολλοι διεξοδοι.οπως το να γινεις καθηγητρια φυσικης/χημειας,γεωτεχνικος(το καλυτερο)και φυσικα μπορεις μολις τελειωσεις αν θες να δωσεις κατατακτηριες για αλλη σχολη!οι καθηγητες ειναι παρα πολυ καλοι και συννενοησιμοι,το τμημα ειναι αρτια οργανωμενο και γενικα απ αυτη την αποψη μια χαρα!
τα μαθηματα στο πρωτο ετος ειναι 7 ανα εξαμηνο.γενικα ειναι μια σχολη οπου αν θες να περνας τα μαθηματα δεν ισχυει το''διαβαζω στην εξεταστικη και ειμαι οκ''φυσικα δε λεω οτι χρειαζεται καθημερινο διαβασμα,αλλα καποιες ωριτσες την εβδομαδα τις θελει..ειναι 4-5 μαθηματα μαλιστα στο πρωτο ετος που χρειαζονται ΓΕΡΟ διαβασμα για να περαστουν..αλλα και να μην τα περασεις με την πρωτη δεν χαλασε κι ο κοσμος..

για επαγγελματικη αποκατασταση δεν μπορω να μιλησω με βεβαιοτητα σε αυτη τη φαση..γενικα μεχρι σημερα ο κλαδος των γεωλογων ειχε σχετικα μεγαλα ποσοστα ανεργιας(1 στους 3 ανεργος)αλλα οι καθηγητες μας λενε οτι ειναι ενα επαγγελμα με μελλον και οτι τωρα εδραιωνεται σιγα-σιγα στην ελλαδα..και γενικοτερα ακουγεται αυτο..
οι εγγραφες ξεκινουν στις 16 σεπτεμβριου και ολοκληρωνονται στις 29..τα μαθηματα δεν γνωριζω ακομα ποτε ακριβως,αλλα λογικα απο 28 σεπτεμβριου(το νωριτερο)εως 5 οκτωβρη(το αργοτερο)θα εχουν αρχισει..
ελπιζω να σε κατατοπισα καπως!