gourlis
Νεοφερμένο μέλος

1)Εκπαιδευτικης και κοινωνικης Πολιτικης: αν και οι οι φοιτητες αυτου του τμηματος ασχολουνται ως επι το πλειστον με θεματα εκπαιδευσης και σαν αποφοιτοι "θεωρουνται" εκπαιδευτικοι, δυστυχως δεν αναγνωριζονται απο το δημοσιο και δεν μπορουν να συμετασχουν σε κανεναν διαγωνισμο του δημοσιου, ΑΣΕΠ.
2)Φιλοσοφιας, Παιδαγωγικης και Ψυχολογιας:Οι αποφοιτοι αυτοι δεν αναγνωριζονται ως ψυχολογοι καιμ δεν μπορουν ετσι να ασκησουν αυτο το επαγγελμα.Μονο αυτοι που ακολουθουν το αντιστοιχο τμημα με Προγραμμα Ψυχολογιας, μπορουν να εργαστουν ως ψυχολογοι.
3)Τουρκικων και Συγχρονων Ασιατικων Σπουδων:Αν και ο τιτλος του τμηματος υποτιθεται οτι διδασκει την ιστορια και τη φιλοσοφια της συγχρονης Ασιας, δηλαδη της Κινας και καποιοι το θεωρησους ενδιαφερον, εντουτοις δεν υπαρχει ουτε ενα τετοιο μαθημα στο τμημα.Μονο οτι εχει σχεση με Τουρκια διδασκονται οι ηρωικοι φοιτητες που εχουν επιλεξει αυτη τη σχολη (αν υπαρχουν και κανενας.....)
4)Βαλκανικων, Σλαβικων και Ανατολικων Σπουδων:Στην κυριολεξια μηδεν επαγγελματικη προοπτικη.Υπαρχει κανενας που δηλωνει τετοια τμηματα;
5)Θεολογια:Το τμημα αυτο ουσιαστικα υπαρχει ως "μεσο" για να εισαγονται οι φοιτητες του με κατατακτηριες σε αλλες σχολες.
6)Μεσογειακων Σπουδων:Ασαφες τμημα, ασαφη τα επαγγελματικα δικαιωματα των αποφοιτων και ακομα πιο ασαφες προγραμμα σπουδων, καθως συνδιαζει περιβαλλοντικες σπουδες με γλωσσολογια και αρχαιολογια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος

tolisman
Δραστήριο μέλος

iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Filiola
Νεοφερμένο μέλος

stabitas
Νεοφερμένο μέλος

πραγματικα μπαινεις και....δεν βγαίνεις!!!!
Orlando
Δραστήριο μέλος

fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδιά σας παρακαλώ ας προσθέσουμε και τη γαλλική φιλολογία...
πραγματικα μπαινεις και....δεν βγαίνεις!!!!
Δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο πράγμα πάντως εμένα μου είπαν ότι η Γαλλική Φιλολογία έχει μέσο όρο για πτυχίο 7 χρόνια εξαιτίας της δυσκολίας των μαθημάτων. Πραγματικά λένε ότι είναι από τις δυσκολότερες σχολές! Αν χάνεις δε τις παραδόσεις , είναι αδύνατο να περάσεις μάθημα! Χάνεσαι μέσα στα βιβλία. Αντιθέτως με συνέπεια και με καλές σημειώσεις, όλα είναι σαφώς ευκολότερα.Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα!
Iliaso
Περιβόητο μέλος

-Hλίας-
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
4)Βαλκανικων, Σλαβικων και Ανατολικων Σπουδων:Στην κυριολεξια μηδεν επαγγελματικη προοπτικη.Υπαρχει κανενας που δηλωνει τετοια τμηματα;
Αν ήμουν θεωρητική αυτό το τμήμα θα ήταν ο μοναδικός στόχος μου...
Οσο για τις επαγγελματικές προοπτικές, πως το γνωρίζεις εσυ?
Δε λέω πως είναι η πρώτη σε αποκατάσταση σχολή απλώς από αυτά που έχω διαβάσει έχουν ξεκάθαρα δικαιώματα
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

καταρχην οσον αφορα το 3)εχω ψαξει γιατι με ενδιαφερει και ξερω οτι το τμημα δεν δουλευει.περιμενουμε την δεσμευση απο το υπουργειο παιδειας της ελλαδας. και για το 4)εγω ενδιαφερομαι!!!και δεν ειμαι η μονη!ξερεις ποσοι ζητανε ανθρωπους που ξερουν κινεζικα και ιαπωνικα σε ναυτιλιακες εταιριες?υπαρχουν νεοι που πανε φροντιστηρια για τα ιαπωνικα.κριμα που η ελλαδα δεν βοηθαει απο μερους της!!3)Τουρκικων και Συγχρονων Ασιατικων Σπουδων:Αν και ο τιτλος του τμηματος υποτιθεται οτι διδασκει την ιστορια και τη φιλοσοφια της συγχρονης Ασιας, δηλαδη της Κινας και καποιοι το θεωρησους ενδιαφερον, εντουτοις δεν υπαρχει ουτε ενα τετοιο μαθημα στο τμημα.Μονο οτι εχει σχεση με Τουρκια διδασκονται οι ηρωικοι φοιτητες που εχουν επιλεξει αυτη τη σχολη (αν υπαρχουν και κανενας.....)

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως κ εγώ ξέρω πως είναι σχολή με πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

συμφωνω!!τελικα ολοι απο την θεωρητικη θα γινομαστε δασκαλοι φιλολογοι και δικηγοροι για τετοιες βλακειεςκακά τα ψέματα οποιαδήποτε σχολή που έχει σχέση με τις πολιτικέ επιστήμες δεν έχει μέλλον εδώ...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

zouzoumplikos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rseven
- EleniPapa!
- Corfu kitty
- sexyfrenchman
- Neos210
- Schlimazel
- fofo
- Barka
- Aggel0sss
- Guhahg5837
- Antonia Alexandra
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Παρμενιων
- Praxis
- PanMoonlight
- Philologist
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Mammy Nun
- Libertus
- Soleil
- Nikitas18
- Billokos1
- stefan
- Eleme
- nicole1982
- Αριάνα123
- Scandal
- JungLawyer
- valiia
- Dimitris9
- kostas1233
- St11
- panos007
- Viedo
- Γιουγκοσλαβος
- Leukosrinokeros
- louminis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.