Καθοδήγηση στο διάβασμα βιολογίας από Σαλαμαστράκη

Sokf

Νεοφερμένο μέλος

Η Sokf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Είμαι γ λυκείου κια έχω τελειώσει σχεδόν την ύλη αλλά πήγαινα σε ένα φροντιστήριο που πολλά πράγματα δεν μας τα έχει κάνει. Στο σχολείο ή καθηγήτρια που έχουμε μας λέει πράγματα που στο φροντιστήριο δεν έχω ακούσει. Πήρα τό βιβλίο του Σαλαμαστρακη και της Σωτηρίου αλλά βλέπω ότι έχουν πάρα πολλή πληροφορία και δεν ξέρω πως να τα διαχειριστώ καθώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Που μου προτείνεται να δώσω εμφαση σε κάθε βιβλίο; θεωρία ή ασκήσεις. Ασκήσεις πιο έχει τις πιο ουσιαστικές κια ιδιαίτερες ; πάλι θεωρία να δώσω έμφαση στις ερωτήσεις κρίσεως πιοιυ βιβλίου περισσότερο ποιο έχει πιο καλές; γιατι ό Σαλαμαστρακη οτι βλεπω εχει απο την αρχή συνδυαστικεςς κάτι που εινια καλό για επανάληψη όλης της ύλης. Δεν ξέρω είμαι λίγο μπερδεμένη και αγχωμένη.

despoina13

Νεοφερμένο μέλος

Η despoina13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Τι εννοεις οτι στο φροντιστήριο δεν σας έχουν κανει πολλα πραγματα; Εννοείς κάποιους τύπους ασκήσεων η θεωρία; Πολλές φορές στο φροντιστήριο αφήνουν κάποιες συνδυαστικες ασκήσεις ή γενικά ασκήσεις συγκεκριμένου τυπου για την επανάληψη. Εξάλλου αν έχετε σχεδόν τελειώσει έχετε χρονο ακομα. Πολλοί κάνουν και τα δυο βιβλία ξεκινώντας πρώτα με το βιβλίο της Σωτηριου και μετά αρχίζουν τον Σαλαμαστρακη. Και τα δυο βιβλία έχουν καλές ασκήσεις αλλα απο όσο θυμάμαι του Σαλαμαστρακη ειναι λίγο πιο τσιμπημένες. Για συνδυαστικες θα σου έλεγα Σαλαμαστρακη. Πάντως εχεις χρονο να δεις ασκήσεις και απο τα δυο βιβλία .Εσύ αγχώνεσαι απο ό,τι κατάλαβα, οτι έχουν παραλείψει πράγματα στο φροντιστήριο; Αν στο σχολείο σας λέει και αλλα πράγματα ή σας δειχνει επιπλέον ασκησεις καλο ειναι να το λες στον καθηγητή στο φροντιστήριο, γιατι βοηθάει αρκετά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια