Καθιέρωση των μεικτών αθλοπαιδιών στο Γυμνάσιο

Είστε υπέρ ή κατά;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 2)

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Σύμφωνα με το Pretty Opinionated, οι μεικτές αθλοπαιδιές καθιστούν τον ανταγωνισμό λιγότερο προβλέψιμο, ενισχύουν την ομαδική διαφυλική συνεργασία, αμφισβητούν τα στερεότυπα και τέλος ενδείκνυνται για πρακτικούς λόγους.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Ο προφανής λόγος των χωριστών αθλοπαιδιών αγοριών και κοριτσιών, είναι οι σωματικές διαφορές τους. (Σκεφτείτε αγώνες πυγμαχίας).
Η απορία μου είναι αλλού. Σε ένα όχι σωματικό αγώνισμα, στο ΣΚΑΚΙ, γιατί τα πρωταθλήματα ανδρών - γυναικών είναι χωριστά; Αφού το σκάκι είναι καθαρά πνευματικό και είναι αποδεδειγμένο ότι γυναίκες και άντρες δεν διαφέρουν στο μυαλό. Και γιατί οι γυναίκες δεν διαμαρτύρονται;


1673278177426.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

snowy

Νεοφερμένος

Η snowy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Οι γυναικείες ομάδες σκάκι δημιουργήθηκαν για να ενθαρρύνουν τις γυναίκες να παίξουν. Το πιο τυπικό είναι άνδρες και γυναίκες να παίζουν μαζί. Δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός χωρισμός.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top