Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.040 μηνύματα.

28-06-20

17:02
Έγινε!Κάνε μου μια χάρη εσύ μικρέ!
΄Ασε τον Ασκληπιό, τις θάλασσες και τους ήλιους και βάλε για άβαταρ το σήμα του Πανεπιστημίου σου για να μην ξεχνιόμαστε!
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-06-20

17:05
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα.

28-06-20

18:57
Αν και,προσωπικά,δεν γνωρίζω την νομοθεσία θα μπορούσες (Ίσως) να κάνεις μαθήματα σε επαλ (μαθήματα ειδικότητας,τύπου νοσηλευτική).
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

28-06-20

19:26
αφού θα πάρεις πτυχίο τι την θες την διδασκαλία φίλε μου κάνε ένα αγροτικό διάλεξε μια ειδικότητα και χώσου μέσα στην επιστήμη... τόσες ειδικότητες έχει ... ....δηλαδη για να πας και ως αναπληρωτης πρεπει να περιμενεις τωρα 3 χρονια μεχρι να γινει διαγωνισμος του ασεπ?
δηλαδη σουβλατζιδικο να ανοιξεις πιο γρηγορα θα βγαλεις λεφτα.αθανατη ελλαδα
[/QUOTΕ]
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

28-06-20

19:55
δε θελω να μαι νοσοκομειο.βαριεμαιαφού θα πάρεις πτυχίο τι την θες την διδασκαλία φίλε μου κάνε ένα αγροτικό διάλεξε μια ειδικότητα και χώσου μέσα στην επιστήμη... τόσες ειδικότητες έχει ... ....
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 374 μηνύματα.

29-06-20

07:59
Μπορείς,ίσως,να βρεις εργασία σαν λέκτορας ή σαν βοηθός σε κάποιο πανεπιστήμιο για αρχή.δε θελω να μαι νοσοκομειο.βαριεμαι
Εμένα η ξαδέρφη μου,αν και πήγε σε εντελώς διαφορετικό πεδίο,έκανε bachelor αγγλική φιλολογία (στην Αλβανία) και μετά χτύπησε ένα master για να της αναγνωρίσουν το πτυχίο. Τώρα δουλεύει σαν lecturer στην Αγγλία.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.593 μηνύματα.

29-06-20

09:46
Aλβανία ε; 

Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

29-06-20

10:02
Θα είναι από την Αλβανία η κοπέλα, δεν πήγε από άλλη χώρα εκεί για σπουδές.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

29-06-20

11:02
σοβαρα τον πιστεψες?Θα είναι από την Αλβανία η κοπέλα, δεν πήγε από άλλη χώρα εκεί για σπουδές.
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος

29-06-20

11:05
Ψέματα ή όχι εγώ την είπα την γνώμη μου.σοβαρα τον πιστεψες?
Δεν με ενδιαφέρει και τόσο αν λέει ψέματα ή όχι,το θέμα αυτό μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιο άλλο παιδί που να έχει τέτοιου είδους απορία.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

29-06-20

11:05
Γνωρίζω κόσμο που έχει σπουδάσει στην Αλβανία και μετά πήγε σε άλλα πανεπιστήμια (π.χ. Αγγλία) και διαπρέπει. Αλλά δεν ξέρω κόσμο που να είναι από άλλη χώρα εκτός Αλβανίας και να πάει εκεί για σπουδές. Φίλη μου Αλβανίδα, που το συζητούσαμε πριν μέρες για την Αλβανία, μού έλεγε δεν πάει κανείς να σπουδάσει Αλβανία, εδώ οι ντόπιοι και θέλουν αλλού να πάνε...
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος

29-06-20

11:09
Είναι ανάλογα το τι θα σπουδάσεις βέβαια. Οι οικονομικές σχολές/διοίκησης επιχειρήσεων έχουν μεγάλη φήμη για λάδι.Γνωρίζω κόσμο που έχει σπουδάσει στην Αλβανία και μετά πήγε σε άλλα πανεπιστήμια (π.χ. Αγγλία) και διαπρέπει. Αλλά δεν ξέρω κόσμο που να είναι από άλλη χώρα εκτός Αλβανίας και να πάει εκεί για σπουδές. Φίλη μου Αλβανίδα, που το συζητούσαμε πριν μέρες για την Αλβανία, μού έλεγε δεν πάει κανείς να σπουδάσει Αλβανία, εδώ οι ντόπιοι και θέλουν αλλού να πάνε...
Είναι ανάλογα την ειδικότητα που διαλέγεις,αλλά το σίγουρο είναι ότι για να αναγνωριστεί χρειάζεσαι ένα μάστερ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ θυμάμαι,από μία κοπέλα που γνωρίζω,ο αδερφός της είχε σπουδάσει οδοντίατρος Βουλγαρία και δουλεύει στην Κέρκυρα κανονικά. Βέβαια,δεν γνωρίζω τι άλλο έπρεπε να κάνει.Γνωρίζω κόσμο που έχει σπουδάσει στην Αλβανία και μετά πήγε σε άλλα πανεπιστήμια (π.χ. Αγγλία) και διαπρέπει. Αλλά δεν ξέρω κόσμο που να είναι από άλλη χώρα εκτός Αλβανίας και να πάει εκεί για σπουδές. Φίλη μου Αλβανίδα, που το συζητούσαμε πριν μέρες για την Αλβανία, μού έλεγε δεν πάει κανείς να σπουδάσει Αλβανία, εδώ οι ντόπιοι και θέλουν αλλού να πάνε...
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

29-06-20

11:44
με βαζετε σε διλημα να παω να σπουδασω στο αντιστοιχο αλβανικο μετσοβειο των τυραννων

Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος

29-06-20

11:57
Υπάρχουν πολλά ιδιωτικά πανεπιστήμια εκεί,που έχουν καλύτερη οργάνωση. Φαντάζομαι,μιας και είναι φτωχή χώρα (από εκεί κατάγομαι),δεν θα έχει και τις καλύτερες υποδομές. Το πιο σοφό θα ήταν ένα ιδιωτικό,που τα δίδακτρα θα είναι και πολύ πιο προσιτά για κάποιον στην Ελλάδα.με βαζετε σε διλημα να παω να σπουδασω στο αντιστοιχο αλβανικο μετσοβειο των τυραννων![]()
Βέβαια,κατά την άποψή μου,τα πανεπιστήμια που έχουμε στην Ελλάδα είναι μακράν καλύτερα από ότι έχουν σε όλο τον κόσμο (Ναι,καλύτερα και από το Χάρβαρντ

eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

29-06-20

12:04
καλα μην υπερβαλλεις τοσο καλα ειναι αλλα οχι τοσο καλα.εσυ απο τυραννα καταγεσαι ή απο φλαμουταρι?Υπάρχουν πολλά ιδιωτικά πανεπιστήμια εκεί,που έχουν καλύτερη οργάνωση. Φαντάζομαι,μιας και είναι φτωχή χώρα (από εκεί κατάγομαι),δεν θα έχει και τις καλύτερες υποδομές. Το πιο σοφό θα ήταν ένα ιδιωτικό,που τα δίδακτρα θα είναι και πολύ πιο προσιτά για κάποιον στην Ελλάδα.
Βέβαια,κατά την άποψή μου,τα πανεπιστήμια που έχουμε στην Ελλάδα είναι μακράν καλύτερα από ότι έχουν σε όλο τον κόσμο (Ναι,καλύτερα και από το Χάρβαρντ).
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος

29-06-20

12:10
Χαχα από Αργυρόκαστρο είμαι (είμαι πούρο Αλμπανιακαλα μην υπερβαλλεις τοσο καλα ειναι αλλα οχι τοσο καλα.εσυ απο τυραννα καταγεσαι ή απο φλαμουταρι?

Κοίταξε,οι σχολές ιατρικής είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Ναι,ίσως έχουμε κάποια προβλήματα,αλλά σχετικά βγάζουμε πολύ καλούς επιστήμονες.
Γενικά,πιστεύω η νοοτροπία των σπουδών είναι καλύτερη εδώ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να σπουδάσει,ακόμα και αν έρχεται από οποιοδήποτε background. Αντιθέτως,στην Αμερική μόνο οι "λεφτάδες" έχουν καλή πρόσβαση και οι υπόλοιποι είναι με χρέη μόλις τελειώσουν το πανεπιστήμιο.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

29-06-20

12:12
αργυροκαστρο βορεια ηπειρο ειναι??εκει που ηταν εκεινος ο φανταρος ο πως τον λενε που πηγε η αδερφη του στου λεβεντη στις εκλογες περσι??τεσπα συμφωνω σε αυτο που λες με την οικονομικη κατασταση αλλα πιστεψε με τα αμερικανικα πανεπιστημια ειναι παρασαγκας καλυτερα απο τα δικα μαςΧαχα από Αργυρόκαστρο είμαι (είμαι πούρο Αλμπανια).
Κοίταξε,οι σχολές ιατρικής είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Ναι,ίσως έχουμε κάποια προβλήματα,αλλά σχετικά βγάζουμε πολύ καλούς επιστήμονες.
Γενικά,πιστεύω η νοοτροπία των σπουδών είναι καλύτερη εδώ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να σπουδάσει,ακόμα και αν έρχεται από οποιοδήποτε background. Αντιθέτως,στην Αμερική μόνο οι "λεφτάδες" έχουν καλή πρόσβαση και οι υπόλοιποι είναι με χρέη μόλις τελειώσουν το πανεπιστήμιο.
Viedo
Διάσημο μέλος

29-06-20

12:19
Υπάρχουν πανεπιστήμια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, έχουν αξιόλογα πανεπιστήμια οι περισσότερες χώρες, άλλες περισσότερα άλλες λιγότερα. Πάντως, για τα ιδιωτικά της Αλβανίας, η φίλη δεν έλεγε καλά σχόλια καθόλου...
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος

29-06-20

12:22
Είναι νότια της Αλβανίας,στα σύνορα από τα Ιωάννινα (1 ώρα μακριά περίπου). Δε ξέρω για ποια αδερφή και ποιον λεβέντη,αλλά είναι ένα μέρος με αρκετούς ομογενείς (σε συγκεκριμένα χωριά μόνο,από όσο έχω διαπιστώσει) και γενικά είναι πολύ γραφικό. Ωστόσο,εγώ βαριέμαι κάθε φορά που πάω γτ δε ξέρουν να φτιάχνουν φρέντοαργυροκαστρο βορεια ηπειρο ειναι??εκει που ηταν εκεινος ο φανταρος ο πως τον λενε που πηγε η αδερφη του στου λεβεντη στις εκλογες περσι??τεσπα συμφωνω σε αυτο που λες με την οικονομικη κατασταση αλλα πιστεψε με τα αμερικανικα πανεπιστημια ειναι παρασαγκας καλυτερα απο τα δικα μας

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ ξέρω ένα που λέγεται UFO και αναρωτήθηκα αν έχει πρόγραμμα για εξωγήινους.Υπάρχουν πανεπιστήμια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, έχουν αξιόλογα πανεπιστήμια οι περισσότερες χώρες, άλλες περισσότερα άλλες λιγότερα. Πάντως, για τα ιδιωτικά της Αλβανίας, η φίλη δεν έλεγε καλά σχόλια καθόλου...

eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

29-06-20

12:24
δεν πιστευω στο σχολειο να αντιμετωπισες φαινομενα ρατσισμου απο καποιους κακοηθεις??γτ ακομα και σε πανεπιστημια υπαρχουν καποιοι που κρινουν ακομα και με το χρωμα του δερματος τον αλλονα και λενε τα κλασσικα μειωτικα σχολια που λενε για τους μαυρους.Εκει εχει καταντησει η ελλαδα εν ετει 2020.Είναι νότια της Αλβανίας,στα σύνορα από τα Ιωάννινα (1 ώρα μακριά περίπου). Δε ξέρω για ποια αδερφή και ποιον λεβέντη,αλλά είναι ένα μέρος με αρκετούς ομογενείς (σε συγκεκριμένα χωριά μόνο,από όσο έχω διαπιστώσει) και γενικά είναι πολύ γραφικό. Ωστόσο,εγώ βαριέμαι κάθε φορά που πάω γτ δε ξέρουν να φτιάχνουν φρέντο![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- Than003
- Dunedain
- Ryuzaki
- Nala
- Jimmy20
- Ria99
- Nosokomos
- ggl
- Dr. Gl. Luminous
- BioChemical
- Αλκης Κ.
- Nikos05
- eri548
- eukleidhs1821
- KaterinaL
- Kaz
- annamaria12
- roud
- Doctorblue
- Mukumbura
- jj!
- Scott
- lnesb
- hirasawayui
- Πα.Κ
- Memetchi
- cel123
- Μάρκος Βασίλης
- tsiobieman
- MarcoReus
- jimis2001
- Viedo
- Pharmacist01
- Κλημεντίνη
- Evimgr
- panagiotis23
- civilian
- Alexandros973
- Kostis-Palamas
- Power-13
- Jocaste
- Polipolikalos
- fockos
- TigerHunt
- suaimhneas
- fmarulezkd
- gwgw_5
- Johnman97
- MarilynSt
- Revekka
- Thanos_D
- the purge
- Steffie88
- don_vito
- ros
- barkos
- Meow
- Scandal
- Athens2002
- Φινεύς
- efi25
- nucomer
- Άρτεμις Α.
- Tommy_civil
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.