Καθηγητές: Ποιος είναι ο ιδανικός για εσάς μαθητής;

Μπάμπης ο Άλλος

New member

Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα.
Εχω διαβάσει την πορεία των απαντήσεων όλων των χρηστών μέχρι τώρα και θα συμφωνήσω κυρίως με τον KillBill και τον ορισμό του Ιδανικού μαθητή.
Υπάρχει και ακόμα ένα χαρακτηριστικό για να χαρακτηριστεί ένας μαθητής Ιδανικός.Πρέπει να έχει ευπρέπεια στην εμφάνιση.Δεν αρκεί ένας νεαρός ή μια κοπέλα να είναι άριστος μαθητής για να είναι ο Ιδανικός.Ιδανικός μαθητής επίσης είναι ότι μια κοπέλα έχει ευπρέπεια στην Εμφάνιση και αυτό φυσικά ισχυεί και στα αγόρια.Εχω δει και κοπέλες του 19 και άριστές μαθήτριες να έρχονται στο σχολείο με προκλητικά ρούχα και να αποκαλύπτουν προκλητικά το σώμα τους για να κάνουν επιδειξη του ωραίου σώματος και επίδειξη ομορφιάς και εντυπωσιασμού,αλλά έτσι δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν την αξιοπρέπεια τους.

Ο Ιδανικός μαθητής προσέχει επίσης και την εμφάνιση του γιατί με την ωραία και μοντέρνα αλλά ποιοτική εμφάνιση δείχνει εύπρεπεια στην εικονα του και στην προσωπικότητα και κυρίως δείχνει σεβασμό στον εαυτό του.Εφόσον δείχνει σεβασμό στον εαυτό του δείχνει και σεβασμό με την ευπρέπεια της εμφάνισης του και στους άλλους Ανθρώπους.Και πως συνέβη αυτό?Επειδή βρισκόμαστε σε μια κοινωνία οπου μιμούμαστε κάποια πρότυπα συμπεριφοράς και εμφάνισης,που κάποια απο αυτά είναι σωστά και έχουν θετική επίπτωση σε κάποιους ανθρώπους που μιμούνται αυτές τις σωστές συμπεριφορές και όταν είναι βίαια και αποσκοπούν στην βία και στην συναισθηματική βλάβη του άλλου Ανθρώπου έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε αυτούς που ασκούν την βία στους άλλους Ανθρώπους,όταν ένας πιτσιρικάς του γυμνασίου και του λυκείου απο τις παρεές και απο μεγαλύτερους βλέπει να έχουν το στυλ με τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ που φέτος έγιναν της μόδας και συνήθεια στα σχολεία της αλήτικής εμφάνισης είναι σίγουρο ότι κάποια παιδιά θα υιοθετήσουν αυτό το στυλ της εμφάνισης εφόσον βλέπουν τις παρέες τους και τους μεγαλύτερους ενήλικες και νεαρούς να έχουν και να ντύνονται με το στυλ της αλήτικής εμφάνισης και θα ντύνονται και οι νεαροί και οι πιτσιρικάδες με το στυλ της αλήτικης εμφάνισης.Βρισκόμαστε σε μια κοινωνία αλληλεπίδρασης και όταν κάποιοι νεαροί βλεπουν μια εικόνα εμφάνισης,εξαιτίας του παράγοντα της ανωριμότητας,την υιοθετούν και εύκολα την μιμούνται όταν η εμφάνιση που υιοθετούν δεν είναι και τόσο ποιοτική.

Για αυτό το λόγο και η κοινωνία και η οικογένεια πρέπει να δίνει τις σωστές ηθικές αρχές στα παιδιά για να μαθουν να εκτιμούν την αξια της Σωστης Συμπεριφοράς και του Σεβασμού και της Ευπρέπειας της Εμφάνισης,έτσι ώστε με την σωστή συμπεριφορά τους να μεταδώσουν την Σωστή Συμπεριφορά και στους άλλους Ανθρώπους.Επομένως μια κοπέλα μαθήτρια του 19 και άριστη μαθήτρια όπως και ένα αγόρι δεν σημαίνει ότι είναι αξιόλογος χαρακτήρας εφόσον έχει άσχημη συμπεριφορά και όχι και τόσο ποιοτική εμφάνιση.Συγκεκριμένα στην κοπέλα θέλω να πω ότι μια κοπέλα μαθήτρια του 19 και άριστη μαθήτρια δεν σημαίνει ότι έχει σωστή συμπεριφορά και εφόσον ντύνεται προκλητικά και αποκαλύπτει προκλητικά το σώμα της θα πρέπει να προσέχει το ντύσιμο της και την εμφάνιση και επίσης να ξέρετε ότι οι περισσότερες κοπέλες ξέρουν οτι ο προκλητικός τρόπος εμφάνισης είναι λάθος και τον επιλέγουν και εκεί δεν ισχύει και τόσο το θέμα της ανωριμότητας και επιλέγουν και συνειδητά να ντύνονται με αυτόν τον τρόπο ντυσίματος και εμφάνισης και επομένως μια κοπέλα μαθήτρια που είναι άριστη μαθήτρια δεν σημαίνει ότι έχει άξιολογη και σωστή συμπεριφορά κυριώς όταν ντύνεται προκλητικά και δεν προσέχει την εμφάνιση της και με αυτόν τον τρόπο δεν σέβεται τον εαυτό της.Και στο αγόρι και στην κοπέλα όλα παίζουν ρόλο και δίνεις σημασία και στα τσιγάρα,και στα ποτά,και στα ναρκωτικά,και στα αλκόολ και στα τατουαζ και στην εμφάνιση.

Εχω δει και άριστους μαθητές να λαμβάνουν μέρος σε ασχημες παρέες και να έχουν εμπλακεί σε ναρκωτικά και να έχουν άσχημη κατάληξη.Ολα παίζουν έφοσον μιλάμε για τον Ιδανικό μαθητή.Ο Ιδανικός μαθητής επομένως πρέπει να είναι καθαρός και αγνός σωματικά και να μην επιβαρύνει,επειδη βλέπει την παρέα και τους φίλους του, το σώμα του και τον οργανισμό του με βλαπτικές ουσίες όπως τσιγάρα,ποτά,αλκοόλ,ναρκωτικά,τατουάζ και να Σεβεται την αξίας της Ευπρέπειας της εμφάνισης.
Πόσο στενόμυαλος; Μα πόσο;;
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

akis95

New member

Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 505 μηνύματα.
Κοιτάξτε σαν μαθητής που είμαι διαφωνώ απολύτως με την άποψη ότι <Άριστος μαθητής=Άριστη συμπεριφορά> εγω βγάζω 19,5(δεν ξερω αν το αξιζω ή όχι αλλά αυτό είναι ένα αλλο θέμα) και με πετάνε έξω συνέχεια.Ε τι να κάνουμε τώρα δεν συμφωνώ με τους κανόνες της τάξης ή του σχολείου.
 

Deutsch... Lover

New member

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,221 μηνύματα.
η συμπεριφορα του μαθητη... η αποδοση του.... ολα μετρανε
 

panagiotists13

Well-known member

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,101 μηνύματα.
Η απόδοσή του,η προσπάθεια που κάνει (κι ας μην αποδίδει μερικές φορές),το αν αγαπάει τα μαθήματα (ή αν απλώς έχει γίνει φυτούκλας για τους βαθμούς),η συμπεριφορά,το αν είναι γλυφτρόνι,η όρεξή του για μάθηση,το πόσο παρακολουθεί στο μάθημα,......Όλα μετράνε από λίγο.
 

marlo

New member

Η marlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής . Έχει γράψει 60 μηνύματα.
συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνομαι, άλλα δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια...θεωρώ πάντως πως ο ιδανικός μαθητής θα έπρεπε να έχει και λίγο την αίσθηση του χιούμορ...βλέπω άριστους μαθητές που συγκρατούνται ακόμα και στο να γελάσουν... κάνουν λες και δεν "επιτρέπουν" στον εαυτό τους να παράγει ενδορφίνες... :(:(:( οι καθηγητές κάνουν κανένα αστειάκι στην μέση του μαθήματος και όταν δεν γελάει κανείς μαθητής φαίνονται σαν άβουλα πλάσματα που φοβούνται να δείξουν λίγο από τον χαρακτήρα τους...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top