boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα καλυτερα πιστευω ειναι του φαρμακειου...πιο λιγα χημικα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
**maRia**
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΗ*
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτο για καθημερινη χρηση

και αυτο για την ακμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Κατά τ’αλλα, πλεον πλένω το πρόσωπο μου κάθε πρωί με νερό στο οποίο έχω ρίξει και λίγες σταγόνες από λεμόνι, και το καθαρίζω με ροδόνερο ή αυτό το ροζ νεράκι της Garnier (το botanical toner ή κάπως ετσι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Γενικά δεν κάνω καθαρισμό προσώπου, αν και κάποτε είχα φτάσει σε ινστιτούτο ομορφιάς και είχα κάνει καθαρισμό με κρέμες και ατμό που είχα βρει μια προσφορά με 25 ευρώ έτσι για την εμπειρία.

Από καλλυντικές, μόνο μια ενυδατική προσώπου βάζω μετά το μπάνιο (της Korres) και που και που - πάλι της Korres - μια κρέμα για τους μαύρους κύκλους.
Guest 092312
Επισκέπτης

Scandal
Διαχειριστής

Εμένα μου είχανε πει ότι θα μου δίνανε μια ελαφρά αντιβιωτική κρέμα μετά τον καθαρισμό (για να τη βάζω αν κατάλαβα καλά επειδή ήτανε ανοιχτοί οι πόροι και εκτεθειμένο το δέρμα). Τελικά η τελευταία μου με ανέλαβε στη διαδικασία μου είπε ότι δεν χρειάζεται.^Mία φίλη μου πάντως έκανε καθαρισμό σε ένα αντίστοιχο κέντρο και έπαθε μόλυνση. Ταλαιπωρήθηκε πολύ, οπότε φοβήθηκε το μάτι μου.![]()
Αλλά κι εγώ δεν βγήκα αλώβητος από αυτή τη διαδικασία του καθαρισμού. Υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα λόγω του λευκού μου δέρματος και προδιάθεσης, ο έντονος ατμός και η διαδικασία, να έδωσε αφορμή στη ροδόχρους ακμή που έβγαλα με αργούς ρυθμούς 1 - 1,5 χρόνο μετά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.