Κάνω έρευνα σχετικά με την παχυσαρκία και ψάχνω άτομο για διαδικτυακή συνέντευξη ~30 λεπτών

WjemaW

Νεοφερμένο μέλος

Η WjemaW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Αντιμετωπίζω ένα τεράστιο πρόβλημα:cry_x: γιατί δεν βρίσκω άτομα για την εργασία μου.
Είμαι φοιτήτρια και στο πλαίσιο των σπουδών μου πραγματοποιώ μια ποιοτική έρευνα σχετικά με την παχυσαρκία και τα βιώματα γύρω από το σώμα και τη διατροφή.
Αναζητώ άτομα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια σύντομη συνέντευξη διαδικτυακά (περίπου 30 λεπτά), είτε έχουν είτε είχαν εμπειρία με το σωματικό βάρος.
Η συμμετοχή είναι ανώνυμη και τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον, θα χαρώ πολύ να μου στείλει μήνυμα! ❤️
Επίσης σημαντική προϋπόθεση να είναι ενήλικος.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Αντιμετωπίζω ένα τεράστιο πρόβλημα:cry_x: γιατί δεν βρίσκω άτομα για την εργασία μου.
Είμαι φοιτήτρια και στο πλαίσιο των σπουδών μου πραγματοποιώ μια ποιοτική έρευνα σχετικά με την παχυσαρκία και τα βιώματα γύρω από το σώμα και τη διατροφή.
Αναζητώ άτομα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια σύντομη συνέντευξη διαδικτυακά (περίπου 30 λεπτά), είτε έχουν είτε είχαν εμπειρία με το σωματικό βάρος.
Η συμμετοχή είναι ανώνυμη και τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον, θα χαρώ πολύ να μου στείλει μήνυμα! ❤️
Επίσης σημαντική προϋπόθεση να είναι ενήλικος.
Χρονια πολλα και σε σενα
Αμα θες να σου κλεισω με τον πατερα μου... εχασε 17 κιλα σε 7 μηνες.. βραδυ ομως.

Ναι και τηλεφωνικώς εννοώ. Δυστυχώς πρέπει να ηχογραφείται η συνέντευξη.
ε θες τηλεφωνικα ? δεν ηξερα την παραμετρο της ηχογραφισης.... θα πρεπει να ρωτησω...περιμενε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

οκ τηλεφωνικα... τα υπολοιπα σε pm

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back