Σε προκαλώ να μου προτείνεις έστω ένα πολιτικό κόμμα που να μπορεί να κάνει την Ελλάδα "ΚΡΑΤΟΣ".Name it.
Δεν αντιλέγω, στο ξαναλέω, τα δύο κόμματα μας έχουν χαντακώσει, αλλά δε θα συμβιβαστώ με τα κατσίκια τα υπόλοιπα μόνο και μόνο για αλλαγή.Προτιμώ να ψηφίσω το λιγότερο τομάρι που θα βρω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος που εκπροσωπεί τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, παρά να στηρίξω τις ελπίδες μου στον Άδωνι ή στην Αλέκα.
Δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση παιδιά, συγγνώμη, αλλά θα πρέπει να ζήσουμε λίγο πιο φτωχικά.Θα γίνει σταδιακά αυτό, βέβαια, και σιγά σιγά θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.Μετά δε θα έχουμε να φάμε, θα τρωγόμαστε μεταξύ μας, και στο τέλος θα γίνει πόλεμος(λέγε με Καπιταλιστικό σύστημα).Αυτά είναι η φυσική πορεία των πραγμάτων, κανένα κόμμα δε μπορεί να τα αποτρέψει, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε ποιος στα αλήθεια είναι ο λιγότερο επιζήμιος πολιτικός για την κοινωνία.
Το ότι βγαίνει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ είναι απόλυτα φυσιολογικό, για πολλούς λόγους.Όλα έχουν τις εξηγήσεις τους, μη περιμένεις δικαιολογίες όμως, για ποιο λόγο δε βγαίνει το Κ.Κ.Ε ή ο ΣΥΡΙΖΑ.Είναι απλά χαζό.Κάνε ζουμ σε όποιο κόμμα θες, και πες μου αν αξίζει να διοικήσει τη χώρα.Εγώ πάντως δε θέλω την Κανέλλη την καρακαπιτάλα(που σε ποιο κόμμα είναι?Ποιο?ΚΚΕ?Διακρίνω μια αντίφαση, εδώ.)υπουργό στο τάδε υπουργείο, και τον Ανατολάκη υπουργό Παιδείας.Ούτε τον Άδωνη θα τον βόλευα κάπου.Εσύ?