Εγώ την άποψη μου για το original κίνημα των αγανακτισμένων την έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.
Το θέμα είναι ότι έχουμε μπερδέψει τους αγανακτισμένους..
1) Τον αγανακτισμένο λαό
2) Το αγανακτισμένο κίνημα με άρωμα Ευρώπης και εβραίου ιδρυτή.
Αυτό που παρατηρώ (επειδή παρακολουθώ μέσα από κάμερες που έχουν ζωντανά κάθε ημέρα, ότι μεταλλάσετε σιγά σιγά, σε κάτι ποιο ενεργό και επιθετικό, ποιο ελληνικό. Όταν πρώτο δημιουργήθηκε, είχε όλα τα χαρακτηριστικά του εβραϊκού.. Αλλά προσωπική μου άποψη έχουν στιγματιστεί με αυτό.
Ταυτόχρονα έχουν μαζέψει ένα σορό «τελειωμένους», χωρίς να θέλω να προσβάλω απλά τους βλέπεις όλους να κάνουν μπροστά στης κάμερες εράνους για χ-ψ λόγους(εκτός φαγητού και ένδυσης) και είναι λίγο ενοχλητικό. Άλλο να βοηθήσεις ένα φτωχό άνθρωπο και να του προσφέρεις, φαγητό, ρούχα και αν μπορείς στέγη και άλλο είναι να ζητάς λεφτά για.. χ-ψ #$#
Εγώ ξεκαθαρίζω την θέση μου, δεν υποστηρίζω το κίνημα των αγανακτισμένων, όμως είμαι μαζί με τον αγανακτισμένο λαό των Ελλήνων!.. λολ
Επειδή εγώ είμαι πολύ της φύσης, αυτό που γούσταρα από αποφάσεις που παίρνουν, είναι ενημέρωση του κόσμου για τον νόμο s-501 που ψηφίστηκε και επιτρέπουν αμερικανικές εταιρίες (Monsanto) να μας ταΐζουν ελεγχόμενα, μεταλλαγμένα προϊόντα και ταυτόχρονα καταργούν στην ουσία τις βιολογικές φάρμες με βιολογικά σπόρια, σιγά σιγά θα προωθούν μόνο τα μεταλλαγμένα μονσαντο..
Σε αυτό είμαι ΥΠΕΡ και το φωνάζω εδώ και πολύ καιρό. Να λέμε τα κακά να λέμε και τα καλά.. λολ
ps:Το αρχικό λινκ που παρέθεσα στο προηγούμενο μήνυμα ήταν λάθος, το άλλαξα με το πρόσφατο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.