aristogata**
Νεοφερμένο μέλος

Δεν υπάρχει δωρεάν παιδεία, υπάρχει δωρεάν παροχή παιδείας. Κάποιος πληρώνει,όχι φυσικά οι γονείς σου, για να πας εσύ σχολείο. Δεν πληρώνει για να ζήσεις προσωπικές στιγμές στο σχολείο ΑΛΛΑ για να διαβάσεις και να μάθεις.
Αν θέλεις εσύ στο σχολείο να ζήσεις προσωπικές στιγμές απλώς πήγαινε σε κάποιο παρακμιακό ιδιωτικό. Το σχολείο ωστόσο έχει το δικαίωμα να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα να διατηρήσει κάποιο επίπεδο.
Συμφωνώ απόλυτα επίσης 8α ήθελα να προσθέσω ότι τα μέτρα που πρόκειται να παρθούν θα είναι για την προστασία όλων μας. Για την καταπολέμηση ναρκωτικών στα σχολεία και πολλά αλλά όπως κατά καιρούς βιασμοί και ξυλοδαρμοί..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Να σας πω την αλήθεια μάλλον καλό θα κάνει... Γιατί μόνον έτσι πιστεύω ότι θα αποφεύγονται πάρα μα πάρα πολλοί βανδαλισμοί που συμβαίνουν....
Τώρα για την ιδιωτικότητα δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο υφίσταται στους δημόσιους χώρους, αφού απλά και μόνο από το όνομα φαίνεται ότι δεν είναι για τέτοια άσχετα αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε....
Και στο κάτω κάτω όλοι περίμεναν να πάνε στο σχολείο για να έχουν προσωπικές στιγμές; Και σιγά μην ενδιαφέρονται οι καθηγητές για κάτι τέτοια....
για τον ιδιο λογο που πιστευω οτι δεν πρεπει να μπουν στους δρομους, δεν πρεπει να μπουν στα σχολεια.
υπαρχουν αλλα πραγματα που πρεπει να γινουν πρωτα στους σχολικους χωρους, σε θεματα στεγασης και γενικοτερα υποδομων. οι καμερες πραγματικα ειναι απλη σπαταλη
και για αυτο το λογο, νιωθει πληγωμενος οταν υποθετουν εκ των προτερων την υπαρξη τους αλλουκαθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΘΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Νομίζω οτι επιβάλλονται, εκτός απο κάμερες, ένοπλες πεζές περιπολίες σε όλους τους χώρους του σχολείου για την πάταξη των έκνομων στοιχείων που φέρνουν τόσα χρόνια γρουσουζιά.
Orestes
Δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρα από την πλάκα,είμαι κατά αυτού του μέτρου.Καταπατά σαφώς τα στοιχειώδη δικαιώματα των μαθητών και παραπέμπει σε πολύ αυταρχικές πρακτικές και σε μεθόδους παρακολούθησης από την FBI.
Orestes
Δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Όχι οτι μου αρέσει η παρακολούθηση απο άνθρωπο, απλά τη βρίσκω ελαφρώς προτιμότερη από τα τεχνολογικά μέσα.
Orestes
Δραστήριο μέλος

seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ είμαι υπέρ ακόμα και στις τουαλέτες... Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σπάσει καθρέφτες στο σχολείο μας... Καλό θα κάνει για να τηρείται η τάξη...
Να κάνω μία ερώτηση;Το σπάσιμο συνέβη εν ώρα μαθήματος,στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος;
Orestes
Δραστήριο μέλος

Να κάνω μία ερώτηση;Το σπάσιμο συνέβη εν ώρα μαθήματος,στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος;
Προφανώς και έγινε στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος. Το σχολείο τα απογεύματα κλειδώνει. Μεσοβδόμαδα ανακοινώθηκε από τη διευθύντρια και δεν είχε προηγηθεί κατάληψη...
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προφανώς και έγινε στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος. Το σχολείο τα απογεύματα κλειδώνει. Μεσοβδόμαδα ανακοινώθηκε από τη διευθύντρια και δεν είχε προηγηθεί κατάληψη...
Άρα,οι ίδιοι οι μαθητές κι οι καθηγητές όφειλαν και οφείλουν να να προφυλάσσουν το σχολικό χώρο.Εννοώ ότι η παρακολούθηση μέσω ηλεκτρονικού συστήματος,είναι αναποτελεσματικό ως μέτρο...
Anarki
Διάσημο μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

Άρα,οι ίδιοι οι μαθητές κι οι καθηγητές όφειλαν και οφείλουν να να προφυλάσσουν το σχολικό χώρο.Εννοώ ότι η παρακολούθηση μέσω ηλεκτρονικού συστήματος,είναι αναποτελεσματικό ως μέτρο...
Δεν είναι δική μου υποχρέωση να φυλάω σκοπιά μήπως και γίνει καμιά ζημιά... Κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο άλλωστε.. Αντίθετα οι κάμερες είναι ένα φτηνό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό μέσο.
-----------------------------------------
Δεν είναι θέμα προτίμησης απλά, είναι θέμα ασφάλειας της ασφάλειας (δεν είναι τυπογραγικό αυτό). Εξήγησα γιατί είναι πιο δύσκολο να γίνει κατάχρηση αν παρακολουθεί άνθρωπος, αυτό είναι τελείως αντικειμενικό κριτήριο. Το πόσο βάρος του δίνεις βέβαια είναι υποκειμενικό.
Σίγουρα. Απλά εγώ πιστεύω ότι τα προτερήματα υπερέχουν των μειονεκτημάτων..
Anarki
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

ειναιΔεν είναι δική μου υποχρέωση να φυλάω σκοπιά μήπως και γίνει καμιά ζημιά.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είναι δική μου υποχρέωση να φυλάω σκοπιά μήπως και γίνει καμιά ζημιά... Κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο άλλωστε.. Αντίθετα οι κάμερες είναι ένα φτηνό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό μέσο.
Δεν τίθεται θέμα "σκοπιάς",σε καμία περίπτωση,ειδικά από την πλευρά μαθητών...Εννοώ ότι μαθητές και καθηγητές είναι (ή τουλάχιστον πρέπει να είναι) σε θέση να προφυλάσσουν το σχολικό χώρο,ώστε να προλαμβάνονται τέτοιες ενέργειες.Άλλωστε,οι εφημερίες των καθηγητών για το λόγο αυτό υπάρχουν.Κι αν όπως αποδείχτηκε,δεν είναι εφικτό σε ορισμένες περιπτώσεις κάτι τέτοιο,ας ψάξουμε να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.Η εγκατάσταση κάμερας,είναι τελείως αυταρχικό μέσο και κατά τη γνώμη μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους,σχεδόν αντιδημοκρατικούς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- hirasawayui
- louminis
- Ryuzaki
- Papachrist
- Libertus
- tslef8
- lnesb
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- Νομικάριος13
- Unseen skygge
- Αντικειμενικός
- edweimaste
- charmander
- uni77
- eukleidhs1821
- Κλημεντίνη
- Viedo
- Earendil
- DimitraA.
- jimis2001
- theodoraooo
- Αλκης Κ.
- challenger
- Athens2002
- Άρτεμις Α.
- Adolfo valencia
- Mako777
- Revekka
- barkos
- Scandal
- Livaja10
- TigerHunt
- Panagiotis849
- tsiobieman
- Jocaste
- Panos_02
- Steffie88
- adonman
- Ststst02
- Anthi02
- kostas83
- mitsos14
- roud
- ΘανάσοςG4
- george777
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.