Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.592 εγγεγραμμένα μέλη και 3.580.103 μηνύματα σε 106.438 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 301 άτομα.
Ευχαριστώ για τον χρόνου σου!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να στρωθώΑκου με τι θα κάνεις. Θα στρώσεις κώλο, θα διαβάσεις. Όχι αυτολεξεί απ' έξω (μόνον τους ορισμούς).
Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ να παρακολουθώ τις παραδόσεις στο φροντιστήριο (και μετά φυσικά στο σχολείο ως "φρεσκάρισμα").
Ποτέ δεν ήμουν καλός στην αποστήθιση και η βιολογία στο φροντιστήριο ήταν το χειρότερό μου μάθημα, αλλά και οι καθηγητές στο φροντιστήριο το ξεχείλωσαν ανάποδα με το fearmongering.
Φτιάχνεις ένα σχεδιάγραμμα, το μαθαίνεις καλά, το πολύ βασικό. Μετά προσθέτεις λεπτομέρειες με στρώσεις, μαθαίνεις καλά ενδιάμεσα. Έχω συμμαθητές που φροντιστήριο με την παπαγαλία γράφανε 80+, πήγανε, γράψανε βάση. Εγώ δεν έγραψα ποτέ πανω απο 60 στο φροντιστήριο και εν τέλει έγραψα 88 ακριβώς επειδή με τις στρώσεις κατανόησα περισσότερο τη θεωρία και δεν την έμαθα παπαγαλία χωρίς να εμβαθύνω.
Θα σου συνιστούσα στο κεφάλαιο 4 να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Απο θεωρία είναι πολύ απλό αλλά απο ασκήσεις είναι καταισχρο. Θα σου διδάξουνε μεθοδολογία οι καθηγητές για αυτό, να διαβάζεις και τις ασκήσεις, όχι μόνο τη θεωρία.
Είναι δύσκολο. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Αυτή η χρονιά θα είναι κωπιαστική, ενοχλητική. Μετα βίας κρατήθηκα σώας τας φρένας, αλλά θα τα καταφέρεις. Δε θελει να είσαι διάνοια, θέλει καλή γνώση θεωρίας (σε όλα τα μαθήματα), κριτική σκέψη και πάνω απ' όλα ψυχραιμία. Καλή διατροφή και καλός ύπνος.
Ξεκίνα το διάβασμα!!!!