Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 13:24 Ο Panos_02 έγραψε: #1 13-05-20 13:24 Ξερει κανεις αν τα κεπ λειτουργουν ακομα με ραντεβου ή πας οποτε θελεις? Ρωταω γιατι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2020 στις 13:44 Ο Guest 451212: #2 13-05-20 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ξερει κανεις αν τα κεπ λειτουργουν ακομα με ραντεβου ή πας οποτε θελεις? Ρωταω γιατι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε το https://www.gov.gr/ Πολλά γίνονται από εκεί. 1η φορά το ακούω αυτό για το ραντεβού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 13:53 Ο Panagiotis849: #3 13-05-20 13:53 Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2020 στις 14:01 Ο Guest 451212: #4 13-05-20 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 14:13 Ο Panagiotis849: #5 13-05-20 14:13 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos_02 tymvorixos don_vito Revekka Makis7 louminis Ryuzaki hirasawayui Panagiotis849 Steffie88 ΘανάσοςG4 Serotonin tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερει κανεις αν τα κεπ λειτουργουν ακομα με ραντεβου ή πας οποτε θελεις? Ρωταω γιατι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2020 στις 13:44 Ο Guest 451212: #2 13-05-20 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ξερει κανεις αν τα κεπ λειτουργουν ακομα με ραντεβου ή πας οποτε θελεις? Ρωταω γιατι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε το https://www.gov.gr/ Πολλά γίνονται από εκεί. 1η φορά το ακούω αυτό για το ραντεβού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 13:53 Ο Panagiotis849: #3 13-05-20 13:53 Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2020 στις 14:01 Ο Guest 451212: #4 13-05-20 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 14:13 Ο Panagiotis849: #5 13-05-20 14:13 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos_02 tymvorixos don_vito Revekka Makis7 louminis Ryuzaki hirasawayui Panagiotis849 Steffie88 ΘανάσοςG4 Serotonin tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ξερει κανεις αν τα κεπ λειτουργουν ακομα με ραντεβου ή πας οποτε θελεις? Ρωταω γιατι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε το https://www.gov.gr/ Πολλά γίνονται από εκεί. 1η φορά το ακούω αυτό για το ραντεβού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 13:53 Ο Panagiotis849: #3 13-05-20 13:53 Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2020 στις 14:01 Ο Guest 451212: #4 13-05-20 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 14:13 Ο Panagiotis849: #5 13-05-20 14:13 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos_02 tymvorixos don_vito Revekka Makis7 louminis Ryuzaki hirasawayui Panagiotis849 Steffie88 ΘανάσοςG4 Serotonin tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαΐου 2020 στις 14:01 Ο Guest 451212: #4 13-05-20 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 14:13 Ο Panagiotis849: #5 13-05-20 14:13 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Μόνο με ραντεβού τα επισκέπτεσαι. Εγώ επειδή ήθελα να πάρω ένα έγγραφο που απαιτούσε μόνο ταυτότητα, προσφέρθηκαν να μου το στείλουν μέσω mail. Δε χρειάστηκε να επισκεφθώ καν το ΚΕΠ. Το έγγραφο το είχα στο mail μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 13 Μαΐου 2020 στις 14:13 Ο Panagiotis849: #5 13-05-20 14:13 Αρχική Δημοσίευση από VasK: Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από VasK: Αυτό με τα ραντεβού ισχύει τώρα λόγω των συνθηκών, να υποθέσω. Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.