Huener
Νεοφερμένο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούρια στο φόρουμ. Φέτος έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες, είμαι αρκετά κοντά στην ιατρική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει εν τέλει. Θέλω να κάνω την εξής απλή ερώτηση: δεδομένου ότι δεν έχω αντοχές, σε περίπτωση αποτυχίας, να προσπαθήσω τρίτη φορά με πανελλήνιες και αφού δεν υπάρχει, δυστυχώς, η λύση του εξωτερικού, στρέφομαι προς τις κατατακτήριες. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μια επώδυνη διαδικασία, αλλά είμαι διατεθειμένη να το παλέψω. Πέρυσι, πέρασα Βιολογία ΕΚΠΑ και φέτος, λογικά, περνάω και Φαρμακευτική. Ποια από τις δύο σχολές αξίζει να τελειώσω για να ακολουθήσω μετά την ιατρική; Από πού θα ωφεληθώ περισσότερο και ποια θα επιλέγατε ως πιο "έξυπνη" επιλογή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα.

φαρμακευτικη.Αλλα να ξερειςκ αλυτερα να δωσεις και μια τριτη φορα.Καλη δυναμηΚαλησπέρα σε όλους, είμαι καινούρια στο φόρουμ. Φέτος έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες, είμαι αρκετά κοντά στην ιατρική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει εν τέλει. Θέλω να κάνω την εξής απλή ερώτηση: δεδομένου ότι δεν έχω αντοχές, σε περίπτωση αποτυχίας, να προσπαθήσω τρίτη φορά με πανελλήνιες και αφού δεν υπάρχει, δυστυχώς, η λύση του εξωτερικού, στρέφομαι προς τις κατατακτήριες. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μια επώδυνη διαδικασία, αλλά είμαι διατεθειμένη να το παλέψω. Πέρυσι, πέρασα Βιολογία ΕΚΠΑ και φέτος, λογικά, περνάω και Φαρμακευτική. Ποια από τις δύο σχολές αξίζει να τελειώσω για να ακολουθήσω μετά την ιατρική; Από πού θα ωφεληθώ περισσότερο και ποια θα επιλέγατε ως πιο "έξυπνη" επιλογή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούρια στο φόρουμ. Φέτος έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες, είμαι αρκετά κοντά στην ιατρική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει εν τέλει. Θέλω να κάνω την εξής απλή ερώτηση: δεδομένου ότι δεν έχω αντοχές, σε περίπτωση αποτυχίας, να προσπαθήσω τρίτη φορά με πανελλήνιες και αφού δεν υπάρχει, δυστυχώς, η λύση του εξωτερικού, στρέφομαι προς τις κατατακτήριες. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μια επώδυνη διαδικασία, αλλά είμαι διατεθειμένη να το παλέψω. Πέρυσι, πέρασα Βιολογία ΕΚΠΑ και φέτος, λογικά, περνάω και Φαρμακευτική. Ποια από τις δύο σχολές αξίζει να τελειώσω για να ακολουθήσω μετά την ιατρική; Από πού θα ωφεληθώ περισσότερο και ποια θα επιλέγατε ως πιο "έξυπνη" επιλογή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εάν τελικά θες Ιατρική με κατατακτήριες καλή επιλογή είναι η οδοντιατρική (εάν περνάς) ώστε να δόσεις με την ευνοϊκή ομάδα.
Τώρα βέβαια δεν γνωρίζω σε πια περίπτωση θα σου αναγνωρίσουν περισσότερα κοινά μαθήματα ένα πολύ σημαντικό κριτήριο, ξέρει κάποιος;
Πάντως καλό θα ήταν να δίνεις κάθε χρόνο πανελλήνιες ακόμα και εάν θες να πας με κατατακτήριες δεν χάνεις κάτι από το να προσπαθείς. Λογικά την ύλη την έχεις μάθει πολύ καλά οπότε από τις επόμενες χρονιές κάνε μόνο μια επανάληψη πριν δόσεις. Είναι λίγο θέμα τύχης πλέον όχι τόσο διαβάσματος. Προσπάθησε πολλές φορές κάποια ίσως σου κάτσει.
Τώρα εάν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το πρώτο πτυχίο απλά θες να σου δώσει πρόσβαση στης κατατακτήριες αυτό γίνεται και με ΙΕΚ 2έτους φοίτησης που λογικά θα είναι πολύ πιο εύκολο και σύντομο σε σχέση με ένα ΑΕΙ αλλά γίνεται; Νομίζω όχι αλλά δεν είμαι σίγουρος.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 579 μηνύματα.

Τώρα εάν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το πρώτο πτυχίο απλά θες να σου δώσει πρόσβαση στης κατατακτήριες αυτό γίνεται και με ΙΕΚ 2έτους φοίτησης που λογικά θα είναι πολύ πιο εύκολο και σύντομο σε σχέση με ένα ΑΕΙ αλλά γίνεται; Νομίζω όχι αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Δεν γίνεται! Από ιεκ δέχονται πολύ πολύ λίγα ΑΕΙ με πολύ πολύ λίγες θέσεις και σε τμήματα πολύ συναφή με το πρώτο πτυχίο
Η Ιατρική δεν δέχεται καθόλου από ΙΕΚ, μόνο αποφοίτους πανεπιστημίων
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα.

1. Γίνεται.
2. Δεν υπάρχουν ΙΕΚ... ΣΑΕΚ λέγονται.
3. Τα ΣΑΕΚ δεν είναι 2ετη, αλλά καθίστασαι Διπλωματουχος ΣΑΕΚ μετά από 3-4 έτη σπουδών (4 εξάμηνα των 15 εβδομάδων έκαστο, 6μηνη πρακτική/μαθητεία, πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ).
4. Κατατακτηριες ΑΕΙ για Διπλωματουχους ΣΑΕΚ υπάρχουν πλέον όπως ήταν πολύ παλιά για πτυχιούχους ΤΕΙ για ΑΕΙ (<=5% θέσεων από Πανελλήνιες και μόνο σε συναφές Τμήμα ΑΕΙ).
5. Το αυτό με το 4. και αν είσαι απο ΕΠΑΛ (Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξιας) με μαθητεία και πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ.
Κατά τα άλλα μη βιάζεσαι, κάτσε να βγουν οι βαθμοί σου και τα στατιστικά.
2. Δεν υπάρχουν ΙΕΚ... ΣΑΕΚ λέγονται.
3. Τα ΣΑΕΚ δεν είναι 2ετη, αλλά καθίστασαι Διπλωματουχος ΣΑΕΚ μετά από 3-4 έτη σπουδών (4 εξάμηνα των 15 εβδομάδων έκαστο, 6μηνη πρακτική/μαθητεία, πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ).
4. Κατατακτηριες ΑΕΙ για Διπλωματουχους ΣΑΕΚ υπάρχουν πλέον όπως ήταν πολύ παλιά για πτυχιούχους ΤΕΙ για ΑΕΙ (<=5% θέσεων από Πανελλήνιες και μόνο σε συναφές Τμήμα ΑΕΙ).
5. Το αυτό με το 4. και αν είσαι απο ΕΠΑΛ (Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξιας) με μαθητεία και πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ.
Κατά τα άλλα μη βιάζεσαι, κάτσε να βγουν οι βαθμοί σου και τα στατιστικά.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.256 μηνύματα.

Η φαρμακευτικη σε βαζει στο 1ο εξαμηνο ,η νοσηλευτικη στο 3ο και η οδοντιατρικη στο 5ο εξαμηνο στην ιατρικη του εκπαΚαλησπέρα σε όλους, είμαι καινούρια στο φόρουμ. Φέτος έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες, είμαι αρκετά κοντά στην ιατρική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει εν τέλει. Θέλω να κάνω την εξής απλή ερώτηση: δεδομένου ότι δεν έχω αντοχές, σε περίπτωση αποτυχίας, να προσπαθήσω τρίτη φορά με πανελλήνιες και αφού δεν υπάρχει, δυστυχώς, η λύση του εξωτερικού, στρέφομαι προς τις κατατακτήριες. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μια επώδυνη διαδικασία, αλλά είμαι διατεθειμένη να το παλέψω. Πέρυσι, πέρασα Βιολογία ΕΚΠΑ και φέτος, λογικά, περνάω και Φαρμακευτική. Ποια από τις δύο σχολές αξίζει να τελειώσω για να ακολουθήσω μετά την ιατρική; Από πού θα ωφεληθώ περισσότερο και ποια θα επιλέγατε ως πιο "έξυπνη" επιλογή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
despoina13
Νεοφερμένο μέλος
Η despoina13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Απο φαρμακευτική μπαίνεις 3ο εξάμηνοΗ φαρμακευτικη σε βαζει στο 1ο εξαμηνο ,η νοσηλευτικη στο 3ο και η οδοντιατρικη στο 5ο εξαμηνο στην ιατρικη του εκπα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.256 μηνύματα.

ναι ετσι ..οι φαρμακοποιοι στο εκπα πανε 3ο εξαμηνο οπως και αλλοι σχετικοι.Απο φαρμακευτική μπαίνεις 3ο εξάμηνο
Αυτα για το εκπα ..το απθ ειναι πιο αυστηρο ..ολοι στο 1ο εξαμηνο εκτος των οδοντιατρων στο 3ο
Και εν παση περιπτωση και επειδη αυτα ειναι ρευστα αναλογα την συνελευση τμηματος και τα γουστα των καθηγητων ο ενδιαφερομενος εκτος του χιλιάρικου για το φροντ ,θα ρωτησει και στην γραμματεια για οτι φρεσκια αλλαγη.
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα.

Αδιαφορο αυτο σημαινει οτι μπορεις να διαλεξεις μαθηματα μεγαλυτερων εξαμηνων.Χρωστας κανονικα οτι υπαρχει μεχρι εκεινο το εξαμηνοΗ φαρμακευτικη σε βαζει στο 1ο εξαμηνο ,η νοσηλευτικη στο 3ο και η οδοντιατρικη στο 5ο εξαμηνο στην ιατρικη του εκπα
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 599 μηνύματα.

Αδιαφορο αυτο σημαινει οτι μπορεις να διαλεξεις μαθηματα μεγαλυτερων εξαμηνων.Χρωστας κανονικα οτι υπαρχει μεχρι εκεινο το εξαμηνο
Των πρώτων ετών πάντως καλύπτονται, ακομα και 5ο εξάμηνο να μπεις μπορείς να τελειώσεις ακριβώς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Huener
- hihat1
- Corfu kitty
- antonis97
- charmander
- Hased Babis
- Anna1974
- Leo komm
- akis_95
- st.krf
- Dr. Gl. Luminous
- shuuu
- Geraldsaga
- Drscientist
- thanasarasz
- pinkheart
- katerina_f
- woasibe
- mara.g
- despoina13
- Eirinoula
- Pyotr_Krasnov
- gaidouri
- Ariadne13
- jellojina
- Ryuzaki
- AggelikiGr
- Wonderkid
- sakplat
- Entropy24
- constansn
- jYanniss
- XRY
- E.Z
- ludwig physics
- VouDou
- GeorgePap2003
- Vera
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.