Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:29 Ο Johnnaousa: #41 17-09-12 18:29 Καλοκαίρι..45 μοιρές στο Γκάζι..απλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:31 Η Νάγια Τ. έγραψε: #42 17-09-12 18:31 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Αχ βρε παιδιά μπράβο σας που κανατε ενα τετοιο topic ειναι οτι πρεπει για μας τους πρωτοετεις στην Αθήνα! Ομως να μας πειτε μερικα στεκια στις περιοχες των Εξαρχειων του Λυκαβηττού και στο κολωνάκι... Click για ανάπτυξη... Από εξαρχεια,αν σ'αρεσει η rock-metal και μονο,μετρανε το an και roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο κ το Mo'better! Βεβαια,εχει κ αλλα στεκια,για ολα τα γουστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:31 Η xristina elen: #43 17-09-12 18:31 ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:34 Ο fretoe έγραψε: #44 17-09-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Click για ανάπτυξη... Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Mr. Crowley: #45 17-09-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Η Devina έγραψε: #46 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Kαισαριανή, στην Υμηττού Click για ανάπτυξη... Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο fretoe έγραψε: #47 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Click για ανάπτυξη... χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η Miss Brightside: #48 17-09-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλοκαίρι..45 μοιρές στο Γκάζι..απλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:31 Η Νάγια Τ. έγραψε: #42 17-09-12 18:31 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Αχ βρε παιδιά μπράβο σας που κανατε ενα τετοιο topic ειναι οτι πρεπει για μας τους πρωτοετεις στην Αθήνα! Ομως να μας πειτε μερικα στεκια στις περιοχες των Εξαρχειων του Λυκαβηττού και στο κολωνάκι... Click για ανάπτυξη... Από εξαρχεια,αν σ'αρεσει η rock-metal και μονο,μετρανε το an και roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο κ το Mo'better! Βεβαια,εχει κ αλλα στεκια,για ολα τα γουστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:31 Η xristina elen: #43 17-09-12 18:31 ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:34 Ο fretoe έγραψε: #44 17-09-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Click για ανάπτυξη... Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Mr. Crowley: #45 17-09-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Η Devina έγραψε: #46 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Kαισαριανή, στην Υμηττού Click για ανάπτυξη... Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο fretoe έγραψε: #47 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Click για ανάπτυξη... χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η Miss Brightside: #48 17-09-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: Αχ βρε παιδιά μπράβο σας που κανατε ενα τετοιο topic ειναι οτι πρεπει για μας τους πρωτοετεις στην Αθήνα! Ομως να μας πειτε μερικα στεκια στις περιοχες των Εξαρχειων του Λυκαβηττού και στο κολωνάκι... Click για ανάπτυξη... Από εξαρχεια,αν σ'αρεσει η rock-metal και μονο,μετρανε το an και roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο κ το Mo'better! Βεβαια,εχει κ αλλα στεκια,για ολα τα γουστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:31 Η xristina elen: #43 17-09-12 18:31 ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:34 Ο fretoe έγραψε: #44 17-09-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Click για ανάπτυξη... Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Mr. Crowley: #45 17-09-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Η Devina έγραψε: #46 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Kαισαριανή, στην Υμηττού Click για ανάπτυξη... Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο fretoe έγραψε: #47 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Click για ανάπτυξη... χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η Miss Brightside: #48 17-09-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:34 Ο fretoe έγραψε: #44 17-09-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Click για ανάπτυξη... Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Mr. Crowley: #45 17-09-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Η Devina έγραψε: #46 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Kαισαριανή, στην Υμηττού Click για ανάπτυξη... Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο fretoe έγραψε: #47 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Click για ανάπτυξη... χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η Miss Brightside: #48 17-09-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: ο πειραιας τι λεει απο στεκια? Click για ανάπτυξη... Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Mr. Crowley: #45 17-09-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Η Devina έγραψε: #46 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Kαισαριανή, στην Υμηττού Click για ανάπτυξη... Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο fretoe έγραψε: #47 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Click για ανάπτυξη... χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η Miss Brightside: #48 17-09-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Η Devina έγραψε: #46 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Kαισαριανή, στην Υμηττού Click για ανάπτυξη... Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο fretoe έγραψε: #47 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Click για ανάπτυξη... χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η Miss Brightside: #48 17-09-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eva.dim: Kαισαριανή, στην Υμηττού Click για ανάπτυξη... Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00 Ο fretoe έγραψε: #47 17-09-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Click για ανάπτυξη... χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η Miss Brightside: #48 17-09-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω. Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground. Click για ανάπτυξη... χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η Miss Brightside: #48 17-09-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devina: Και πώς πάνε οι Πειραιώτες; Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά. Click για ανάπτυξη... Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η taratata_re: #49 17-09-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη. Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα). Δεν θα χασεις! Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο vassilis498: #50 17-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Miss Brightside: #51 17-09-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο vassilis498: #52 17-09-12 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... όλα από κει περνάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taratata_re Νεοφερμένο μέλος Η taratata_re αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:31 Η taratata_re: #53 17-09-12 19:31 ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΑΑ το ΣΤΥΛ στου ψυρρη, ακομα ενα πανεμορφο κατ'εμε μαγαζι. Ωραιο ντεκορ, ζεστο μαγαζακι (μεσα ειναι πολυ ωραιο), και αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι η μουσικη, jazzοκαταστασεις και εποχης! Tο προσκυνουμε ιδιαιτερα τις κρυες, βροχερες μερες, η σοκολατα επισης ειναι απεριγραπτη, και η σαγκρια καλη. Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:12 Η nefeli1 έγραψε: #54 17-09-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Σεπτεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #55 17-09-12 20:15 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2012 nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια. Click για ανάπτυξη... Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City! Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Kαι συντομα και Nightstalker! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Η nefeli1 έγραψε: #56 17-09-12 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Kαι συντομα και Nightstalker! Click για ανάπτυξη... Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο fretoe έγραψε: #57 17-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα! Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!! Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian... Click για ανάπτυξη... Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:42 Η nefeli1 έγραψε: #58 17-09-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Nic Papalitsas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα Click για ανάπτυξη... omega white και ξερό ψωμί!! Το εισιτήριο στο πορτοφόλι και υπομονή μέχρι τις 29! Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mafalda8520 Εκκολαπτόμενο μέλος Η mafalda8520 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:01 Η mafalda8520: #59 17-09-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?). Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδη Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:03 Η Revekka έγραψε: #60 17-09-12 22:03 το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το 208 δεν υπάρχει πλέον! Και ήταν για Νότια προάστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.