giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.

26-06-13

14:57
Ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις 2 σχολές; ποια είναι τα υπέρ και τα κατά τους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

26-06-13

15:00
Ιστορικό αρχαιολογικό χίλιες φορές. Καλύτερο πτυχίο, και έχεις περισσότερα πράγματα να κάνεις. Απο φιλόλογος μέχρι και σε μουσείο μπορείς να δουλέψεις. Απο το φιλοσοφικό τι να κάνεις; Φιλόσοφος σε ένα βουνό; Και απο το ΦΚΣ βγαίνεις φιλόλογος, αλλά δε νομίζω να σε προτιμήσουν σε κανένα φροντιστήριο μ' αυτό το πτυχίο 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

27-06-13

11:33
Από το ιστορικό- αρχαιολογικό Κρήτης, με κατεύθυνση αρχαιολογίας, έχεις δικαιώματα φιλολόγου;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

27-06-13

11:47
Από το ιστορικό- αρχαιολογικό Κρήτης, με κατεύθυνση αρχαιολογίας, έχεις δικαιώματα φιλολόγου;
Ναι
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

30-06-13

12:05
Το διάβασμα για εξεταστική του ιστορικού-αρχαιολογικού και του φκσ μοιάζει με αυτό των πανελληνίων; εννοώ να πρέπει να μαθαίνεις ολόκληρα κατεβατά απέξω.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

05-07-13

16:27
Μιας και καταθέτω μηχανογραφικό σε λίγες μέρες, μήπως ξέρει κάποιος άλλος τα υπέρ και τα κατά των δύο αυτών σχολών;
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

06-07-13

14:44
Υπάρχει κάποιος φοιτητής του ιστορικού-αρχαιολογικού Κρήτης να μου πει πως είναι οι καθηγητές πως είναι; έχω ακούσει ότι κάποιοι είναι αυστηροί, αλλά θέλω να ξέρω σίγουρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...