Ιστορια(είμαι έτοιμη να κλατάρω)

inna

Νεοφερμένο μέλος

Η inna αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Άγιος Παύλος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Καλησπέρα.Διάβαζα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και επειδή ήρθα αντιμέτωπη με κάποιες δυσκολίες,ξεκίνησα ως απόφοιτη την προετοιμασία μου πιο αργά,συγκεκριμένα τέλη Οκτωβρίου. Λόγω του περιορισμένου χρόνου, κατέφυγα στη λύση των ιδιαίτερων μαθημάτων και έβγαζα περίπου πέντε μαθήματα την εβδομάδα.Τις τελευταίες μέρες έχω ξεκινήσει επανάληψη, η οποία είναι χρονοβόρα,καθώς επιλέγω να διαβάζω με βάση την κατανόηση.Για παράδειγμα, το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας, με την αρωγή του ψηφιακού φροντιστηρίου το διαβάζω, με δυσκόλευε στην αρχή,επειδή δεν είχα προηγούμενη εξοικείωση με το αντικείμενο,καθώς προέρχομαι από την κατεύθυνση υγείας και στη βιολογία ήμουν πολύ καλή,αφού την κατανοούσα σε βάθος.Ωστόσο, η ιστορία μου φάνηκε πιο απαιτητική λόγω των οικονομικών όρων.Συνολικά, έχω το εξής πλάνο:να έχω ολοκληρώσει όλη την ύλη μέχρι το τέλος της εβδομάδας,με στόχο να την κατανοήσω ουσιαστικά και να διευκρινίσω όρους και έννοιες που δεν είχα κατανοήσει πλήρως.Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτός ο τρόπος είναι σωστός ή αν ενδέχεται να μου κοστίσει χρόνο. Επίσης,σκέφτομαι στα λατινικά να αφιερώσω τρεις ημέρες την επόμενη εβδομάδα και τις υπόλοιπες ημέρες να επικεντρωθώ κυρίως στα αρχαία.Στη συνέχεια, σκοπεύω να συνεχίσω τη συστηματική μελέτη όλων των μαθημάτων κανονικά, χωρίς καθυστερήσεις.Θα ήθελα να ακούσω γνώμες,εμπειριες και τιπς!🙏

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back