Ιστορία μου.. αμαρτία μου..

Phil1

Νεοφερμένος

Ο Phil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους. Θα δώσω για δεύτερη φορά πανελλήνιες το ‘24 και «ο κακός δαίμονάς μου» είναι ομολογουμένως η Ιστορία, ενώ στα υπόλοιπα θεωρώ πως είμαι σε ένα καλό επίπεδο. Την πρώτη χρονιά που είχα δώσει πανελλήνιες (δίναμε 6 μαθήματα τότε) ήταν φανερή και στη βαθμολογία η αδυναμία στην Ιστορία. Ωστόσο τότε, είχα ξεκινήσει αργά την προετοιμασία και δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος να αποστηθίζω σωστά τα μαθήματα.
Όποιος θέλει ας μοιραστεί τις εμπειρίες του για το πώς διάβαζε την ιστορία; (πχ 1 σελίδα τη μέρα) πότε ξεκίνησε; πώς τα πήγε στο τέλος τελικά; Ή οποιοδήποτε άλλο τιπ πιστεύει πως θα φανει χρησιμο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,272 μηνύματα.
Δεν υπάρχουν συμβουλές σε αυτό. Είναι εσένα τι σε βολεύει. Υπάρχουν άτομα που αποστηθίζουν διαβάζοντας μια σελίδα την ημέρα όπως λες, άλλοι αποστηθίζουν με το να τα γράφουν, άλλοι με το να τα λένε στην μάννα τους και άλλοι με το να κάνουν ανάγνωση να κλείνουν το βιβλίο και να τα λένε μόνοι τους.

Βρες τι σε βολεύει και πορεύσου με αυτό. Η ιστορία δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο. Αφού στα άλλα είσαι καλός δεν έχεις να ανησυχείς.
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής Πατρών. Έχει γράψει 6,700 μηνύματα.
Εγώ θα έλεγα πως το πραγματικό, ultimate test είναι να τα πεις σε άλλον. Μερικές φορές κάνουμε gaslight τον εαυτό μας ότι τα ξέρουμε για να προχωρήσουμε.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top