Γειά σας! Αρχικά να αναφέρω πως είμαι μαθήτρια της Γ' Λυκείου και έχω πάρει την Θεωρητική Κατεύθυνση.
Βρισκόμαστε 1 μήνα πριν τις πανελλήνιες και αν σε όλα τα μαθήματα νιώθω σχετικά "ασφαλής" η Ιστορία Κατεύθυνσης με έχει αποτελειώσει. Έχω σχεδόν παρατήσει τα πάντα, προσπαθώντας να εστιάσω στην Ιστορία, αλλά μάταια. Αν και διαβάζω συνεχώς, τα ξεχνάω σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανταποκριθώ στα διαγωνίσματα.
Οι καθηγητές και οι φίλοι μου, μΚοου λένε πως όλα βρίσκονται στο μυαλό μου και πως τα θυμάμαι απλα το άγχος μου με εμποδίζει να τα θυμηθώ. Αλλά το ορκίζομαι έχω εξετάσει πολλές φορές τον εαυτό μου και καταλήγω στο να μην θυμάμαι πράγματα που διάβαζα πριν από 3 μέρες!
Μάλλον όλοι νιώθουμε έτσι τώρα που πλησιάζει η περίοδος των πανελλαδικών, αλλά στα αλήθεια πιστεύω πως στην Ιστορία δεν θα γράψω καλά ακόμη και αν πέσουν εύκολα θέματα.
Όλο αυτόν τον καιρό παράτησα τα πάντα για να μπορέσω να τα πάω καλά στις πανελλήνιες και νόμιζα πως είχα φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο στην Ιστορία, αλλά μόλις άρχισαν οι επαναλήψεις και τα εφ' όλης διαγωνίσματα κόμπλαρα.
Δεν ζητάω να μου βρείτε κάποια λύση. Απλά ήθελα να μοιραστώ και με άλλα άτομα την ανησυχία μου, πέρα από αυτούς που είναι κοντά μου και θα μου έλεγαν θετικά λόγια απλα για να με καθησυχάσουν.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!♡