Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 23:57 Ο Rainbowarrior: #41 01-08-12 23:57 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Από τη μία λες ότι τα γερμανικά δε χρησιμεύουν και από την άλλη ότι όλες οι αξιόλογες σειρές ανασκαφών είναι σε αυτή τη γλώσσα. Θα με τρελάνεις; Click για ανάπτυξη... Δύο ενδεχόμενα: 1. Yeah. Σειρές. Τώρα; Ξεκαθαρίσαμε; 2. Ειρωνεία στο 1ο μέρος του σχόλιου. Τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο venividivici43946: #42 01-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Από τη μία λες ότι τα γερμανικά δε χρησιμεύουν και από την άλλη ότι όλες οι αξιόλογες σειρές ανασκαφών είναι σε αυτή τη γλώσσα. Θα με τρελάνεις; Click για ανάπτυξη... Όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι στα ιστορικοαρχαιολογικά-και εν γένει στις θεωρητικές και τις επιστήμες υγείας- επιβάλλονται τα Γερμανικά έρχεται κάποιος και ρωτά "σε τι θα μου χρειαστούν;" Εσύ τι απάντηση θα έδινες; Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για τηλεοπτικές σειρές μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω που αναφέρεται ο Να φας σκατά. Εγώ λέω για τα ημερολόγια ανασκαφών που εκδίδουν οι Γερμανοί. Ολόκληρες σειρές, θεματικά κατανεμημένες ανά περιοχή και φημίζονται για την αρτιότητα τους. Για να καταλάβεις, δες τη σειρά της Περγάμου, που είναι ένα ολόκληρο μουσείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:30 Ο Ioanis έγραψε: #43 02-08-12 00:30 μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:45 Ο Rainbowarrior: #44 02-08-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:47 Ο Ioanis έγραψε: #45 02-08-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι εχω παρει το Β1.Αλλά δε μου αρέσουν καθόλου.Πιο πολύ μου αρέσουν οι ανατολίτικες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 10:04 Ο SparklingGrey: #46 02-08-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? Click για ανάπτυξη... Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Ο Ioanis έγραψε: #47 02-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Click για ανάπτυξη... σε τι ακριβώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:21 Ο Chris Black: #48 02-08-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Από τη μία λες ότι τα γερμανικά δε χρησιμεύουν και από την άλλη ότι όλες οι αξιόλογες σειρές ανασκαφών είναι σε αυτή τη γλώσσα. Θα με τρελάνεις; Click για ανάπτυξη... Δύο ενδεχόμενα: 1. Yeah. Σειρές. Τώρα; Ξεκαθαρίσαμε; 2. Ειρωνεία στο 1ο μέρος του σχόλιου. Τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 23:58 Ο venividivici43946: #42 01-08-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Από τη μία λες ότι τα γερμανικά δε χρησιμεύουν και από την άλλη ότι όλες οι αξιόλογες σειρές ανασκαφών είναι σε αυτή τη γλώσσα. Θα με τρελάνεις; Click για ανάπτυξη... Όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι στα ιστορικοαρχαιολογικά-και εν γένει στις θεωρητικές και τις επιστήμες υγείας- επιβάλλονται τα Γερμανικά έρχεται κάποιος και ρωτά "σε τι θα μου χρειαστούν;" Εσύ τι απάντηση θα έδινες; Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για τηλεοπτικές σειρές μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω που αναφέρεται ο Να φας σκατά. Εγώ λέω για τα ημερολόγια ανασκαφών που εκδίδουν οι Γερμανοί. Ολόκληρες σειρές, θεματικά κατανεμημένες ανά περιοχή και φημίζονται για την αρτιότητα τους. Για να καταλάβεις, δες τη σειρά της Περγάμου, που είναι ένα ολόκληρο μουσείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:30 Ο Ioanis έγραψε: #43 02-08-12 00:30 μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:45 Ο Rainbowarrior: #44 02-08-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:47 Ο Ioanis έγραψε: #45 02-08-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι εχω παρει το Β1.Αλλά δε μου αρέσουν καθόλου.Πιο πολύ μου αρέσουν οι ανατολίτικες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 10:04 Ο SparklingGrey: #46 02-08-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? Click για ανάπτυξη... Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Ο Ioanis έγραψε: #47 02-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Click για ανάπτυξη... σε τι ακριβώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:21 Ο Chris Black: #48 02-08-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Από τη μία λες ότι τα γερμανικά δε χρησιμεύουν και από την άλλη ότι όλες οι αξιόλογες σειρές ανασκαφών είναι σε αυτή τη γλώσσα. Θα με τρελάνεις; Click για ανάπτυξη... Όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι στα ιστορικοαρχαιολογικά-και εν γένει στις θεωρητικές και τις επιστήμες υγείας- επιβάλλονται τα Γερμανικά έρχεται κάποιος και ρωτά "σε τι θα μου χρειαστούν;" Εσύ τι απάντηση θα έδινες; Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Για τηλεοπτικές σειρές μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω που αναφέρεται ο Να φας σκατά. Εγώ λέω για τα ημερολόγια ανασκαφών που εκδίδουν οι Γερμανοί. Ολόκληρες σειρές, θεματικά κατανεμημένες ανά περιοχή και φημίζονται για την αρτιότητα τους. Για να καταλάβεις, δες τη σειρά της Περγάμου, που είναι ένα ολόκληρο μουσείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:30 Ο Ioanis έγραψε: #43 02-08-12 00:30 μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:45 Ο Rainbowarrior: #44 02-08-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:47 Ο Ioanis έγραψε: #45 02-08-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι εχω παρει το Β1.Αλλά δε μου αρέσουν καθόλου.Πιο πολύ μου αρέσουν οι ανατολίτικες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 10:04 Ο SparklingGrey: #46 02-08-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? Click για ανάπτυξη... Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Ο Ioanis έγραψε: #47 02-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Click για ανάπτυξη... σε τι ακριβώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:21 Ο Chris Black: #48 02-08-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:45 Ο Rainbowarrior: #44 02-08-12 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:47 Ο Ioanis έγραψε: #45 02-08-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι εχω παρει το Β1.Αλλά δε μου αρέσουν καθόλου.Πιο πολύ μου αρέσουν οι ανατολίτικες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 10:04 Ο SparklingGrey: #46 02-08-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? Click για ανάπτυξη... Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Ο Ioanis έγραψε: #47 02-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Click για ανάπτυξη... σε τι ακριβώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:21 Ο Chris Black: #48 02-08-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: θα χρειαστεί να μάθω γερμανικά ή όχι?Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 00:47 Ο Ioanis έγραψε: #45 02-08-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι εχω παρει το Β1.Αλλά δε μου αρέσουν καθόλου.Πιο πολύ μου αρέσουν οι ανατολίτικες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 10:04 Ο SparklingGrey: #46 02-08-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? Click για ανάπτυξη... Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Ο Ioanis έγραψε: #47 02-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Click για ανάπτυξη... σε τι ακριβώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:21 Ο Chris Black: #48 02-08-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Εξαρτάται από το πού και πώς θα επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Χαμένα δε θα πάνε, πάντως. Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι εχω παρει το Β1.Αλλά δε μου αρέσουν καθόλου.Πιο πολύ μου αρέσουν οι ανατολίτικες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 10:04 Ο SparklingGrey: #46 02-08-12 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? Click για ανάπτυξη... Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Ο Ioanis έγραψε: #47 02-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Click για ανάπτυξη... σε τι ακριβώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:21 Ο Chris Black: #48 02-08-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: μία σωστή απάντηση θα μπορούσα να έχω? Click για ανάπτυξη... Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:15 Ο Ioanis έγραψε: #47 02-08-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Click για ανάπτυξη... σε τι ακριβώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:21 Ο Chris Black: #48 02-08-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ναι. Τα χρειάζεσαι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν έχεις τη δυνατότητα, συνέχισέ τα. Click για ανάπτυξη... σε τι ακριβώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris Black Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris Black αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:21 Ο Chris Black: #48 02-08-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γερμανικά... Click για ανάπτυξη... Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Ο SparklingGrey: #49 02-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: σε τι ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Αρχική Δημοσίευση από Chris Biblis: Γαλλικά κάνουν? Γιατί γαλλικά μαθαίνω μετά χαράς. Μήπως ιταλικά? Μήπως κάτι άλλο? Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο Ioanis έγραψε: #50 02-08-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Σε τι ακριβώς τι; Επίπεδο; Τα αγγλικά είναι τα μόνα που πρέπει να ξέρεις. Τα υπόλοιπα είναι μικρά avantages. (Γενικα΄ισχύει αυτό) Click για ανάπτυξη... και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο SparklingGrey: #51 02-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και επίπεδο.αλλά σε πόσα μαθήματα?εγώ είχα σκοπό να μάθω κάποια ασιατική γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, καλό θα είναι να την τελειοποιήσεις. Δε νομίζω να σου χρησιμεύει σε μαθήματα εντός της σχολής. Στο μετά, ίσως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2012 στις 16:51 Ο Ioanis έγραψε: #52 05-08-12 16:51 και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και τι κάνω αν δεν ξέρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 06:11 Ο Kirdou έγραψε: #53 07-08-12 06:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: και τι κάνω αν δεν ξέρω? Click για ανάπτυξη... Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Ioanis έγραψε: #54 11-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Γίνεσαι φιλόλογος απλά.Πάντως επειδή αναφέρθηκε στην αρχαιολογία δεν αρκούν μόνο τα αγγλικά.Εχει να κάνει και με ξεναγήσεις,μουσεία πέρα απο την έρευνα Click για ανάπτυξη... τι άλλο δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Ο SparklingGrey: #55 11-08-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: τι άλλο δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Ποια άλλη γλώσσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:14 Ο Ioanis έγραψε: #56 31-08-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ποια άλλη γλώσσα; Click για ανάπτυξη... ναι.αλλά και γενικά καλησπερα.πότε είναι οι εγγραφές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο Ioanis έγραψε: #57 05-09-12 15:24 ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξερει κανεις ποτε γινονται οι εγγραφες στο τμημα ?επισης τι ωρες?και τι πρεπει να εχουμε μαζι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πικάπα Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πικάπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:10 Ο Πικάπα έγραψε: #58 05-09-12 16:10 Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neos210 Philologist TheUnknown Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτσε να ανοίξουμε πρώτα >.> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 03:08 Η Cydonian Knight: #59 14-12-12 03:08 Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kάποιος από το Ιστορικό (ή Αρχαιολογικό :p ) μπορεί να μου πει πώς είναι ο κ. Πλουμίδης σαν καθηγητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46 Ο Kirdou έγραψε: #60 14-12-12 12:46 O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O Πλουμίδης κατα την γνώμη μου είναι καλός αλλά απαιτητικός.Το μάθημα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα αλλά θέλει σημειώσεις.Αν τον παρακολουθήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.