stefanosK
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

Ναι 18 είμαι. Έκανα πολλά χρόνια αλλά δεν είναι τόσα. Το τελευταίο πτυχίο θέλει 2 χρόνια και το Intermedio το έκανα σε 2 χρόνια.
εγω εκανα 2 χρονια ιταλικά κ τώρα σκέφτομαι να τα συνεχίσω κανα χρόνο ακομα με ιδιαίτερα και να φτάσω στο Β2 και μετα να κάνω ισπανικά..αλλά η αλήθεια είναι οτι τα ισπανικά είναι το απωθημένο μου...και εχω μπει σε σκέψεις τωρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK
Δραστήριο μέλος

aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

Δεν το λέω επειδή πάω ισπανικά, αλλά είναι η τελειότερη γλωσσα για μένα. Ούτε πρόβλημα στην προφορα όπως τα γαλλικά, ούτε δύσκολη γραμματική. Γενικά αν ξέρεις γαλλικά ή ακόμα καλύτερα ιταλικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
αχ το ξέρω..φωτιές μου ανάβεις τώρα πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά..το προβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω και κάποιον καθηγητή/τρια και πρέπει να ψάξω για να βρω καποιον καλο.ειμαι κ στην περιοχη θεσ/νικης και είναι ακομη πιο δύσκολα να βρεις σωστο καθηγητη με την πρωτη..
stefanosK
Δραστήριο μέλος

roseberry
Διάσημο μέλος

aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

Και γω Θεσ/νικη μένω! Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να βρεις καλό καθηγητη. Εγω κάνω ιδιαίτερο με την μητέρα ενος φίλου μου.
αρα αυτη θα ξέρει κόσμο..πόσο πάει η ωρα αν επιτρέπεται?
stefanosK
Δραστήριο μέλος

aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

παιδια θα η8ελα να μου πειτε την γνωμη σασ ειναι καλυτερα να μαθω ιταλικα η ισπανικα???![]()
εσένα τι σου αρέσει περισσότερο?
stefanosK
Δραστήριο μέλος

αρα αυτη θα ξέρει κόσμο..πόσο πάει η ωρα αν επιτρέπεται?
10Ε. Μου κάνει και έκπτωση επειδή είναι οικογενειακή φίλη.

aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

10Ε. Μου κάνει και έκπτωση επειδή είναι οικογενειακή φίλη.![]()
κανονικα ποσο παιρνει??αν εχει κανα κενό να με αναλάβει!ή τουλάχιστον να με παραπέμψει σε καποιον άλλον...
roseberry
Διάσημο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

δεν ξερω ιδια μου φαινονται η δεν ειναι??? ξερω γερμανικα ,αγγλικα και ελεγα να παω και μια αλλη γλωσσα ετσι για τα βασικα !!!!!!!!!!!!
Έχουν σημαντικές διαφορές.
aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

roseberry
Διάσημο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
μαλλον τα ιταλικα!!!!!!!!!!!ακουγονται ωραια![]()
Μην κρίνεις μόνο από τα τραγούδια. Σκέψου, ποια είναι πιο διαδεδομένα και μετά αποφάσισε. Υ.Γ. Και τα ισπανικά τραγούδια είναι τέλεια!
roseberry
Διάσημο μέλος

aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
για πειτε μου ενα ισπανικο τραγουδι να το ψαξω στο νετ να το ακουσω ....ξερετε ???![]()
απο ισπανικα sorry μονο ο στεφανος μπορει να σε βοηθησει μάλλον.απο ιταλικά οτι θες...
stefanosK
Δραστήριο μέλος

για πειτε μου ενα ισπανικο τραγουδι να το ψαξω στο νετ να το ακουσω ....ξερετε ???![]()
Δες το Que Hiciste της Jennifer Lopez.
roseberry
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- panafeido
- suaimhneas
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.