chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:34 Ο chris2k12: #1 26-04-12 17:34 Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:42 Ο SparklingGrey: #2 26-04-12 17:42 Δεν έχω καμμία σχέση με την ισπανική γλώσσα, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται online μαθήματα με face-to-face. Πώς γίνεται, όμως, να μη σε βολεύουν τα ιδιαίτερα λόγω εργασιακών ωραρίων; Μπορείς να βρεις έναν καθηγητή και να φτιάξετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:48 Ο chris2k12: #3 26-04-12 17:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχω καμμία σχέση με την ισπανική γλώσσα, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται online μαθήματα με face-to-face. Πώς γίνεται, όμως, να μη σε βολεύουν τα ιδιαίτερα λόγω εργασιακών ωραρίων; Μπορείς να βρεις έναν καθηγητή και να φτιάξετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Φεύγω από το σπίτι στις 9 το πρωϊ και γυρνάω 10 το βράδυ. Έχω κενό μόνο Σάββατο απόγευμα και Κυριακή αλλά θέλω και ξεκούραση. Μόνο τα μεσημέρια για περίπου 3 ώρες έχω κενό και θέλω να διαβάζω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:52 Ο SparklingGrey: #4 26-04-12 17:52 Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:00 Ο chris2k12: #5 26-04-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Click για ανάπτυξη... Χόμπυ αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #6 26-04-12 18:08 Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:35 Ο chris2k12: #7 26-04-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα χόμπυ, αλλά θέλω να πάρω και πτυχίο, δεν θέλω απλά να μάθω πέντε λέξεις για να το παίζω ότι ξέρω Ισπανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο SparklingGrey: #8 26-04-12 18:37 Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:42 Ο SparklingGrey: #2 26-04-12 17:42 Δεν έχω καμμία σχέση με την ισπανική γλώσσα, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται online μαθήματα με face-to-face. Πώς γίνεται, όμως, να μη σε βολεύουν τα ιδιαίτερα λόγω εργασιακών ωραρίων; Μπορείς να βρεις έναν καθηγητή και να φτιάξετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:48 Ο chris2k12: #3 26-04-12 17:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχω καμμία σχέση με την ισπανική γλώσσα, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται online μαθήματα με face-to-face. Πώς γίνεται, όμως, να μη σε βολεύουν τα ιδιαίτερα λόγω εργασιακών ωραρίων; Μπορείς να βρεις έναν καθηγητή και να φτιάξετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Φεύγω από το σπίτι στις 9 το πρωϊ και γυρνάω 10 το βράδυ. Έχω κενό μόνο Σάββατο απόγευμα και Κυριακή αλλά θέλω και ξεκούραση. Μόνο τα μεσημέρια για περίπου 3 ώρες έχω κενό και θέλω να διαβάζω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:52 Ο SparklingGrey: #4 26-04-12 17:52 Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:00 Ο chris2k12: #5 26-04-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Click για ανάπτυξη... Χόμπυ αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #6 26-04-12 18:08 Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:35 Ο chris2k12: #7 26-04-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα χόμπυ, αλλά θέλω να πάρω και πτυχίο, δεν θέλω απλά να μάθω πέντε λέξεις για να το παίζω ότι ξέρω Ισπανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο SparklingGrey: #8 26-04-12 18:37 Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω καμμία σχέση με την ισπανική γλώσσα, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται online μαθήματα με face-to-face. Πώς γίνεται, όμως, να μη σε βολεύουν τα ιδιαίτερα λόγω εργασιακών ωραρίων; Μπορείς να βρεις έναν καθηγητή και να φτιάξετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:48 Ο chris2k12: #3 26-04-12 17:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχω καμμία σχέση με την ισπανική γλώσσα, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται online μαθήματα με face-to-face. Πώς γίνεται, όμως, να μη σε βολεύουν τα ιδιαίτερα λόγω εργασιακών ωραρίων; Μπορείς να βρεις έναν καθηγητή και να φτιάξετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Φεύγω από το σπίτι στις 9 το πρωϊ και γυρνάω 10 το βράδυ. Έχω κενό μόνο Σάββατο απόγευμα και Κυριακή αλλά θέλω και ξεκούραση. Μόνο τα μεσημέρια για περίπου 3 ώρες έχω κενό και θέλω να διαβάζω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:52 Ο SparklingGrey: #4 26-04-12 17:52 Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:00 Ο chris2k12: #5 26-04-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Click για ανάπτυξη... Χόμπυ αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #6 26-04-12 18:08 Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:35 Ο chris2k12: #7 26-04-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα χόμπυ, αλλά θέλω να πάρω και πτυχίο, δεν θέλω απλά να μάθω πέντε λέξεις για να το παίζω ότι ξέρω Ισπανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο SparklingGrey: #8 26-04-12 18:37 Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχω καμμία σχέση με την ισπανική γλώσσα, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται online μαθήματα με face-to-face. Πώς γίνεται, όμως, να μη σε βολεύουν τα ιδιαίτερα λόγω εργασιακών ωραρίων; Μπορείς να βρεις έναν καθηγητή και να φτιάξετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Φεύγω από το σπίτι στις 9 το πρωϊ και γυρνάω 10 το βράδυ. Έχω κενό μόνο Σάββατο απόγευμα και Κυριακή αλλά θέλω και ξεκούραση. Μόνο τα μεσημέρια για περίπου 3 ώρες έχω κενό και θέλω να διαβάζω τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:52 Ο SparklingGrey: #4 26-04-12 17:52 Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:00 Ο chris2k12: #5 26-04-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Click για ανάπτυξη... Χόμπυ αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #6 26-04-12 18:08 Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:35 Ο chris2k12: #7 26-04-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα χόμπυ, αλλά θέλω να πάρω και πτυχίο, δεν θέλω απλά να μάθω πέντε λέξεις για να το παίζω ότι ξέρω Ισπανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο SparklingGrey: #8 26-04-12 18:37 Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:00 Ο chris2k12: #5 26-04-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Click για ανάπτυξη... Χόμπυ αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #6 26-04-12 18:08 Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:35 Ο chris2k12: #7 26-04-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα χόμπυ, αλλά θέλω να πάρω και πτυχίο, δεν θέλω απλά να μάθω πέντε λέξεις για να το παίζω ότι ξέρω Ισπανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο SparklingGrey: #8 26-04-12 18:37 Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τα ισπανικά αποφάσισες να τα μάθεις για χόμπυ ή τα χρειάζεσαι στη δουλειά; Click για ανάπτυξη... Χόμπυ αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #6 26-04-12 18:08 Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:35 Ο chris2k12: #7 26-04-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα χόμπυ, αλλά θέλω να πάρω και πτυχίο, δεν θέλω απλά να μάθω πέντε λέξεις για να το παίζω ότι ξέρω Ισπανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο SparklingGrey: #8 26-04-12 18:37 Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:35 Ο chris2k12: #7 26-04-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα χόμπυ, αλλά θέλω να πάρω και πτυχίο, δεν θέλω απλά να μάθω πέντε λέξεις για να το παίζω ότι ξέρω Ισπανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο SparklingGrey: #8 26-04-12 18:37 Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Αφού είναι για χόμπυ μπορείς να αγοράσεις κάποια μέθοδο εκμάθησης είτε σε online έκδοση είτε σε βιβλία. Απλώς χωρίς την καθοδήγηση ενός καθηγητή είναι δύσκολο να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο - πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα χόμπυ, αλλά θέλω να πάρω και πτυχίο, δεν θέλω απλά να μάθω πέντε λέξεις για να το παίζω ότι ξέρω Ισπανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο SparklingGrey: #8 26-04-12 18:37 Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τί να σου πω... Με τέτοιο πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 15:59 Η Maxin έγραψε: #9 27-04-12 15:59 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Καλησπέρα σε όλους,΄ Πήρα απόφαση να μάθω Ισπανικά αλλά η δουλειά μου λόγο ωραρίων δεν μου επιτρέπει να πάω σε τάξη ή να κάνω ιδιαίτερα. Έψαξα στο Ινστιτούτο Cervantes και είδα ότι έχει και μαθήματα online. Αξίζουν; Έχει δοκιμάσει κανένας; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:03 Ο chris2k12: #10 27-04-12 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Αν εννοείς τα μαθήματα της master-D που γίνονται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes, έκανα το πρόγραμμα πριν από δυο χρόνια. Διευκρίνησέ το κι αν πρόκειται γι' αυτό, μπορώ να σου πω ό,τι θέλεις. Click για ανάπτυξη... Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:12 Η Maxin έγραψε: #11 27-04-12 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Μπες στο https://atenas.cervantes.es/gr/courses_spanish/students_spanish/internet_registration_spanish.htm και επάνω αριστερά έχει ενημερωτικό έντυπο σε pdf μορφή, ανοιξέ το και πήγαινε σελίδα 10. Click για ανάπτυξη... Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris2k12 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2k12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:14 Ο chris2k12: #12 27-04-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Maxin: Σελ. 18, μαθήματα στο internet, μάλλον αυτό εννοείς. Λοιπόν, είναι παρόμοιο απ' ότι βλέπω, απλώς δεν έχει τελείως ελεύθερο ωράριο. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν ατομικό, με δυνατότητα εργασίας στο site 24 ώρες το 24ωρο. Αν περιμένεις λίγο, θα σου στείλω ένα link. και μετά τα ξαναλέμε. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maxin Νεοφερμένο μέλος Η Maxin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:51 Η Maxin έγραψε: #13 27-04-12 16:51 Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από chris2k12: Έχεις δίκιο 18 ήθελα να γράψω και λέω για το "Μαθήματα χωρίς επιβλέποντα καθηγητή online" με κόστος €70. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, μπες εδώ: https://ave.cervantes.es/guias/AVE/guia_en.htm είναι ένα δείγμα της aula virtual (εικονική αίθουσα) του Cervantes, με τη μορφή του υλικού των μαθημάτων. Είναι το ίδιο που έκανα κι εγώ, μόνο που εγώ είχα επίβλεψη από καθηγητή, ατομικές ώρες προφορικών μέσω videoconference και αρκετές ώρες την εβδομάδα, κατ' επιλογή, με videoconference με το πανεπιστήμιο της Zaragoza, με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαστών απ' όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια ανέβαζε το κόστος των μαθημάτων. 12 ενότητες, επίπεδο Β1-Β2, σε διάρκεια 12 μηνών: 1000 Ευρώ. Αυτό που είδες εσύ, είναι το ίδιο, αλλά δεν έχεις επίβλεψη, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει. Δες το και τα ξαναλέμε. Φεύγω, θα σου απαντήσω το βράδυ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.