RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:21 Η RafAspa94: #21 26-08-09 21:21 Ισπανικά και πάλι Ισπανική. Είναι η ποιο φανταστική γλώσσα στο κόσμο. Viva la lengua española Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 23:15 Ο g@ngster95: #22 26-08-09 23:15 te amo! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από g@ngster95: te amo! Click για ανάπτυξη... αυτο ξερω μονο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η RafAspa94: #23 29-08-09 17:30 Θα το ξαναπώ Ισπανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeChatz Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeChatz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο GeorgeChatz: #24 30-05-12 14:37 Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο CLONOA έγραψε: #25 31-05-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Τα ιταλικά είναι - με μικρή διαφορά πιστεύω- ο νόμιμος διάδοχος της λατινικής.Τα ισπανικά απ' την άλλη δεν χρειάζονται προφορά, φωνολογικά συμπίπτουμε (η παρήχηση του θθθ είναι αστικός μύθος) και ισπανικά μιλούν σχεδόν σε όλη την κεντρική και λατινική αμερική ενώ ιταλικά μιλούν μόνο οι γείτονες. Γραμματική και συντακτικό είναι πάνω κάτω ίδια Προτείνω ισπανικά(τα ιταλικά ούτως ή άλλως μου τη σπάνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:26 Η Δαλιδά έγραψε: #26 31-05-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται... εγώ είχα ξεκινήσει γαλλικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο ισπανικά και έτσι τα έμαθα πολύ γρήγορα. Δεν έδωσα Β2 ακόμα λόγω πανελληνίων αλλά νομίζω τα ισπανικά έχουν περισσότερο μέλλον από τα ιταλικά Είναι αρκετά κοντά στα σύμφωνά μας, δηλαδή άντε το c θ να συνηθίσεις για την Ισπανία μόνο, γιατί στα Αργεντίνικα πχ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά νομίζω σε δυσκολία είναι περίπου το ίδιο. Τα ιταλικά θα σου φανούν πανεύκολα αν ήσουν θεωρητική και ξέρεις ήδη τεράστιο avantage. Εγώ τα εγκατέλειψα τα ιταλικά στην Β. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IOS3 Νεοφερμένο μέλος Ο IOS3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 20:54 Ο IOS3 έγραψε: #27 02-08-12 20:54 Ιταλικά ή Ισπανικά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:21 Η rafita έγραψε: #28 17-08-12 17:21 δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισπανικά και πάλι Ισπανική. Είναι η ποιο φανταστική γλώσσα στο κόσμο. Viva la lengua española Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 23:15 Ο g@ngster95: #22 26-08-09 23:15 te amo! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από g@ngster95: te amo! Click για ανάπτυξη... αυτο ξερω μονο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η RafAspa94: #23 29-08-09 17:30 Θα το ξαναπώ Ισπανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeChatz Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeChatz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο GeorgeChatz: #24 30-05-12 14:37 Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο CLONOA έγραψε: #25 31-05-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Τα ιταλικά είναι - με μικρή διαφορά πιστεύω- ο νόμιμος διάδοχος της λατινικής.Τα ισπανικά απ' την άλλη δεν χρειάζονται προφορά, φωνολογικά συμπίπτουμε (η παρήχηση του θθθ είναι αστικός μύθος) και ισπανικά μιλούν σχεδόν σε όλη την κεντρική και λατινική αμερική ενώ ιταλικά μιλούν μόνο οι γείτονες. Γραμματική και συντακτικό είναι πάνω κάτω ίδια Προτείνω ισπανικά(τα ιταλικά ούτως ή άλλως μου τη σπάνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:26 Η Δαλιδά έγραψε: #26 31-05-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται... εγώ είχα ξεκινήσει γαλλικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο ισπανικά και έτσι τα έμαθα πολύ γρήγορα. Δεν έδωσα Β2 ακόμα λόγω πανελληνίων αλλά νομίζω τα ισπανικά έχουν περισσότερο μέλλον από τα ιταλικά Είναι αρκετά κοντά στα σύμφωνά μας, δηλαδή άντε το c θ να συνηθίσεις για την Ισπανία μόνο, γιατί στα Αργεντίνικα πχ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά νομίζω σε δυσκολία είναι περίπου το ίδιο. Τα ιταλικά θα σου φανούν πανεύκολα αν ήσουν θεωρητική και ξέρεις ήδη τεράστιο avantage. Εγώ τα εγκατέλειψα τα ιταλικά στην Β. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IOS3 Νεοφερμένο μέλος Ο IOS3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 20:54 Ο IOS3 έγραψε: #27 02-08-12 20:54 Ιταλικά ή Ισπανικά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:21 Η rafita έγραψε: #28 17-08-12 17:21 δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
te amo! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από g@ngster95: te amo! Click για ανάπτυξη... αυτο ξερω μονο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η RafAspa94: #23 29-08-09 17:30 Θα το ξαναπώ Ισπανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeChatz Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeChatz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο GeorgeChatz: #24 30-05-12 14:37 Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο CLONOA έγραψε: #25 31-05-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Τα ιταλικά είναι - με μικρή διαφορά πιστεύω- ο νόμιμος διάδοχος της λατινικής.Τα ισπανικά απ' την άλλη δεν χρειάζονται προφορά, φωνολογικά συμπίπτουμε (η παρήχηση του θθθ είναι αστικός μύθος) και ισπανικά μιλούν σχεδόν σε όλη την κεντρική και λατινική αμερική ενώ ιταλικά μιλούν μόνο οι γείτονες. Γραμματική και συντακτικό είναι πάνω κάτω ίδια Προτείνω ισπανικά(τα ιταλικά ούτως ή άλλως μου τη σπάνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:26 Η Δαλιδά έγραψε: #26 31-05-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται... εγώ είχα ξεκινήσει γαλλικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο ισπανικά και έτσι τα έμαθα πολύ γρήγορα. Δεν έδωσα Β2 ακόμα λόγω πανελληνίων αλλά νομίζω τα ισπανικά έχουν περισσότερο μέλλον από τα ιταλικά Είναι αρκετά κοντά στα σύμφωνά μας, δηλαδή άντε το c θ να συνηθίσεις για την Ισπανία μόνο, γιατί στα Αργεντίνικα πχ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά νομίζω σε δυσκολία είναι περίπου το ίδιο. Τα ιταλικά θα σου φανούν πανεύκολα αν ήσουν θεωρητική και ξέρεις ήδη τεράστιο avantage. Εγώ τα εγκατέλειψα τα ιταλικά στην Β. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IOS3 Νεοφερμένο μέλος Ο IOS3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 20:54 Ο IOS3 έγραψε: #27 02-08-12 20:54 Ιταλικά ή Ισπανικά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:21 Η rafita έγραψε: #28 17-08-12 17:21 δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα το ξαναπώ Ισπανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeChatz Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeChatz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 30 Μαΐου 2012 στις 14:37 Ο GeorgeChatz: #24 30-05-12 14:37 Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο CLONOA έγραψε: #25 31-05-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Τα ιταλικά είναι - με μικρή διαφορά πιστεύω- ο νόμιμος διάδοχος της λατινικής.Τα ισπανικά απ' την άλλη δεν χρειάζονται προφορά, φωνολογικά συμπίπτουμε (η παρήχηση του θθθ είναι αστικός μύθος) και ισπανικά μιλούν σχεδόν σε όλη την κεντρική και λατινική αμερική ενώ ιταλικά μιλούν μόνο οι γείτονες. Γραμματική και συντακτικό είναι πάνω κάτω ίδια Προτείνω ισπανικά(τα ιταλικά ούτως ή άλλως μου τη σπάνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:26 Η Δαλιδά έγραψε: #26 31-05-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται... εγώ είχα ξεκινήσει γαλλικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο ισπανικά και έτσι τα έμαθα πολύ γρήγορα. Δεν έδωσα Β2 ακόμα λόγω πανελληνίων αλλά νομίζω τα ισπανικά έχουν περισσότερο μέλλον από τα ιταλικά Είναι αρκετά κοντά στα σύμφωνά μας, δηλαδή άντε το c θ να συνηθίσεις για την Ισπανία μόνο, γιατί στα Αργεντίνικα πχ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά νομίζω σε δυσκολία είναι περίπου το ίδιο. Τα ιταλικά θα σου φανούν πανεύκολα αν ήσουν θεωρητική και ξέρεις ήδη τεράστιο avantage. Εγώ τα εγκατέλειψα τα ιταλικά στην Β. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IOS3 Νεοφερμένο μέλος Ο IOS3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 20:54 Ο IOS3 έγραψε: #27 02-08-12 20:54 Ιταλικά ή Ισπανικά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:21 Η rafita έγραψε: #28 17-08-12 17:21 δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο CLONOA έγραψε: #25 31-05-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Τα ιταλικά είναι - με μικρή διαφορά πιστεύω- ο νόμιμος διάδοχος της λατινικής.Τα ισπανικά απ' την άλλη δεν χρειάζονται προφορά, φωνολογικά συμπίπτουμε (η παρήχηση του θθθ είναι αστικός μύθος) και ισπανικά μιλούν σχεδόν σε όλη την κεντρική και λατινική αμερική ενώ ιταλικά μιλούν μόνο οι γείτονες. Γραμματική και συντακτικό είναι πάνω κάτω ίδια Προτείνω ισπανικά(τα ιταλικά ούτως ή άλλως μου τη σπάνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:26 Η Δαλιδά έγραψε: #26 31-05-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται... εγώ είχα ξεκινήσει γαλλικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο ισπανικά και έτσι τα έμαθα πολύ γρήγορα. Δεν έδωσα Β2 ακόμα λόγω πανελληνίων αλλά νομίζω τα ισπανικά έχουν περισσότερο μέλλον από τα ιταλικά Είναι αρκετά κοντά στα σύμφωνά μας, δηλαδή άντε το c θ να συνηθίσεις για την Ισπανία μόνο, γιατί στα Αργεντίνικα πχ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά νομίζω σε δυσκολία είναι περίπου το ίδιο. Τα ιταλικά θα σου φανούν πανεύκολα αν ήσουν θεωρητική και ξέρεις ήδη τεράστιο avantage. Εγώ τα εγκατέλειψα τα ιταλικά στην Β. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IOS3 Νεοφερμένο μέλος Ο IOS3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 20:54 Ο IOS3 έγραψε: #27 02-08-12 20:54 Ιταλικά ή Ισπανικά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:21 Η rafita έγραψε: #28 17-08-12 17:21 δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Τα ιταλικά είναι - με μικρή διαφορά πιστεύω- ο νόμιμος διάδοχος της λατινικής.Τα ισπανικά απ' την άλλη δεν χρειάζονται προφορά, φωνολογικά συμπίπτουμε (η παρήχηση του θθθ είναι αστικός μύθος) και ισπανικά μιλούν σχεδόν σε όλη την κεντρική και λατινική αμερική ενώ ιταλικά μιλούν μόνο οι γείτονες. Γραμματική και συντακτικό είναι πάνω κάτω ίδια Προτείνω ισπανικά(τα ιταλικά ούτως ή άλλως μου τη σπάνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 16:26 Η Δαλιδά έγραψε: #26 31-05-12 16:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται... εγώ είχα ξεκινήσει γαλλικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο ισπανικά και έτσι τα έμαθα πολύ γρήγορα. Δεν έδωσα Β2 ακόμα λόγω πανελληνίων αλλά νομίζω τα ισπανικά έχουν περισσότερο μέλλον από τα ιταλικά Είναι αρκετά κοντά στα σύμφωνά μας, δηλαδή άντε το c θ να συνηθίσεις για την Ισπανία μόνο, γιατί στα Αργεντίνικα πχ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά νομίζω σε δυσκολία είναι περίπου το ίδιο. Τα ιταλικά θα σου φανούν πανεύκολα αν ήσουν θεωρητική και ξέρεις ήδη τεράστιο avantage. Εγώ τα εγκατέλειψα τα ιταλικά στην Β. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IOS3 Νεοφερμένο μέλος Ο IOS3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 20:54 Ο IOS3 έγραψε: #27 02-08-12 20:54 Ιταλικά ή Ισπανικά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:21 Η rafita έγραψε: #28 17-08-12 17:21 δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeChatz: Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται... εγώ είχα ξεκινήσει γαλλικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο ισπανικά και έτσι τα έμαθα πολύ γρήγορα. Δεν έδωσα Β2 ακόμα λόγω πανελληνίων αλλά νομίζω τα ισπανικά έχουν περισσότερο μέλλον από τα ιταλικά Είναι αρκετά κοντά στα σύμφωνά μας, δηλαδή άντε το c θ να συνηθίσεις για την Ισπανία μόνο, γιατί στα Αργεντίνικα πχ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά νομίζω σε δυσκολία είναι περίπου το ίδιο. Τα ιταλικά θα σου φανούν πανεύκολα αν ήσουν θεωρητική και ξέρεις ήδη τεράστιο avantage. Εγώ τα εγκατέλειψα τα ιταλικά στην Β. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IOS3 Νεοφερμένο μέλος Ο IOS3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 20:54 Ο IOS3 έγραψε: #27 02-08-12 20:54 Ιταλικά ή Ισπανικά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Αυγούστου 2012 rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:21 Η rafita έγραψε: #28 17-08-12 17:21 δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιταλικά ή Ισπανικά?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:21 Η rafita έγραψε: #28 17-08-12 17:21 δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρω ποια από τις δύο γλώσσες να προτιμήσω...μου αρέσουν περισσότερο νομίζω τα ιταλικά.... αλλά δεν ξέρω. τι προτείνετε? ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 17:34 Ο Johnnaousa: #29 17-08-12 17:34 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:42 Η carpe_nochtem: #30 17-08-12 18:42 Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Español Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:47 Ο Εquilibria: #31 17-08-12 18:47 Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Italiani fratelli Una faccia una razza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:29 Η rafita έγραψε: #32 19-08-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε Click για ανάπτυξη... στην αθήνα μηπως; μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς.... και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο venividivici43946: #33 19-08-12 00:33 Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:56 Ο Johnnaousa: #34 19-08-12 03:56 Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafita: στην αθήνα μηπως; Click για ανάπτυξη... όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:59 Η evi07larissa: #35 19-08-12 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω! Click για ανάπτυξη... σε ποιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 04:02 Ο Johnnaousa: #36 19-08-12 04:02 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: σε ποιο;;; Click για ανάπτυξη... στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαού Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 18:04 Ο dragonver: #37 19-08-12 18:04 Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χωρίς να ξέρω Ισπανικά, τα Ιταλικά πιστεύω ότι είναι πιο ωραία! Βέβαια τα Ιταλικά τα μιλάνε ~70 εκατομμύρια ενώ τα Ισπανικά πολλά περισσότερα... Η επιλογή δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 21:25 Η rafita έγραψε: #38 19-08-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss nickpatras Georgiaaa_ Scandal Φινεύς Sotiris.Y Billprs Maria_Xagorari Fanimaid123 Τρελας123 ΣοφίαΒ hirasawayui calliope johnietraf Mukumbura Xristinaki123 Stroka Θανασης Α. Johanna Mark anastasiakan T C Vold Konstantinos_m Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα. Click για ανάπτυξη... νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 23:51 Η ILHM έγραψε: #39 13-01-13 23:51 Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα 2 χρονια που λέτε για το πτυχίο(Β2 φαντάζομαι)...τι ακριβώς σημαίνει?Κάθε μέρα ,2 φορές την εβδομάδα ,πόσες ώρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aifos Νεοφερμένο μέλος Η aifos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:54 Η aifos έγραψε: #40 28-09-13 23:54 γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε??? επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.