Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 10 Απριλίου 2022 στις 22:23 Η Mammy Nun: #1 10-04-22 22:23 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι κατάσταση επικρατεί στις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες; έχω διαβάσει για τις "Stacs" και τις "Hamlet". Έχει κανείς εμπειρία από αυτές; ή μήπως γνωρίζετε αν υπάρχουν άλλες; georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 10 Απριλίου 2022 στις 23:23 Η georgia1213: #2 10-04-22 23:23 υπαρχει κατι τετοιο; Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 15:29 Η Mammy Nun: #3 11-04-22 15:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: υπαρχει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Ναι, υπάρχει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 11-04-22 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Ναι, υπάρχει Click για ανάπτυξη... απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Τελευταία επεξεργασία: 11 Απριλίου 2022 Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:22 Η Mammy Nun: #5 11-04-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 11-04-22 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί Click για ανάπτυξη... Δυσκολα θα βρεις γιατι απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λιγα τα σπιτια αυτα. Τωρα που εθεσες αυτο το θεμα μου ηρθε μια ασχημη σκεψη στο μυαλο , μηπως ζητησουν τετοια λευτα και απο τα παιδια που θα μεινουν στις εστιες ΣΔΙΤ που φτιαχνει το Πολυτεχνειο Κρητης και το Δημοκρίτειο? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 17:48 Ο Skiyo έγραψε: #7 11-04-22 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:09 Η xakounaamatata: #8 11-04-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ" Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 babablablebleble thewitcher Velvet Mapz ntrantz estrela ele123 Praxis phoni bruh_234 mermaid89 Fofifofi78 la loquera Eri0611 Alin22 Scandal oups Paragontas7000 Mammy Nun ggl snowy constansn liana xakounaamatata Nala Stelios725 jYanniss Αναστασία197 Dimitris2001 katerinavld KingPoul nucomer Ameliak Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι κατάσταση επικρατεί στις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες; έχω διαβάσει για τις "Stacs" και τις "Hamlet". Έχει κανείς εμπειρία από αυτές; ή μήπως γνωρίζετε αν υπάρχουν άλλες;
georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 10 Απριλίου 2022 στις 23:23 Η georgia1213: #2 10-04-22 23:23 υπαρχει κατι τετοιο; Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 15:29 Η Mammy Nun: #3 11-04-22 15:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: υπαρχει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Ναι, υπάρχει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 11-04-22 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Ναι, υπάρχει Click για ανάπτυξη... απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Τελευταία επεξεργασία: 11 Απριλίου 2022 Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:22 Η Mammy Nun: #5 11-04-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 11-04-22 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί Click για ανάπτυξη... Δυσκολα θα βρεις γιατι απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λιγα τα σπιτια αυτα. Τωρα που εθεσες αυτο το θεμα μου ηρθε μια ασχημη σκεψη στο μυαλο , μηπως ζητησουν τετοια λευτα και απο τα παιδια που θα μεινουν στις εστιες ΣΔΙΤ που φτιαχνει το Πολυτεχνειο Κρητης και το Δημοκρίτειο? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 17:48 Ο Skiyo έγραψε: #7 11-04-22 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:09 Η xakounaamatata: #8 11-04-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ" Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 babablablebleble thewitcher Velvet Mapz ntrantz estrela ele123 Praxis phoni bruh_234 mermaid89 Fofifofi78 la loquera Eri0611 Alin22 Scandal oups Paragontas7000 Mammy Nun ggl snowy constansn liana xakounaamatata Nala Stelios725 jYanniss Αναστασία197 Dimitris2001 katerinavld KingPoul nucomer Ameliak Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 15:29 Η Mammy Nun: #3 11-04-22 15:29 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: υπαρχει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Ναι, υπάρχει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 11-04-22 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Ναι, υπάρχει Click για ανάπτυξη... απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Τελευταία επεξεργασία: 11 Απριλίου 2022 Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:22 Η Mammy Nun: #5 11-04-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 11-04-22 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί Click για ανάπτυξη... Δυσκολα θα βρεις γιατι απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λιγα τα σπιτια αυτα. Τωρα που εθεσες αυτο το θεμα μου ηρθε μια ασχημη σκεψη στο μυαλο , μηπως ζητησουν τετοια λευτα και απο τα παιδια που θα μεινουν στις εστιες ΣΔΙΤ που φτιαχνει το Πολυτεχνειο Κρητης και το Δημοκρίτειο? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 17:48 Ο Skiyo έγραψε: #7 11-04-22 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:09 Η xakounaamatata: #8 11-04-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ" Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 babablablebleble thewitcher Velvet Mapz ntrantz estrela ele123 Praxis phoni bruh_234 mermaid89 Fofifofi78 la loquera Eri0611 Alin22 Scandal oups Paragontas7000 Mammy Nun ggl snowy constansn liana xakounaamatata Nala Stelios725 jYanniss Αναστασία197 Dimitris2001 katerinavld KingPoul nucomer Ameliak Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 11-04-22 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Ναι, υπάρχει Click για ανάπτυξη... απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Τελευταία επεξεργασία: 11 Απριλίου 2022 Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:22 Η Mammy Nun: #5 11-04-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 11-04-22 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί Click για ανάπτυξη... Δυσκολα θα βρεις γιατι απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λιγα τα σπιτια αυτα. Τωρα που εθεσες αυτο το θεμα μου ηρθε μια ασχημη σκεψη στο μυαλο , μηπως ζητησουν τετοια λευτα και απο τα παιδια που θα μεινουν στις εστιες ΣΔΙΤ που φτιαχνει το Πολυτεχνειο Κρητης και το Δημοκρίτειο? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 17:48 Ο Skiyo έγραψε: #7 11-04-22 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:09 Η xakounaamatata: #8 11-04-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ" Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 babablablebleble thewitcher Velvet Mapz ntrantz estrela ele123 Praxis phoni bruh_234 mermaid89 Fofifofi78 la loquera Eri0611 Alin22 Scandal oups Paragontas7000 Mammy Nun ggl snowy constansn liana xakounaamatata Nala Stelios725 jYanniss Αναστασία197 Dimitris2001 katerinavld KingPoul nucomer Ameliak Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Ναι, υπάρχει Click για ανάπτυξη... απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:22 Η Mammy Nun: #5 11-04-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 11-04-22 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί Click για ανάπτυξη... Δυσκολα θα βρεις γιατι απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λιγα τα σπιτια αυτα. Τωρα που εθεσες αυτο το θεμα μου ηρθε μια ασχημη σκεψη στο μυαλο , μηπως ζητησουν τετοια λευτα και απο τα παιδια που θα μεινουν στις εστιες ΣΔΙΤ που φτιαχνει το Πολυτεχνειο Κρητης και το Δημοκρίτειο? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 17:48 Ο Skiyo έγραψε: #7 11-04-22 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:09 Η xakounaamatata: #8 11-04-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ" Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 babablablebleble thewitcher Velvet Mapz ntrantz estrela ele123 Praxis phoni bruh_234 mermaid89 Fofifofi78 la loquera Eri0611 Alin22 Scandal oups Paragontas7000 Mammy Nun ggl snowy constansn liana xakounaamatata Nala Stelios725 jYanniss Αναστασία197 Dimitris2001 katerinavld KingPoul nucomer Ameliak Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 11-04-22 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί Click για ανάπτυξη... Δυσκολα θα βρεις γιατι απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λιγα τα σπιτια αυτα. Τωρα που εθεσες αυτο το θεμα μου ηρθε μια ασχημη σκεψη στο μυαλο , μηπως ζητησουν τετοια λευτα και απο τα παιδια που θα μεινουν στις εστιες ΣΔΙΤ που φτιαχνει το Πολυτεχνειο Κρητης και το Δημοκρίτειο? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 17:48 Ο Skiyo έγραψε: #7 11-04-22 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:09 Η xakounaamatata: #8 11-04-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ" Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 babablablebleble thewitcher Velvet Mapz ntrantz estrela ele123 Praxis phoni bruh_234 mermaid89 Fofifofi78 la loquera Eri0611 Alin22 Scandal oups Paragontas7000 Mammy Nun ggl snowy constansn liana xakounaamatata Nala Stelios725 jYanniss Αναστασία197 Dimitris2001 katerinavld KingPoul nucomer Ameliak Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Αυτό λέω, ακούγεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έχει μείνει εκεί Click για ανάπτυξη... Δυσκολα θα βρεις γιατι απ οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λιγα τα σπιτια αυτα. Τωρα που εθεσες αυτο το θεμα μου ηρθε μια ασχημη σκεψη στο μυαλο , μηπως ζητησουν τετοια λευτα και απο τα παιδια που θα μεινουν στις εστιες ΣΔΙΤ που φτιαχνει το Πολυτεχνειο Κρητης και το Δημοκρίτειο?
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 17:48 Ο Skiyo έγραψε: #7 11-04-22 17:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:09 Η xakounaamatata: #8 11-04-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ" Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 babablablebleble thewitcher Velvet Mapz ntrantz estrela ele123 Praxis phoni bruh_234 mermaid89 Fofifofi78 la loquera Eri0611 Alin22 Scandal oups Paragontas7000 Mammy Nun ggl snowy constansn liana xakounaamatata Nala Stelios725 jYanniss Αναστασία197 Dimitris2001 katerinavld KingPoul nucomer Ameliak Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: απο σενα το μαθαινω οτι υπαρχει κατι τετοιο ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις και να αγορασεις υπηρεσιες καθαριοτητας αμα βαριεσαι ή δεν τοχεις ειναι πολυ καλη τιμη για αθηνα αν ειναι και καλα τα σπιτια Click για ανάπτυξη... 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα.
xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:09 Η xakounaamatata: #8 11-04-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ" Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: 280 ευρώ νομίζω ισχύει μόνο για ένα μικρό δωμάτιο, έχω ακούσει μέχρι 400-450 ευρώ για τουλάχιστον 25 τμ όλα μέσα ειδικά στη Αθήνα. Αυτό που λέω είναι στη περιοχή Κυψέλη( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα της εστίας), μπορεί να υπάρχουν και άλλες πιο οικονομικές ιδιωτικές εστίες στη Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στην πάτρα πάντως που έχω δει, έχουν μέχρι και πόρτες που κλειδώνουν με αριθμό
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 11 Απριλίου 2022 στις 18:10 Ο Dias έγραψε: #9 11-04-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ"
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ζητανε 280 € το μηνα, επιπλωμενο και με ολα μεσα (ρευματα, νερα ,ιντερνετ) ψυξη, θερμανση. και μπορεις να μαγειρεψεις και και να πλυνεις .... Click για ανάπτυξη... Θέλει προσοχή στα φτηνά. 1) Σε τι κατάσταση είναι; 2) Έχει δικό του μπάνιο ή κοινόχρηστο; (Λογικά όταν δεν αναφέρεται σαφώς ότι έχει ατομικό μπάνιο θα έχει κοινόχρηστο). 3) Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα. (Ποιος θα ήθελε έναν συγκάτοικο πιθανό serial killer?) 4) Ψάξε στο Google: "ιδιωτικεσ φοιτητικεσ εστιεσ αθηνα τιμεσ"