pulpfiction Νεοφερμένο μέλος Η pulpfiction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 14:56 Η pulpfiction: #1 27-10-13 14:56 γνωριζει καποιος τα διδακτρα σχολων κι συγκεκριμενα γι εφαρμοσμενες τεχνες??????? σε σχολες οπως βακαλο....ακτο...ορνερακης κλπ???!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 14:52 Η blue_butterfly: #2 01-11-13 14:52 Σίγουρα αυτό εξαρτάται από το πόσα χρόνια είναι και το ποια ιδιωτική σχολή θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pulpfiction Νεοφερμένο μέλος Η pulpfiction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2013 στις 19:03 Η pulpfiction: #3 23-11-13 19:03 το ξέρω!από τότε που το ανέβασα έχω μάθει τι περίπου παίζει!!πανάκριβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:29 Η Mάιρα έγραψε: #4 23-09-15 01:29 Ας ξανά δώσω ζωή στο θρεντ Για πείτε λοιπόν, ποιες υπάρχουν και τι ειδικότητες προσφέρουν; Το έχω ψάξει λίγο πολύ αλλά μπορεί να μην τις έψαξα και όλες, δεν είμαι και η google. Και κυρίως αξίζει να πληρώσει κάποιος με σκοπό να μάθει αυτό που γουστάρει; Θα μπορούσε να πέρασει στην καλών τεχνών ξέρω γω, δεν το λες και το ίδιο με το να φοιτά σε μια ιδιωτική σχολή αλλά τουλάχιστον θα κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά. Πείτε και καμία προσωπική σας εμπειρία ή απ γνωστούς σας, γνώμες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evma048 ninaki97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γνωριζει καποιος τα διδακτρα σχολων κι συγκεκριμενα γι εφαρμοσμενες τεχνες??????? σε σχολες οπως βακαλο....ακτο...ορνερακης κλπ???!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 14:52 Η blue_butterfly: #2 01-11-13 14:52 Σίγουρα αυτό εξαρτάται από το πόσα χρόνια είναι και το ποια ιδιωτική σχολή θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pulpfiction Νεοφερμένο μέλος Η pulpfiction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2013 στις 19:03 Η pulpfiction: #3 23-11-13 19:03 το ξέρω!από τότε που το ανέβασα έχω μάθει τι περίπου παίζει!!πανάκριβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:29 Η Mάιρα έγραψε: #4 23-09-15 01:29 Ας ξανά δώσω ζωή στο θρεντ Για πείτε λοιπόν, ποιες υπάρχουν και τι ειδικότητες προσφέρουν; Το έχω ψάξει λίγο πολύ αλλά μπορεί να μην τις έψαξα και όλες, δεν είμαι και η google. Και κυρίως αξίζει να πληρώσει κάποιος με σκοπό να μάθει αυτό που γουστάρει; Θα μπορούσε να πέρασει στην καλών τεχνών ξέρω γω, δεν το λες και το ίδιο με το να φοιτά σε μια ιδιωτική σχολή αλλά τουλάχιστον θα κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά. Πείτε και καμία προσωπική σας εμπειρία ή απ γνωστούς σας, γνώμες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evma048 ninaki97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίγουρα αυτό εξαρτάται από το πόσα χρόνια είναι και το ποια ιδιωτική σχολή θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pulpfiction Νεοφερμένο μέλος Η pulpfiction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2013 στις 19:03 Η pulpfiction: #3 23-11-13 19:03 το ξέρω!από τότε που το ανέβασα έχω μάθει τι περίπου παίζει!!πανάκριβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:29 Η Mάιρα έγραψε: #4 23-09-15 01:29 Ας ξανά δώσω ζωή στο θρεντ Για πείτε λοιπόν, ποιες υπάρχουν και τι ειδικότητες προσφέρουν; Το έχω ψάξει λίγο πολύ αλλά μπορεί να μην τις έψαξα και όλες, δεν είμαι και η google. Και κυρίως αξίζει να πληρώσει κάποιος με σκοπό να μάθει αυτό που γουστάρει; Θα μπορούσε να πέρασει στην καλών τεχνών ξέρω γω, δεν το λες και το ίδιο με το να φοιτά σε μια ιδιωτική σχολή αλλά τουλάχιστον θα κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά. Πείτε και καμία προσωπική σας εμπειρία ή απ γνωστούς σας, γνώμες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
το ξέρω!από τότε που το ανέβασα έχω μάθει τι περίπου παίζει!!πανάκριβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:29 Η Mάιρα έγραψε: #4 23-09-15 01:29 Ας ξανά δώσω ζωή στο θρεντ Για πείτε λοιπόν, ποιες υπάρχουν και τι ειδικότητες προσφέρουν; Το έχω ψάξει λίγο πολύ αλλά μπορεί να μην τις έψαξα και όλες, δεν είμαι και η google. Και κυρίως αξίζει να πληρώσει κάποιος με σκοπό να μάθει αυτό που γουστάρει; Θα μπορούσε να πέρασει στην καλών τεχνών ξέρω γω, δεν το λες και το ίδιο με το να φοιτά σε μια ιδιωτική σχολή αλλά τουλάχιστον θα κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά. Πείτε και καμία προσωπική σας εμπειρία ή απ γνωστούς σας, γνώμες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ας ξανά δώσω ζωή στο θρεντ Για πείτε λοιπόν, ποιες υπάρχουν και τι ειδικότητες προσφέρουν; Το έχω ψάξει λίγο πολύ αλλά μπορεί να μην τις έψαξα και όλες, δεν είμαι και η google. Και κυρίως αξίζει να πληρώσει κάποιος με σκοπό να μάθει αυτό που γουστάρει; Θα μπορούσε να πέρασει στην καλών τεχνών ξέρω γω, δεν το λες και το ίδιο με το να φοιτά σε μια ιδιωτική σχολή αλλά τουλάχιστον θα κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά. Πείτε και καμία προσωπική σας εμπειρία ή απ γνωστούς σας, γνώμες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.