smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 577 μηνύματα.

at this point δεν νομίζω ότι αξίζει καν να ξεκινήσεις με χρέος 160 χιλιάδες+€ 27.000/ έτος η Ιατρική στο UNIC Athens![]()
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.334 μηνύματα.

Νομιζω στη Κύπρο είναι 17.000. Μην το λες, μεγάλο γιατροι και μεγάλες οικογένειες σίγουρα θα τους στείλουν εκεί. Ειδικά αν δεν έχουν να πληρώσουν ενοίκια€ 27.000/ έτος η Ιατρική στο UNIC Athens![]()
Ανέκαθεν οι τιμές ηταν... σε αυτά τα επίπεδα. Αλλά για εμένα καλυτερα να τους στείλουν σε χώρες όπως Αμερική ή Σιγκαπούρη
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.330 μηνύματα.

Μα όλα τα κάνουν πια για εμάς τα παιδιά της εργατικής τάξης.
Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα ανοίξουν οι αιτήσεις!
Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα ανοίξουν οι αιτήσεις!
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 577 μηνύματα.

πανω απο 20 χιλιαρικα ειναι και εκει απ ότι εχω ακούσειΝομιζω στη Κύπρο είναι 17.000. Μην το λες, μεγάλο γιατροι και μεγάλες οικογένειες σίγουρα θα τους στείλουν εκεί. Ειδικά αν δεν έχουν να πληρώσουν ενοίκια
Dr.Katalyst
Νεοφερμένο μέλος
Η Dr.Katalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Προφανώς και δεν αξίζει. ΗΠΑ λχ ξεκινάς με χρέος αυτής της τάξεως (έως και 500κ αρκετοί), αλλά εκεί πρώτος μισθός μετά την ειδικότητα είναι 20κ και αυτό για παθανατόμους, γενικούς ιατρούς κλπ. Εδώ με 2κ στο ΕΣΥ και 7 εφημερίες το μήνα, δεν κάνεις απόσβεση ούτε σε 30 χρόνια.at this point δεν νομίζω ότι αξίζει καν να ξεκινήσεις με χρέος 160 χιλιάδες+
Αυτοί που θα πήγαιναν ούτως ή άλλως Κύπρο θα πάνε (άντε και κανένας από Βούλγαρο-Ρουμανία). Τα ίδια Μανωλάκη μου…
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.334 μηνύματα.

Α λογικό, όταν έδινα εγώ το μακρινό 19 όλα ήταν πιο φθηνά.πανω απο 20 χιλιαρικα ειναι και εκει απ ότι εχω ακούσει
Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να δώσει 20κ+ για Κύπρο... άν έχεις τόσα χρήματα μπορείς να στείλεις τα παιδιά σου στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και να τους γεμίσεις το βιογραφικό...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- E.Z
- Maynard
- sakplat
- giannhs2001
- korlef
- AggelikiGr
- jYanniss
- Reader
- charmander
- Corfu kitty
- Dr.Katalyst
- Hased Babis