Αρα τώρα λες τα ιδια με μένα για τους γιατρούς.Πριν γιατι έγραψες ότι όπως ενας γιατρός πρέπει να είναι απόλυτα καταρτισμένος έτσι κ ένας μηχανικός??Και οι 2 επαγγελματίες δε θα το καταφέρουν αυτό τελειώνοντας τη σχολή τους ούτε σε δημόσιο ούτε σε ιδιωτικό πανεπιστημίο. Να σου θυμίσω τους εκατοντάδες φοιτητές που σπουδάζουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια της Ρουμανίας??Είναι αυτοί καταρτισμένοι?(και μόνο που το γράφω με πιάνουν τα γέλια..

)Και παρόλα αυτά στη σχολή μου περιλαμβάνονται αρκετές ώρες εκπαίδευσης σε εταιρίες γνωστώτατων ομίλων με τις οποίες συνεργάζεται το ΕΜΠ.
Τώρα το απλά να έχουν τελειώσει έγινε ή να έχουν κάνει μεταπτυχιακό στο ΕΜΠ?Συνέχεις μου τα αλλάζεις και μου τα αναιρείς...

Και πάλι όμως έχω να σου πω ότι οι άνθρωποι που κάνουν τόσα μεταπτυχιακά και διεκπεραιώνουν απουδαιότατες έρευνες είναι γνωστοί και περιζήτητοι στο χώρο τους και κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο θεωρεί ότι τους ΄γέννησε' δεν τους αφήνει έτσι εύκολα να προσφέρουν αλλού τις υπηρεσίες τους? Τους κηνυγάει και τους διεκδικεί..Κ αυτό γίνεται ακόμα από τα πρώτα χρόνια της φοίτησης τους,ξεχωρίζουν τέτοια άτομα..Στο τμήμα μου αν και δευτεροετής υπάρχουν 2 άτομα που έχουν ήδη εξασφαλίσει διδακτορικό και τα ονόματά τους υπάρχουν ήδη στον κατάλογο του καθηγητή..Αυτό δεν είναι τυχαίο.Τα άτομα αυτά όντως έχουν κάτι ξεχωριστό που αναγν'ωσισαν και εκτίμησαν οι καθηγητές..Αρα είναι επόμενο να δεις κάποια στιγμή τους φοιτητές αυτούς καθηγητές του ΕΜΠ..