ioanna.k.3333 Νεοφερμένο μέλος Η ioanna.k.3333 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:12 Η ioanna.k.3333: #1 23-09-23 22:12 Είμαι φοιτήτρια παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης. Πώς μπορώ να βρω παιδιά για να κάνω ιδιαίτερα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 24-09-23 00:05 Αρχική Δημοσίευση από ioanna.k.3333: Είμαι φοιτήτρια παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης. Πώς μπορώ να βρω παιδιά για να κάνω ιδιαίτερα; Click για ανάπτυξη... Εκει που κυκλοφορουν μάνες...χαρτακια με τηλεφωνο εξω απο δημοτικα ..στο κομμωτηριο και στα νυχια που πας , στο φουρνο, στο μικρο μαρκετ της γειτονιας ( αυτα η μαμα σου) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 24-09-23 00:05 Αρχική Δημοσίευση από ioanna.k.3333: Είμαι φοιτήτρια παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης. Πώς μπορώ να βρω παιδιά για να κάνω ιδιαίτερα; Click για ανάπτυξη... Εκει που κυκλοφορουν μάνες...χαρτακια με τηλεφωνο εξω απο δημοτικα ..στο κομμωτηριο και στα νυχια που πας , στο φουρνο, στο μικρο μαρκετ της γειτονιας ( αυτα η μαμα σου)
Αρχική Δημοσίευση από ioanna.k.3333: Είμαι φοιτήτρια παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης. Πώς μπορώ να βρω παιδιά για να κάνω ιδιαίτερα; Click για ανάπτυξη... Εκει που κυκλοφορουν μάνες...χαρτακια με τηλεφωνο εξω απο δημοτικα ..στο κομμωτηριο και στα νυχια που πας , στο φουρνο, στο μικρο μαρκετ της γειτονιας ( αυτα η μαμα σου)