SnitselakiGemisto Νεοφερμένο μέλος Η SnitselakiGemisto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιουλίου 2022 στις 03:15 Η SnitselakiGemisto: #1 15-07-22 03:15 Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 03:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-07-22 03:21 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι για δημοτικακια και γυμνασιακα , και αμα τα παιδακια σε πανε θα σε ξαναπροτιμισουν. για πες αμα παρεις το πτυχιο τι παραπανω θα ξερεις? nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 07:34 Η nicole1982: #3 15-07-22 07:34 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Ναι, θα σε προτιμήσουν γιατί ο φοιτητής παίρνει λιγότερα χρήματα σε σχέση με τον πτυχιούχο και αυτό για τους γονείς είναι κάτι θετικό, ειδικά με τα σημερινά δεδομένα της ακρίβειας και της οικονομικής κρίσης. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 14:11 Ο nPb έγραψε: #4 15-07-22 14:11 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια, άμα το έχεις με το διδασκαλίκι, με την επικοινωνία και γενικά να ασχολείσαι με τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν παίζει ρόλο το τυπικό μέρος. Δεν θα ζητήσουν πτυχίο για να κάνεις ιδιαίτερο μάθημα. Σημασία έχει να κερδίσεις τον μαθητή και πελάτη γονιό ώστε να σε προτιμήσουν ξανά και να κάνουν διαφήμιση σε άλλους γονείς. Το βασικό στοιχείο είναι η εξωστρέφεια και η καλή διάθεση. Αισιοδοξία και τόλμη.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon Schlimazel ggl phoni Ioanna98 User2350 Scandal ioanna06 SnitselakiGemisto Alexecon1991 Chrisa KingOfPop Kostis-Palamas sophiaa katia.m Miranda32 Dr. Gl. Luminous Giii nicole1982 Lathy Than003 GeorgePap2003 oups valantis21 Maynard Unboxholics angies Meow BillyTheKid Johanna Mark katerinavld kost28 angeloskar alpha.kappa Nala Pharmacist01 Kitkat2000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 03:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-07-22 03:21 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι για δημοτικακια και γυμνασιακα , και αμα τα παιδακια σε πανε θα σε ξαναπροτιμισουν. για πες αμα παρεις το πτυχιο τι παραπανω θα ξερεις? nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 07:34 Η nicole1982: #3 15-07-22 07:34 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Ναι, θα σε προτιμήσουν γιατί ο φοιτητής παίρνει λιγότερα χρήματα σε σχέση με τον πτυχιούχο και αυτό για τους γονείς είναι κάτι θετικό, ειδικά με τα σημερινά δεδομένα της ακρίβειας και της οικονομικής κρίσης. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 14:11 Ο nPb έγραψε: #4 15-07-22 14:11 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια, άμα το έχεις με το διδασκαλίκι, με την επικοινωνία και γενικά να ασχολείσαι με τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν παίζει ρόλο το τυπικό μέρος. Δεν θα ζητήσουν πτυχίο για να κάνεις ιδιαίτερο μάθημα. Σημασία έχει να κερδίσεις τον μαθητή και πελάτη γονιό ώστε να σε προτιμήσουν ξανά και να κάνουν διαφήμιση σε άλλους γονείς. Το βασικό στοιχείο είναι η εξωστρέφεια και η καλή διάθεση. Αισιοδοξία και τόλμη.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kallon Schlimazel ggl phoni Ioanna98 User2350 Scandal ioanna06 SnitselakiGemisto Alexecon1991 Chrisa KingOfPop Kostis-Palamas sophiaa katia.m Miranda32 Dr. Gl. Luminous Giii nicole1982 Lathy Than003 GeorgePap2003 oups valantis21 Maynard Unboxholics angies Meow BillyTheKid Johanna Mark katerinavld kost28 angeloskar alpha.kappa Nala Pharmacist01 Kitkat2000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι για δημοτικακια και γυμνασιακα , και αμα τα παιδακια σε πανε θα σε ξαναπροτιμισουν. για πες αμα παρεις το πτυχιο τι παραπανω θα ξερεις?
nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 07:34 Η nicole1982: #3 15-07-22 07:34 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Ναι, θα σε προτιμήσουν γιατί ο φοιτητής παίρνει λιγότερα χρήματα σε σχέση με τον πτυχιούχο και αυτό για τους γονείς είναι κάτι θετικό, ειδικά με τα σημερινά δεδομένα της ακρίβειας και της οικονομικής κρίσης. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 14:11 Ο nPb έγραψε: #4 15-07-22 14:11 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια, άμα το έχεις με το διδασκαλίκι, με την επικοινωνία και γενικά να ασχολείσαι με τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν παίζει ρόλο το τυπικό μέρος. Δεν θα ζητήσουν πτυχίο για να κάνεις ιδιαίτερο μάθημα. Σημασία έχει να κερδίσεις τον μαθητή και πελάτη γονιό ώστε να σε προτιμήσουν ξανά και να κάνουν διαφήμιση σε άλλους γονείς. Το βασικό στοιχείο είναι η εξωστρέφεια και η καλή διάθεση. Αισιοδοξία και τόλμη.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Ναι, θα σε προτιμήσουν γιατί ο φοιτητής παίρνει λιγότερα χρήματα σε σχέση με τον πτυχιούχο και αυτό για τους γονείς είναι κάτι θετικό, ειδικά με τα σημερινά δεδομένα της ακρίβειας και της οικονομικής κρίσης.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 14:11 Ο nPb έγραψε: #4 15-07-22 14:11 Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια, άμα το έχεις με το διδασκαλίκι, με την επικοινωνία και γενικά να ασχολείσαι με τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν παίζει ρόλο το τυπικό μέρος. Δεν θα ζητήσουν πτυχίο για να κάνεις ιδιαίτερο μάθημα. Σημασία έχει να κερδίσεις τον μαθητή και πελάτη γονιό ώστε να σε προτιμήσουν ξανά και να κάνουν διαφήμιση σε άλλους γονείς. Το βασικό στοιχείο είναι η εξωστρέφεια και η καλή διάθεση. Αισιοδοξία και τόλμη..
Αρχική Δημοσίευση από SnitselakiGemisto: Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και σκέφτομαι να αρχίσω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδακια Δημοτικού και ίσως επίσης μαθήματα αγγλικών. Ωστόσο, αναρωτιέμαι: υπάρχουν άτομα που θα με προτιμήσουν από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου? Επίσης αγχώνομαι αν θα καταφέρω εγώ να ανταπεξέλθω και φοβαμαι μην πάρω στον λαιμό μου κάποιο παιδί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια, άμα το έχεις με το διδασκαλίκι, με την επικοινωνία και γενικά να ασχολείσαι με τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν παίζει ρόλο το τυπικό μέρος. Δεν θα ζητήσουν πτυχίο για να κάνεις ιδιαίτερο μάθημα. Σημασία έχει να κερδίσεις τον μαθητή και πελάτη γονιό ώστε να σε προτιμήσουν ξανά και να κάνουν διαφήμιση σε άλλους γονείς. Το βασικό στοιχείο είναι η εξωστρέφεια και η καλή διάθεση. Αισιοδοξία και τόλμη..