minoraki
Νεοφερμένο μέλος

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το παιδί χρειάζεται το φροντιστήριο, όχι για κανένα άλλο λόγο, παρά μόνο για την οργάνωση και την συστηματικότητα την οποία θα του περάσουν.
Ειδικά στη θεωρητική κατεύθυνση, το φροντιστήριο δε θα σου μάθει κάτι παραπάνω από αυτά που λέει το βιβλίο, γιατί είναι θέμα του μαθητή και προσωπικού διαβάσματος και κόπου. Αλλά, μην τρελαθούμε τώρα παίδες.... Εννοείται ότι χρειάζεται μια επιπρόσθετη βοήθεια.
Όσον αφορά στους "φροντιστάδες" τώρα, να υπενθυμήσω στους φίλους που τους κατηγόρησαν με δρυμεία κριτική, ότι αυτοί οι ίδιοι είναι που κάνουν και τα ιδιαίτερα. Συνεπώς, ας μην κάνουμε διαχωρισμό των καθηγητών που διδάσκουν σε φροντιστήρια με αυτούς που κάνουν ιδιαίτερα γιατί αποτελούν το ίδιο σύνολο.
Όπως θα κατάλαβες αγαπητή φίλη που ρώτησες, τάσσομαι κατηγορηματικά υπερ των φροντιστηρίων. Σε μια τάξη είναι πολύ καλύτερα, θα υπάρξουν και κάποιες πιο ευχάριστες στιγμές, θα αναπτύξεις σχέσεις με άλλα παιδιά με τα οποία θα περνάτε ακριβώς τα ίδια και θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την απορία του άλλου, γιατί εν τέλει μπορεί να είναι και δικιά σου. Επιπλέον, από τη στιγμή που θα είσαι σε μια τάξη με άλλα άτομα, αυτομάτως, σου δίνεται η ευκαιρία για παραιτέρω συζήτηση, για ανταλλαγή απόψεων, κάτι που σίγουρα θα σε βοθήσει. Αντίθετα, οσον αφορά στα ιδιαίτερα, εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου 2 ώρες καθισμένη σε μια καρέκλα να ακούω ένα τύπο να μιλάει και να λέει και μπλα, μπλά, μπλά, να πετάγεται και η μανα μου με την κλασική ατάκα:"Κ.Βαγγέλη, θέλετε μια πορτοκαλαδίτσα, ένα καφεδάκι τόοοσες ώρες διαβάζετε μωρέεεεε...."!!:xixi:
Όλα αυτά βέβαια ισχύουν, αν διαλέξεις ένα σωστό φροντιστήριο. Για 'μενα, διάλεξε ένα μικρό, οικογενειακό φροντιστήριο, που να νιώθεις ότι έχουν μεράκι για τη δουλειά τους, αλλά παράλληλα να ακούς ότι είναι αυστηροί κι ότι στα διαγωνίσματα οι βαθμοί τους έιναι συγκρατημένοι... ΑΠΟΦΥΓΕ με κάθε τρόπο για ΄μενα, μεγάλα φροντιστήρια του κέντρου, με μεγάλα λόγια, μεγάλες υποσχέσεις και τρομερές-και καλά-απαιτήσεις. Απ'όσους ξέρω,σε όλους έταξαν Νομική και τέτοια και ενώ ήταν σίγουροι ότι θα μπουν κατέληξαν σε Θεολογίες κ.λπ....
Όσο για το φίλο που ρώτησε για φροντιστήριο στο Κουκάκι, δε ξέρω κάτι, ξέρω όμως δύο καλά λίγο πιο μακρία, το ένα στην Καλλιθέα και το άλλο στην Αθήνα. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου π.μ να σου πω, μην κάνουμε και διαφήμιση.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΛΤΣ.
Νεοφερμένο μέλος

Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν υπάρχει καλή συνενόηση με τον καθηγητή, μπορεί να σου φέρνει διαγωνίσματα...Εμένα αυτό μου κάνει, κλείνομαι σε ένα δωμάτιο 3 ώρες και μετά το παραδίδω.Εξάλλου στο σχολείο μου(και δε νομιζω μονο στο δικό μου) μια τουλάχιστον προσομοίωση σε καθε μαθημα, την κάνουν!
maraki52742
Νεοφερμένο μέλος

Wrong
Δραστήριο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Εχμ, για ποιο λογο το λες αυτο? :/Για θεωρητική κατεύθυνση: φροντιστήριο σε έκθεση/λατινικά/αρχαία και ιδιαίτερα σε ιστορία. [για τρίτη λυκείου]
Bασικα εγω εχω σκεφτει να κανω ιδιαιτερα στα Αρχαια που ειναι και μαθημα αυξημενης βαρυτητας για το 1ο πεδιο.
Ολα τα υπολοιπα φροντιστηριο. :/
Guest 045911
Επισκέπτης

Iliaso
Περιβόητο μέλος

ποκαχοντας
Νεοφερμένο μέλος

:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree:εγω νομιζω καλυτερα τα ιδιαιτερα!!!!!!Και υπερβολική σπατάλη ταυτόχρονα![]()

ts@k@l@ki!!!
Νεοφερμένο μέλος

THIGG707
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ.Ρωτάω γιατι πολοι συμμαθητές μου πηγαίνουν:xixi:
Daisy
Δραστήριο μέλος

not sure though...

Ιδιαιτερα η φροντιστηριο?
Να τονισω οτι ενω τελειωσα με 19.6 το γυμνασιο,συνεχισα στα ιδια περιπου επιπεδα στα φιλολογικα επιπεδα,στο 17-19,αλλα στα θετικα (φυσικη,μαθηματικη,χημεια)επεσα..
Κυριως γιατι η μαθηματικος μας ειναι απιστευτα .....αντιμαθητικη,σε ωθει στο να μην διαβαζεις,εδινε σημασια σε 3 ατομα και τους αλλους...γκουχ,και η μιση ταξη απο Α Λυκειου πηγαινε φροντιστηριο η ιδιαιτερα.
Εγω ομως και για οικονομικους λογους και λογω του proficiency δεν ειχα χρονο για μαθηματα,με συνεπεια να κινουμαι πανω απο την βαση στα μαθηματικα(!!),ενω ειχα 18-20 σε ολα πριν,στην χημεια 15-16,και στην Φυσικη παντα 16.
Στις εξετασεις τα πηγα πολυ καλα παλι σε ολα,κυμανθηκα στα γνωστα καλα μου επιπεδα μαθητη 18+ για το Λυκειο,ομως σε μαθηματικα(δυο μαθηματα) και χημεια εγραψα κατω απο την βαση...και με χαντακωσαν.
Ακομα κανεις δεν ξερει τι εβγαλα γενικο χρονιας,με το ζορι οι γονεις μου

Πρεπει να επαναφερω τον καλο μου εαυτο του χρονου..
Για να το κανω πρεπει να εχω αυτη την υποστηριξη.
Συν οτι εχω καποια κενα σε αλγεβρα και γεωμετρια,τα οποια ομως στο πρωτο μηνα θα τα καλυψω πανευκολα.
Γενικα,τι προτεινετε:Ιδιαιτερα η φροντιστηριο?(μετραει και η παρεα που θα παει

Daisy
Δραστήριο μέλος

& Γ λυκ. ιδιαίτερα ή με ακόμα ένα παιδί για φυσικές κ.τ.λ.
& στην έκθεση όχι μόνος αλλά τουλάχιστον με ακόμα 1 παιδί...:no1:
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Όμως όχι δεν είναι απαραίτητο κατά βάση...μπορείς να τα καταφέρεις πολύ πιο καλά από άλλους που κάνουν.

Τι κατεύθυνση έχεις επιλέξει;
Daisy
Δραστήριο μέλος

sandy_twilight
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω!!

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.