anastazou
Νεοφερμένο μέλος

Όσο αναφορά τις τιμές που πριν αναφερθήκατε ο μαθηματικος πέρνει 30 Ε την ωρα και να φανταστειτε φιλική τιμή αλλά υπάρχει περίπτωση και να το αυξήσει φέτος γιατι η τιμή που είπα είναι η περσινή....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Την περίπτωση να διαβάσεις μόνη σου δεν τη σκέφτηκες καθόλου?Εγώ αυτές τις μέρες είχα το δίλημμα αν θα έκανα φροντιστήριο ή ιδιαίτερο ....
Οι καθηγητές μου είπανε ότι λόγω της κρίσης, στα ιδιαίτερα δεν θα κάνουν αυξήσεις για τα παιδιά που είχαν από πέρισυ.Όσον αφορά τις τιμές που πριν αναφερθήκατε ο μαθηματικος πέρνει 30 Ε την ωρα και να φανταστειτε φιλική τιμή αλλά υπάρχει περίπτωση και να το αυξήσει φέτος γιατι η τιμή που είπα είναι η περσινή....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastazou
Νεοφερμένο μέλος

Να σου πω την αλήθεια όχι δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό.Και ο λόγος διοτι η μάνα μου δεν θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια να φανταστείς πέρσυ την φυσικη την καταλάβαινα και τα έλυνα όλα σωστά και όταν έδινα τ διαγώνισμα του τετραμήνου μου λεει θα ρθει μια κοπελίτσα να σου κάνει ένα μάθημα απλά για το διαγώνισμα και τελικά της είπε να με αναλάβει όλη την χρονιά.Στην ουσία με κορόιδεψε αλλα εκείνη έχασε γιατί τζάμπα την πληρώναμε καθώς δεν είχα ελειψεις και εγω έκανα το μάθημα.Η συγκεκριμένη ήταν φοιτήτρια (την διάλεξε η μάνα μου για να ναι πιο "κοντα" μου και για να μην φέρω αντιρρησεις) και όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν καθηγητρια ώστε να ναι έμπειρη...χαρακτηριστηκα θυμάμαι μια φορά που δεν μπορουσε να λύσει μια ασκηση και την ελυσα εγω...Την περίπτωση να διαβάσεις μόνη σου δεν τη σκέφτηκες καθόλου?
Οι καθηγητές μου είπανε ότι λόγω της κρίσης, στα ιδιαίτερα δεν θα κάνουν αυξήσεις για τα παιδιά που είχαν από πέρισυ.
![]()

ααα και στο 2ο που είπες για την κρίση να σου πω οτι το εύχομαι

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

korina P
Νεοφερμένο μέλος

mp3dj
Νεοφερμένο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Τα μαθηματικά γεν. παιδ. μην τα φοβάσαι είναι ομολογουμένως αστεία ;-) :-)
korina P
Νεοφερμένο μέλος

Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και κάτι άλλο ακόμα και να μας χωρίσε σε δυο τμήματα δεν ξέρω αν θέλω να κάτσω. Ο καθηγητής εκεί πηγαίνει με πολύ αργους ρυθμούς και ίσα ίσα βγάζει την ύλη μέχρι τις εξετάσεις( απ οτι εχουν πει και αλλα παιδια) Δεν θα ήταν καλυτερα να μπω απο φετος στο κλίμα της Γ Λυκείου??
εσεις τι πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω??? Αλήθεια είμαι μπερδεμένη αλλά και πολύ αναποφάσιστη όπως πάντα

Βοηθήστε λιγάκιιιιιι.......

Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας τα παρουμε απο την αρχη.
Λες οτι σε ενοχλει οτι το τμημα ειναι ανομοιογενες και οτι αυτο δεν μπορει να αλλαξει. Εχεις χιλια δικια να σε ενοχλει. Πες λοιπον στους γονεις σου να ερθουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ να κανουν μια κουβεντα με τον διευθυντη. Αν ο διευθυντης πει τα ιδια και στους γονεις σου, ή αν δουν οι γονεις σου οτι αλλα τους λεει και αλλα τελικα κανει, ξεγραψου.
Αλλα φροντιστηρια υπαρχουν στην περιοχη σου;
Οσον αφορα το οικονομικο βαρος των ιδιαιτερων, που η αληθεια ειναι οτι βγαινει περιπου τριπλασιο απο ο,τι το κοστος του φροντιστηριου, μην βγαζεις συμπερασματα μονη σου: Ρωτα ευθεως τους γονεις σου αν το αντεχουν. Αν σου πουν ΟΚ, τοτε μαλλον θα το εννοουν. Σε καθε περιπτωση, μην κρατας εσυ το μπαλακι της ευθυνης, μιας ευθυνης που δεν εχεις καν!
Τελος, λες οτι θελεις να μπεις απο φετος στο κλιμα της Γ Λυκειου. Μην βιαζεσαι, αυτο εχω να πω. Θα μπεις μια χαρα στο κλιμα της Γ, απο το επομενο καλοκαιρι. Προς το παρον, εχεις να αντιμετωπισεις την Β, και αυτο να κανεις. Καθε πραγμα στον καιρο του λενε. Ο χρονος που θα εχεις μπροστα σου για την Γ Λυκειου, πιστεψε με, θα ειναι υπεραρκετος.
Οπως και να'χει, φροντισε να παρεις μια αποφαση οσο πιο συντομα γινεται. Αν αφησεις το θεμα να συρθει, θα εχει ασχημες επιπτωσεις στην ψυχολογια σου, και, ως εκ τουτου, και στις επιδοσεις σου.

Τώρα αν νιώθεις ότι αναλώνεις άσκοπα το χρόνο σου και κατά συνέπεια δίνεις άδικα χρήματα καλύτερα να φύγεις από το τμήμα.
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος

το μονο που θα σου πω εγω ειναι οτι σε καμια των περιπτωσεων μην σκεφτεσαι να μεινεις στο τμημα του φροντιστηριου που εισαι τωρα. Απο τη στιγμη που σε ενοχλει η αμελια ορισμενων μαθητων και νοιωθεις οτι μενεις πισω εξαιτιας τους, σηκω και φυγε. Δεν εισαι αναγκασμενη να πηγαινεις σε αυτο το φροντιστηριο, ισα ισα κιολας τους πληρωνεις και πρεπει πανω απ'ολα να κανουν την δουλεια τους.Χρειάζομαι λίγο τη συμβουλή σας!!!! Κοιτάξτε στο φροντιστήριο που πηγαίνω είμαι σε τμήμα και είμαστε 8 παιδιά. Κάνω μαθηματικά και φυσική.Υπάρχουν και καλοί αλλά και μαθητές που δεν ανοίγουν καν το βιβλίο. Προσωπικά δεν την αντέχω αυτή την κατάσταση. Ζητήσαμε να μας χωρίσουν αλλά είπαν πως δεν γίνεται γιατι δεν βολεύουν οι ώρες των παιδιών ούτε και τον καθηγητή. Σκέφτομαι να κάνω ιδιαίτερα μόνη μου στο σπίτι αλλά βρε παιδιά είναι ακριβά και δεν θέλω να φορτώσω τους γονείς μου. Αλλά απο την άλλη θα είμαι πιο σίγουρη και θα αισθάνομαι καλύτερα με τα ιδιαίτερα. κι ασ κανω δυο ώρες λιγότερο/ Δεν πειράζει, είμαι διατεθειμένη να διαβάσω απο μόνη περισσότερο.
Και κάτι άλλο ακόμα και να μας χωρίσε σε δυο τμήματα δεν ξέρω αν θέλω να κάτσω. Ο καθηγητής εκεί πηγαίνει με πολύ αργους ρυθμούς και ίσα ίσα βγάζει την ύλη μέχρι τις εξετάσεις( απ οτι εχουν πει και αλλα παιδια) Δεν θα ήταν καλυτερα να μπω απο φετος στο κλίμα της Γ Λυκείου??
εσεις τι πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω??? Αλήθεια είμαι μπερδεμένη αλλά και πολύ αναποφάσιστη όπως πάντα
Βοηθήστε λιγάκιιιιιι.......![]()
Μιλησε ξεκαθαρα με καποιον καθηγητη απο το φροντιστηριο, οτι πρεπει να μπεις σε ενα τμημα του επιπεδου σου και τιποτα λιγοτερο διαφορετικα θα φυγεις.Δες και τις αλλες σου επιλογες, ρωτα για αλλα φροντιστηρια.Αν αισθανεσαι οτι το ιδιαιτερο θα σας επιβαρυνε υπερβολικα βρες μια φιλη/εναν φιλο για να κανετε μαζι και να μοιραζονται τα εξοδα.Ειχα μεινει σε ενα τμημα και μαλιστα στην Γ' λυκειου με μαθητες που οπως λες κ εσυ ηταν αριστοι αλλα και αλλους που ενω δεν εκαναν ασκησεις τις εφερναν την αλλη μερα ως απορια.Μου ειχε τυχει πολλες φορες να καθομαι ολοκληρο διωρο και να βλεπω να λυνει ασκησεις η καθηγητρια (ως απορια αυτων των μαθητων) τις οποιες εγω ειχα κανει μεσα σε ενα τεταρτο.Το κακο απο αυτην την ιστορια ειναι οτι βγαλαμε την υλη ελαχιστες μερες πριν τις πανελλαδικες.Μην κανεις το ιδιο λαθος και αγχωθεις..Δεν αξιζει να σε πιανουν κοροϊδο

Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και πάλι σε ευχαριστώ

Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιάκωβος Π.
Νεοφερμένο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΑΑΑ!!!και εκθεση!!!!
Ιάκωβος Π.
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ θερμά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasilis94
Νεοφερμένο μέλος

Φέτος δεν έκανα φροντιστήριο στην έκθεση. Του χρόνου θα κάνω. Τα κένα αυτά μπορεί να με επηρεάσουν στην γ λυκείου; Τα θέματα της Α τάξης εξετάζονται στις πανελλήνιες ή μόνο της γ;
Γεια σας κι από μένα... Το πρώτο μου ποστ

Όσο για ύλες πανελληνίων (με αφορμή την έκθεση) της χρονιάς που πέρασε υπάρχουν εδώ: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/ejetastea-ylh-panellhnies.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.