Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Έχεις δίκιο αλλά οι διακοπές μου τελείωσαν δεν μπορώ να φύγω άλλο:/ και εφόσον κάθομαι τώρα είπα να αρχίσω τα μαθήματα, τα λατινικά όντως είναι εύκολα τουλάχιστον μέχρι στιγμής όπως βλέπω, μέσα σε μια βδομάδα που αρχίσαμε έχουμε κάνει α και β κλίση ουσιαστικών, α και β συζυγία ρημάτων, και το sum.
Αν σου αρέσει τι να σου πω οκ αλλά σου λέω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις από τώρα.
Και αν σε αγχώνει κανείς να του πεις να παει να δει αν ερχομαι.
Προς Θεού μην εξαντληθείς από τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσεις θα τελειωσετε την υλη πριν ανοιξουν τα σχολεια!
χαχαχαχα

Αν σου αρέσει τι να σου πω οκ αλλά σου λέω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις από τώρα.
Και αν σε αγχώνει κανείς να του πεις να παει να δει αν ερχομαι.
Προς Θεού μην εξαντληθείς από τώρα![]()
Εγώ γενικά αγχώνομαι πολύ, από πάντα το είχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SotosPapas
Νεοφερμένο μέλος

8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω λεω φετος να παω χαλαρα.Αποφασισα να κανω ιδιαιτερα 5 ωρες μαθ κατ,5 φυσ κατ,3 χημ κατ,2 χημ γεν,1-2 φυσ γεν,εκθεση 3 ωρες,και μετα τον φεβρουαριο βιολογια γενικης τριτης κανα 2 ωρες την εβδομαδα.Θα μου βγαινει γυρω στα 380-440 τον μηνα περιπου
Αν είναι αυτό το χαλαρά 19 ώρες τη βδομάδα στην τρίτη λυκείου τι θα γίνει;

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

SotosPapas
Νεοφερμένο μέλος

8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Εγω (ευτυχως) τελειωσα χαχαΕσείς τελειώνετε φέτος;![]()

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

3 ώρες μαθηματικά όλα μέσα (ιδιαίτερο)
2 ώρες φυσική όλα μέσα (φροντιστήριο)
Φυσική έχω ήδη ξεκινήσει, μετά από ένα σημείο θα κάνουμε και ύλη Γ' λυκείου, οι ώρες παραμένουν 2 όμως. Μαθηματικά από Σεπτέμβρη.
Σούμα στα 200 Ε το μήνα.
GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Μια χαρα ειναι,αρκει να διαβαζει. Ετσι κ αλλιως δεν ειναι τριτη λυκειουMαθηματικα δεν ειναι λιγες οι ωρες;

GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλα για αλγεβρα και γεωμετρια και μαθ κατ μου φαινονται λιγες οι ωρες.Δεδομενου οτι το καθε μαθημα εχει μια δικια του ξεχωριστη υλη που πρεπει να βγει και δεν υπαρχει συναφεια μεταξυ τους.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Ναι οντως,αλλα πιστευω αν διαβασει κανεις κ λιγο μονος του δεν εχει προβλημα. Δεν ειναι αναγκη να στηριζομαστε και τοσο πολυ στα φροντιστηρια ,ειδικα στην β λυκειου.Nαι τριτη λυκειου δεν ειναι.
Αλλα για αλγεβρα και γεωμετρια και μαθ κατ μου φαινονται λιγες οι ωρες.Δεδομενου οτι το καθε μαθημα εχει μια δικια του ξεχωριστη υλη που πρεπει να βγει και δεν υπαρχει συναφεια μεταξυ τους.
GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλα εγραψα ο,τι ειναι λιγες δεδομενου οτι θεωρω για αλγεβρα που ειναι και το σημαντικοτερο,μια ωρα λιγη για να προχωρησει η υλη γρηγορα.Γιατι ασκησεις μπορεις να κανεις οσες θες μονος σου,αρκει να σου εχει παραδοθει απο καποιον το μαθημα (η θεωρια του δηλαδη).
Τεσπα,αποψεις ειναι αυτα,κανεις δεν εχει το αλαθητο.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Κοιτα εγω ειμαι και της θεωρητικης και σε αλγεβρα και γεωμετρια 5 ειχα γραψει στη β οποτε δεν μπορω να κρινω κ πολυ ποσες ωρες χρειαζονται σ αυτα τα μαθηματα γι αυτο μιλησα και γενικα!Συμφωνω απλα οπως ειπες θελει περισσοτερο προσωπικη οργανωση και κοπο,κατι που δεν ειναι ευκολο να κανεις παντα.Οποτε,σε καποια μαθηματα καταληγεις να κανεις πασαλειμματα.
Απλα εγραψα ο,τι ειναι λιγες δεδομενου οτι θεωρω για αλγεβρα που ειναι και το σημαντικοτερο,μια ωρα λιγη για να προχωρησει η υλη γρηγορα.Γιατι ασκησεις μπορεις να κανεις οσες θες μονος σου,αρκει να σου εχει παραδοθει απο καποιον το μαθημα (η θεωρια του δηλαδη).
Τεσπα,αποψεις ειναι αυτα,κανεις δεν εχει το αλαθητο.
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Nαι τριτη λυκειου δεν ειναι.
Χωρίς γεωμετρία. Φέτος για άλγεβρα και γεωμετρία έκανα 2, και άνετα κάλυψα την ύλη, μην ξεχνάς ότι είναι ιδιαίτερο και όχι φροντιστήριο. Εξάλλου δεν έχει νόημα να πηγαίνω εκεί και απλώς να λύνω ασκήσεις που θα έλυνα και σπίτι μου. Για τα υπόλοιπα 3 ώρες είναι αρκετές.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Alireza και _catalonia_ εσείς τελειώνετε φέτος;![]()
Ναι ακόμα ένας χρόνος!

8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι ακόμα ένας χρόνος!![]()

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσική έχω ήδη ξεκινήσει.
Κατεύθυνσης ή γενικής?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.